Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

The doubts of an anguished carnivore

Charge
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש במפעלים מקורבים אלי לעבודה כמה אנשים שהם צמחוניים מגיל צעיר [כיום בני 50++] לכולם יש בעיות רציניות בבריאות, עד כדי שהרופאים שלהם הורו להם להתחיל לאכול בשר במנות קצובות.

עכשיו, אני לא ניתחתי ולא תחקרתי בנוגע למה הם עשו לעצמם או מה הרופא ראה, וזה לא הגורם שמשפיע עלי לגרום לי לאכול בשר, אני פשוט מעדה שאוהבת בשר :p

אז יכול להיות שמה שהרופאים האלה אמרו להם אלה מקרים ספציפיים להם ואי אפשר להשליך את זה על כולם.

לא כזה אכפת לי, הרגע חזרתי מארוחת על האש שנחתמה בסטייקים עסיסיים:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרגת אותי עם הסרטון הזה!

אך אני לא אפסיק לאכול בשר, זהו סרטון שבא להעביר מסר מסויים ומראה רק את המקרים הקיצוניים והמוקצנים ביותר!

אמנם התעשיה הזאת לא חפה מבעיות וחוסר הומאניות אבל הסרטון ממש לא מייצג זאת.

פורסם

אפרופו צמחוניות, מכירים את מאדוקס?

http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=grill

אני תמיד אוהב לקרוא מה שיש לו להגיד,

יש לו אפילו סרטון

http://www.youtube.com/watch?v=V4jZ_BV4MQ4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
לפני שמחליטים שכל מפעלי הבשר בארץ הם גיהנום עלי אדמות, צריך לבדוק קודם כל מאיפה הגיע הרעיון הזה לראש שלך. אני משער שאתה מוצף בתעמולה הטבעונית שמתפשטת באינטרנט. בטח חבר מושפע הציע לך לצפות בסרט ה"דוקומנטרי" earthlings וכל "ההרצאות הכי טובות בעולם".

לטעון שכל מגדלי הבקר והמשחטות בארץ הם מלאכים משמים זה כמובן טיפשי, במיוחד אחרי שראינו מה הולך שם בתנובה. מצד שני, להחליט שכולם כאלה זה לא יותר טוב מלהחליט שכל BMW מכילה לפחות ערס אחד.

ראיתי איך מטפלים בפרות ברפת שליד הישוב שלי ותאמין לי, אין שם דחיסה בתאים צפופים, אין שם גזירה של העטינים לפרות החולבות, לא ראיתי חוואים מסתובבים עם שוקרים, מוציאים את הפרות לטייל בטבע ולאכול עשבים ובערב הרועה מחזיר אותם לקיבוץ.

נכון שלפני השחיטה הפרה מבינה שהולכים להרוג אותה אבל מוות זה אף פעם לא מחזה מלבב.

ד"א, מעניין שאף אחד מאותם חסידי הדת הטבעונית לא מודע (או מתעלם) מכך שגם חקלאות זו פעולה לא אקולוגית בעליל: לקחת אזור בר, להפוך בו את האדמה, לשתול שם צמחים שעיתים לא שייכים למארג הטבעי באזור ולהרוס בהדברה בתי גידול של בע"ח. המון חיות "חמודות ומסכנות" כמו ארנבות ועכברים מתות מחומרי הדברה בכל ריסוס. בד"כ שחושבים על ריסוס הדבר הראשון שעולה לראש זה חרקים. אז להרוג ג'וקים כדי לגדל מלפפונים זה בסדר כי הם לא חמודים? מה בהמשך? הצעת חוק לאיסור שטיפת השיער כי זה שולל מהכינים את הזכות לחיות?

קצת פרופורציה לא הרגה אף אחד.

I do not care about the killing process itself, i do not start thinking about the implications of agriculture in our world, those issues are way over my head, i am talking about the unnecessary abuse animal gets on their way to slaughter, treatment which they do not deserve and no one can justify.

From the videos i have seen all of the big meat plants in israel uses methods saved for are worse enemies to keep on the killing pace.

