Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

The doubts of an anguished carnivore

Charge
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אוקיי ראיתי עכשיו עוד סרט ביוטיוב, שעה וחצי, אני כבר לא מדבר על בשר לאכילה, ולא על ההתעללות, אלא על הריגה שלא לצורך, לראוותנות, לשופוני, לבידור ולספורט, איכס.

האדם הוא חיה נתעבת ורק טוב היה נעשה לכדור הזה אם לא היינו קיימים כאן מלכתחילה, יצאנו מפרופורציה, אנו מעוותים את הסדר הטבעי ואני באמת מקווה שהמין האנושי ישלם על המעשים הנוראיים שהוא עושה כאן.

ואני מדבר על הפשטת עורות מחיות בעודן בחיים בשביל בגדי עור, הרתחת חיות במים רותחים בשביל להסיר את הפרווה שלהם בעודם בחיים בשביל פרוות, שבירת צווארים בארועי רודאו בשביל הפאן, ציד יונים וכל חיה אחרת בשביל ה"ספורט", כליאת חיות בכלובים מבודדים עד אובדן שפיות, התעללות בחיות קרקס עד לשבירתן והרשימה עוד כל כך ארוכה, כל הסבל המיותר הזה בשביל מה? בשביל לספק יצרים מתועבים של האדם.

איך אמרו בסרט, האדם הוא החיה היחידה שממיתה סבל על חיות אחרות תוך כדי ידיעה שהן סובלות וללא הכחשה לכך וכל זה רק על מנת "להנות".

איבדתי אמונה באנושות.

http://www.youtube.com/watch?v=zJ8UnyhCVyQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

גם אני צפיתי בסרט הזה בגלל שהוא מופץ לכל חור אפשרי באינטרנט. תעמולה במיטבה. במה נתחיל, בקריין העצוב, בהשוואות לשואה (שלדעתי זה כבר גובל בזילות בשואה), בסרטונים של התעללות בבע"ח שחוץ מלהוכיח שהתופעה אכן קיימת (ואת זה כולם יודעים) לא מצביעים על ההיקף שלה והיכן היא מתרחשת. הגזמה בהאנשת בע"ח, המנטרה החוזרת הזו של "הנה אני מראה לכם את האמת" כשבפועל כמובן שהסרט הוא לא אובייקטיבי בעליל. כמובן שכדי להוכיח את ה"אמת" שלו, הסרט יפמפם לך תמונות סבל והתעללות בחיות, קווי יצור מלאים בדם וינסה למכור לך שכל בע"ח שאכלת עבר את הגיהנום הזה. בפועל זה לא מתרחש בכל מקום. מספיק ביקור אחד ברפתות של שער העמקים למשל, כדי להבין אין מנצלים את זה שהציבור שצופה בסרטוני התעמולה האלה לא יודע כמה בולשיט מאכילים אותו.

אם תשלם לי, אני יכול להכין לך סרט תעמולה באורך שעה וחצי שמראה כמה חשובים בע"ח לאדם ואיזה פעולות אנחנו נוקטים כדי לשמור עליהם ועל בתי הגידול שלהם, או סרט תעמולה של שעתיים שיגרום לך להחרים כל תוצרת חקלאית בגלל כמות החיות שנהרגות בתעשיה הזאת. כמובן שגם אני יקח קריין עצוב על סף בכי, יכניס קליפים מסרטים על השואה וידאג להראות לך משפחה של עכברים חמודים בחשיפה לרעל ואת שלבי הגסיסה האיטיים שלהם, עם הסברים מדעיים, ללא צנזור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה חדש ,, נולדתה אתמול , השכנים שלנו מבצעים לינץ' ורוצחים ומתעללים בגופות .

ל האחים שלהם בעזה , הם ירו בברכיים , ואז זרקו אותם חיים מגג הבניין למטה והם התרסקו למוות לכל מצהלות הקהל .

את הנשים שלהם הם רוצחים בשם כבוד המשפחה , כבוד השבט , או כי הקפה היה קר .

יש הרבה כאב ורוע בעולם , אם אתה רוצה להתמקד רק בזה , אתה תסבול .

יש הרבה דברים טובים בעולם , אהבה , וחמלה וצחוק , ותינוקות , ומוסיקה , מכוניות יפות , ואפילו :wink: בחורות מעניינות , ואוכל טעים.

אז כן , יש רוע אנו יודעים ומנסים להלחם בו , אבל יש חיים נוספים , מצא לך חיים , מכונית בחורה וכו' וצא מזה .

אייל .

אתה יודע מה מצחיק? שהחיים שלי כל כך מלאים בדברים, בעשיה, יש לי תחום שאני מאוד אוהב ומפתח, יש לי מכונית שאני מאוד אוהב, ואישה שאותה אני אוהב יותר, ועל פני השטח לא חסר לי כלום, באמת.

אבל הידיעה הזו שקיים כל כך הרבה סבל סתמי בעולם מכרסמת בי ומיום ליום מקשה עליי עוד יותר.