אני מצטרפת לבקשה להפניה למגדלים בגולן (יש לי עדיפות לאכול "פרות שמחות" מאשר כאלו שמתעללים בהן קשות)

Still looking for them, let me know if you find one :-)

בתור אחד שאוכל בשר ובעיקר בשר, כל עוד אני קורע תתחת בעבודה, מצידי שיקרעו תתחת של החיות ואני אוכל.

1st place as the most ignorant comment of the year. no need do say more.

זו זכותך, אבל אני מבחינה מוסרית לא יכולה לאכול בשר של אדום אדום ומעדיפה לבחור במגדלים שלא מתנהגים ככה לפרות. בגלל שאני לא אוכלת יותר מדי בשר (אני גם ככה בקושי אוכלת בבית כי אני אוכלת בעבודה), אז אני מרשה לעצמי להוציא יותר זוזים על בשר שגם יהיה לי טעים, וגם לא ילווה ביחס אכזרי שאין בו צורך.

That is exactly my point, but how can you tell which growers treat their animals OK and which does not?

הבעיה הכי גדולה היא שפשוט לרוב אי אפשר לדעת איך מגדלים אותם.

במקרה של אדום אדום זה הגיע לטלוויזיה. למה שמגדלים אחרים ינהגו אחרת?

פרה סרבנית תקבל ניתוח אישיות ויתאימו לה חונך? היא תקבל פצצה כמו המסכנה ההיא מכלבוטק.

הם רואים בהן כלי, זה הכל. תרנגולת, פרה, כבש, חזיר, אין הבדל.

גם אני חובב בשר, מאוד חובב. לא נותן לסרטוני תעמולה דביליים כמו להיטי היוטיוב האלה לעבוד עליי

אבל גם אני נחרד משיטות ה"גידול" והשחיטה האלה, מאיך שמובילים אותן, מהפיטום, מהצפיפות ומתחבט בזה הרבה.

אגב טבעונות מהסוג ש-slowride תהה לגביה, כבר שמעתי על טבעונות אקסטרים שאפילו ירקות ופירות

שגודלו סטנדרטי לא אוכלים, פשוט כי העקירה פוגעת באי-אילו יצורים וכו'. זה כבר פסיכי לדעתי.

I did not talked about any propaganda films, and those videos you are calling "dumb" are not.

they only show you the sad truth that regardless of the killing process animals are being abused for no reason in the captive.

שוק הבשר (ואני לא מתכוון לדייטים של פרנקוס) הוא שוק בעל רווחיות מוגבלת, ומקצוע הקצב הוא כזה שקרנו ירדה בשנים האחרונות לרמה של מנקה רחובות או קופאי בסופר. המשכורות נמוכות, התחום לא מושך צעירים ואנשים עם כישורים או מוטיבציה, לכן מסתפקים בסחל'ה שאפשר לשלם לו גרושים וזה כח האדם שבסופו של דבר מטפל בבשר שלך.

שים אנשים כאלה בכל תחום והם ימצאו דרך לעשות את העבודה באופן הגרוע ביותר, בדיוק כמו שתשים אנשים אינטליגנטיים ואחראים בכל עבודה פשוטה והם יקחו אותה לגבהים חדשים שאיש מעולם לא חשב עליהם. מה שרואים בסרטוני הזוועה ברשת זה לא רק חלק מהתהליך אלא גם הגישה ואופן הביצוע שלו, אנשים עם קצת שכל לא היו מתנהגים בצורה כה ברברית כנורמה גם אם התהליך היה דורש זאת במקרים קיצוניים.

אני בספק אם תמצא בישראל משחטה יותר הומנית, פשוט כי זה כח האדם הנחות שמאייש את כל המשרות הרלוונטיות בתחום ואיש לא ישלם פי שתיים או שלוש לקצב עדין נפש ויפה תואר. מה שאתה כן יכול לעשות זה סוויץ' במח שיגיד לך don't hate the game, hate the player. כמו שאומרים בצבא: רובים לא הורגים אנשים - אנשים עם רובים הורגים אנשים.

I agree with your claim that today meat industry workers symbols the lowest rank in our society but im talking about something beyond that, about global values that one does not harm a defenseless creature for no reason.

apart from please explain more about the game\player thing, did not understand a bit out of what you said.

Da fuq? :lol:

אני יודע שהדעה שלי לא תהיה יותר מדי פופולרית בקרב אנשים עם נפש עדינה מדי אבל זה מה שיש:

הצמחונות היא הדת החדשה.

פעם אנשים היו צריכים איזשהו קוד מוסרי שלפי הם פועלים, שמוכתב מלמעלה.

זה עוזר להם להתמודד עם כל מני דילמות מוסריות בחיים ונותן הרגשה של ערך לכל מה שמאמינים בו.

כיום משתמשים בצמחונות בשביל לגבש דעה מוסרית מסוימת.

שימו לב ש99% מהצמחונים הם חילונים או אתאיסטים. זו הדת שלהם.

אני באופן אישי לא מתבייש להגיד שאין לי בעיה מוסרית עם הרג של חיות בשביל מאכל.

כן, יש מקומות שמתעללים בחיות אבל לא כולם.

בתור מושבניק וגם כרפתן לשעבר אני יכול להבטיח לכם שהצורה שמתייחסים לפרות היא פחות נוראית ממה שנראה מבחוץ ושבעצם זה תלוי בקוד המוסרי של מי שעובד שם.

כן, יש מקומות לשיפור אבל זה ממש לא אומר שהתעשייה הזו היא רעה בפני עצמה. זה אנשים מסוימים או רפתות מסוימות שעושות שם רע לכולם.

אנחנו מין של חיה שהצליחה לביית חיות אחרות.

זה עדיף על לצוד אותן, ותאמינו לי שצריך לאכול בשר. אם לא, אתם תצטרכו כל מני ויטמינים והשלמות לבריאות שלכם.

כשנגיע לגיל 60 נראה מה ההבדל בבריאות של מישהו שאוכל בשר בצורה בריאה ומישהו צמחוני. זה ממש לא משנה.

כל הקטע של הצמחונות, שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה כל עוד הוא לא פוגע באחרים.

ברגע שמישהו בא להטיף לי על מוסריות, שיתקע את הדעות שלו בתחת כי נקודת המוצא המוסרית שלו לגמרי מתעלמת מהמציאות והצרכים של הגוף.

Its funny, its almost like you did not even read my 1st massage, im not a vegetarian and im not trying to convince anyone to become one, i said i love meat and that i dont want to take it off my menu, so what about your entire massage trying to explain that vegetarians are the new "haredim" and all of the moral dilemmas, you are in the wrong place.

יש במפעלים מקורבים אלי לעבודה כמה אנשים שהם צמחוניים מגיל צעיר [כיום בני 50++] לכולם יש בעיות רציניות בבריאות, עד כדי שהרופאים שלהם הורו להם להתחיל לאכול בשר במנות קצובות.

עכשיו, אני לא ניתחתי ולא תחקרתי בנוגע למה הם עשו לעצמם או מה הרופא ראה, וזה לא הגורם שמשפיע עלי לגרום לי לאכול בשר, אני פשוט מעדה שאוהבת בשר :p

אז יכול להיות שמה שהרופאים האלה אמרו להם אלה מקרים ספציפיים להם ואי אפשר להשליך את זה על כולם.

לא כזה אכפת לי, הרגע חזרתי מארוחת על האש שנחתמה בסטייקים עסיסיים:)

What is up with you dude? do you have any more pointless comments to spare? i did not talked about becoming a vegetarian so the health issue has nothing to do with me and about your last sentence, if you do not care you can stop visiting this thread.

הרגת אותי עם הסרטון הזה!

אך אני לא אפסיק לאכול בשר, זהו סרטון שבא להעביר מסר מסויים ומראה רק את המקרים הקיצוניים והמוקצנים ביותר!

אמנם התעשיה הזאת לא חפה מבעיות וחוסר הומאניות אבל הסרטון ממש לא מייצג זאת.

sorry for the killing :wink:

i have seen videos of this nature that have been recorded right here in israel, so it is not only the most extreme cases that are shown, it is a everyday treatment animals get in our world :cry:

אפרופו צמחוניות, מכירים את מאדוקס?

http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=grill

אני תמיד אוהב לקרוא מה שיש לו להגיד,

יש לו אפילו סרטון

http://www.youtube.com/watch?v=V4jZ_BV4MQ4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Ok,i see that after all you do have spear comments in your arsenal, look dude i really do not understand what is going on with you, its fine if you love meat and you can keep on eating eat, but what is that crusade you are running against the vegetarians? the guy from the clips you just showed is a complete idiot, even if he has some point in his sayings he totally ruins it with all of the cursing and his horrible manifest.