יש סבל בעולם, אריה טורף גנו וחונק אותו למוות, קוף נופל מהעצים ומת, תנין תופס עופר ומטביע אותו, אבל הסבל הזה הוא נחוץ, הוא הישרדותי, זה מוות שמקיים חיים.

אבל אנחנו, בני האדם אנחנו פשוט המיץ של הזבל, הטיעון שלך ש"השכנים שלנו מבצעים לינץ' ורוצחים ומתעללים בגופות .

ל האחים שלהם בעזה , הם ירו בברכיים , ואז זרקו אותם חיים מגג הבניין למטה והם התרסקו למוות לכל מצהלות הקהל .

את הנשים שלהם הם רוצחים בשם כבוד המשפחה , כבוד השבט , או כי הקפה היה קר ." לא פוטר אותנו מאחריות.

אני אומר שעד כמה שאנחנו תופסים את עצמנו כ"נעלים" על פני שאר בעלי החיים בכדור הארץ אנחנו הבזויים והשפלים ביותר, הרי כל הדוגמאות שנתת אם דוגמאות לסבל לחינם שהאדם יצר ויוצר ללא שום סיבה, אני מצטער אבל אני לא יכול לישון בשקט כשאני מבין שוואלה, אנחנו כאלה שפלים, כאלו תת רמה, שאנחנו הורגים, ומטילים סבל על חיות ועל אנשים מסיבות כל כך הזויות, ולאחרונה הגועל הזה מתחזק מיום ליום.

בניגוד לרוב הגדול באוכלוסיה לי קשה מאוד להדחיק דברים, 99% מהאנשים יודעים את זסה אבל בוחרים לשכוח ולהתעלם לחלוטין, אני לא יכול לעשות את זה ואני סובל בשל כך.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
גם אני צפיתי בסרט הזה בגלל שהוא מופץ לכל חור אפשרי באינטרנט. תעמולה במיטבה. במה נתחיל, בקריין העצוב, בהשוואות לשואה (שלדעתי זה כבר גובל בזילות בשואה), בסרטונים של התעללות בבע"ח שחוץ מלהוכיח שהתופעה אכן קיימת (ואת זה כולם יודעים) לא מצביעים על ההיקף שלה והיכן היא מתרחשת. הגזמה בהאנשת בע"ח, המנטרה החוזרת הזו של "הנה אני מראה לכם את האמת" כשבפועל כמובן שהסרט הוא לא אובייקטיבי בעליל. כמובן שכדי להוכיח את ה"אמת" שלו, הסרט יפמפם לך תמונות סבל והתעללות בחיות, קווי יצור מלאים בדם וינסה למכור לך שכל בע"ח שאכלת עבר את הגיהנום הזה. בפועל זה לא מתרחש בכל מקום. מספיק ביקור אחד ברפתות של שער העמקים למשל, כדי להבין אין מנצלים את זה שהציבור שצופה בסרטוני התעמולה האלה לא יודע כמה בולשיט מאכילים אותו.

אם תשלם לי, אני יכול להכין לך סרט תעמולה באורך שעה וחצי שמראה כמה חשובים בע"ח לאדם ואיזה פעולות אנחנו נוקטים כדי לשמור עליהם ועל בתי הגידול שלהם, או סרט תעמולה של שעתיים שיגרום לך להחרים כל תוצרת חקלאית בגלל כמות החיות שנהרגות בתעשיה הזאת. כמובן שגם אני יקח קריין עצוב על סף בכי, יכניס קליפים מסרטים על השואה וידאג להראות לך משפחה של עכברים חמודים בחשיפה לרעל ואת שלבי הגסיסה האיטיים שלהם, עם הסברים מדעיים, ללא צנזור.

תראה אני לא חושב שאתה צודק כל כך בטיעונים שלך ואני אסביר:

לגבי ההיקף של התעללות בחיות: לחלוטין דובר שם במספרים - 25,000,000,000 (60,000 ביום) חיות "מחמד" עוברות "המתת חסד" על ידי בני אדם שלפעמים מחוסר בתקציב במקום בזריקה הם ממומתים במגוון שיטות אחרות בינייהם תאי גזים וכו'.

מספר בלתי נתפס של 100,000,000 (מאה מיליון) חיות מומתות בכל שנה תו"כ ניסויים מדעיים ולרוב לאחר שסבלו שנים בשבי, וזה לא מוות מהיר, לרוב זה מגסיסה איטית ממחלות וכו' (שכן לשם כך הניסוי).

פרוות - מספר טוטאלי של 40,000,000, מתוך זה 30 מיליון חיות שמגודלות בחוות פרוות רק לשם ההריגה, ושם בכלל אין פיקוח, הרוב המוחלט של תעשיית הפרוות מתקיים באזור סין שם אין שום חוקים להגנת בעלי חיים ושם באופן שיטתי בעלי חיים מומתים על ידי הטחות ברצפה או חשמול אנאלי, ולרוב מופשטים מעורם בעודם בחיים (!!!!!).

ה"ספורט" שנקרא ציד מכלה מהעולם שלנו כל שנה 200,000,000 חיות, כמובן חלק מהן ישמשו גם למאכל אך חלקן ישמשו להשבעת יצר ההרג של הציד.

וזה בלי לספור את 58,000,000,000 (חמישים ושמונה מיליארד) החיות שנשחטות כל שנה רק בשביל הבשר שלהן.

זה לגבי מספרים.

לגבי השיטות, אין לך מה להתמקד בארץ ישראל או בתעשיית המזון בכלל, אנחנו הקצה של השפיץ של העולם, תעשיית הפרוות, העורות, וציד הליוויתנים\דולפינים מתרחשת כל כולה במזרח, באזור סין\הודו שם אין שום חוקים להגנה על בעלי חיים ורק הכסף מדבר, ומה שיותר כואב, יותר זול.

לגבי האנשה של בעלי חיים, צר לי אבל אתה עושה את אותה הדחקה אותה עושים 99% מהאנשים בעולם הזה, לחיות יש קשרי משפחה וחושים מפותחים בדיוק כמונו, זה שאם לא מדברים את השפה שלנו לא מוריד מרמתם, ומערכת העצבים וחישת הכאב שלהם מפותחת בדיוק כמו שלנו אם לא יותר, ולכן כל מה שאתה יודע שמסב סבל לבן אדם תהיה בטוח שכואב באותה רמה או אף יותר לחיה, ולכן בשום אופן גם אם אתה שוחט חיה אין לך את הזכות לחשמל אותה מהתחת בלי הרדמה, לחתוך לה את הצוואר בלי שום הרדמה (שחיטה כשרה הומאנית עלאק בעעע :evil: :evil: ) וכ' וכו'.

אתה מתמקד עוד פעם ב"פרופגנדה" אבל אני לא מדבר על זה, אני מדבר על הנהנתנות של הריגת 200 מליון חיות בשביל שיהיהי לנו ספורט שנקרא ציד, אני מדבר על הריגת 40 מליון חיות בשנה רק כדי שנוכל ללבוש משהו מחמנם שנקרא עור או פרווה, ז"א שההרג הזה הוא ללא שום סיבה פרט לפינוק שלנו כבני אדם ואנחנו מוכנים לשעבד ולהמית סבל על כל הסביבה שלנו סתם סתם סתם, ולרוב בתעשיות האלה שאינן תעשיות המזון אנחנו עושים זאת בדרכים מאוד לא הומניות.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעניין פרוות, עורות וציד לספורט אני מסכים אתך ב200%. לא ארחיב על זה כי באמת שאין צורך.

מה שמפריע לי זה העניין של ההתעסקות לאנשים בצלחת ע"י תעמולה זולה. משחקים לך במצפון כשאתה יושב לאכול סטייק טוב.

קראתי מחקרים (לא יודע מה רמת האמינות שלהם כמו שאין לי מושג לגבי האמינות של הנתונים בסרט התעמולה הזה) שמראים שכמות החיות שנהרגות בשנה כתוצאה מחקלאות היא גדולה יותר מהכמויות שהורגים בתעשיית הבשר. למה את זה אף אחד לא טורח להסריט, להשוות לשואה ולהודיע לעולם? זה ברור כשמש שיש פה הכוונה לדעה מסויימת.

נכון, אין ספק שהתמונות לא נעימות לצפיה אבל זה רק חור קטן בוילון. אם תראה לכמה רוע מסוגלים בני האדם, לבע"ח ולעצמם אתה כנראה תשתגע.

ד"א אני מופתע שדווקא בגלל זה איבדת את האמונה באנושות.

להעביד ילדים בני 7 14 שעות ביום שירכיבו מאות סמארטפונים/ כדורי רגל/ אנערף בשביל שבעולם המערבי ילדים ישחקו בכיף שלהם זה נורמלי, אבל להרוג חיות למאכל וגם לעורות זה אכזריות שאין כמוה?

אנחנו חרא של גזע, עושים רע לעצמנו ולכל צורות החיים פה. גם אני איבדתי מזמן את האמונה באנושות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה מחזיק מאתנו "נעלים" , אני מחזיק מאתנו נעליים , משתמשים וזורקים , ומידיי פעם מצחצחים שריטות להסוות את הפגמים .

אבל אתה לוקח את זה יותר מידי אישי , אין לך ולי אפשרות לנקות או לפתור את הסבל והרוע בעולם .

לכן כבר בעבר אמרו חכמים - עזוב את צער העולם לעת עתה , התמקד בעניי עירך .

דאג והשתתף בפעילות עזרה וחמלה באזורך הקרוב , בין אם לאנשים או בעלי חיים .

גם קבלה מבקשים מאנשים ללמוד אחרי גיל 50 , כך הפרופורציות נשמרות .

יש לך משפחה וחברים , שמור עלייהם מחייכים , ואל "תאכל" להם את המוח בצער העולם , גם כך העולם לא משהו ..

התמקד בטוב , השרה על הסביבה אופטימיות , ובחיוך ויזמה בשיתוף נחמד תקן אט אט את הטעון תיקון והסברה .

בניפנוף בחרב ההשמדה , כולם חרא ,,:lol: אין עתיד וכו' .

סתם תגרום לדברים להשאר כמו שהם.(יתרשמו ממך כנביא זעם מנותק ) וחבל .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...