I am saying once more, for the thousand time, i am not pro vegetarians or against meat eating, i am ashamed that we as humans came to a point which we forgot we are dealing with live creations, that we are able to inflict such unnecessary pain and anguish to creatures that are alive, breath and feels pain just like the rest of us.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ההתעללות בבהמות מפריעה לך (ובצדק) אבל מוות לא פחות אכזרי ואיטי לא מפריע לך? :lol: לדעתי אתה מחפש לראות את זה בצורה שזה כן יפריע לך - כי נחשפת לתעמולה טבעונית.

תראה, בשורה התחתונה אתה רוצה להמשיך לאכול בשר. נכון? אז תדע שתמיד יהיה החשש שהתעללו בחיה במהלך חייה. זה חשש מוצדק אבל לא נכון ב100%. גם אצל מגדלי הבקר ברמת הגולן אתה לא יכול לדעת ב100%. בשביל מצפון נקי, מה אפשר לעשות חוץ מלגדל בעצמך את החיות ולהרוג אותן בצורה הכי פחות כואבת?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בכל דבר שאנחנו לא שולטים יש חשש. גם ירקות עלולים להכיל רעלים מריסוס וכו' כן כן, אפילו ירקות אורגניים.

הבעייה היחידה שאני רואה זה בתנאי ההחזקה לפני השחיטה. לגבי המוות זה פשוט שרשרת המזון.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אני עדיין לא מבינה איך הגעתם לצמחונות.

אני בחיים לא אהפוך לצמחונית - אני אוהבת בשר, אמשיך לאהוב אותו ולאכול אותו.

נשאלתם אם יש מגדלים שככל הידוע לכם מתייחסים לפרות בצורה טובה לפני השחיטה. לא רק שלא עניתם על השאלה, חלקכם גם התחילו לרדת על צמחונים \ טבעונים (מה שלא מאפיין לא אותי ולא את פותח השרשור - שככל שאני מבינה את זה אנחנו מחזיקים באותה דיעה).

אין לי בעיה לאכול משהו שפעם הייתה לו אמא \ עיניים \ פרצוף חמוד. יש לי בעיה עם זה שהפרה שסיימה את חייה בצלחת שלי ועושה לי שירות טוב וטעים עברה התעללות אלימה (יכול להיות שזה ההבדל בין אוכלי בשר שיש להם בעלי חיים בבית לכאלו שאין להם).

אני לא מחפשת להיות בטוחה ב-130% או צמחונית, או טבעונית, אלא קצת יותר בטוחה ממה שאני עכשיו במה שיש לי בצלחת - אז מה הבעיה עם זה For F**ks sake?

בנוסף - העדיפות היא למגדלים שלא שוחטים בשחיטה כשרה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מז"א איך זה הגיע לצמחונות? מאיפה את חושבת שמגיעים לאנשים הרעיונות האלה לראש שכל מגדלי הבקר מתעללים בפרות שלא לצורך? ראית את הסרט בהודעה הראשונה? זאת תעמולה של הטבעונים/צמחונים/מה שבא לך. מראים לך את הדברים הכי קשים ומחילים את זה על כל התחום.

בואי נשאל את השאלה שלך אחרת, יש מקום שבו בטוח מתעללים בפרות, כמו בתנובה, שנדע להחרים אותו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קיבלתי את הטענה שלך וכנראה שפשוט ניסחת אותה יותר טוב ממני -

אני ספציפית לא קונה מאדום אדום או כאלו שאין לי ספק לגבי ההתעללות שהתרחשה אצלם.

אני לא צופה בשום תעמולה טבעונית (ויתרתי על הסרטון גם בהודעה הראשונה)

פורסם

אני רוצה לשתף אותכם בצד ההומני במשוואה "השוחט הטוב"

גם אני נמנה בין אוהבי הבשר,

לדעתי פשוט צריכה להיות צריכה מודעת ולא חזירות, בראש ובראשונה הגענו למצב הזה בגלל ביקוש גדול לבשר

והכל נהייה מסחרה בשביל כסף.., אנשים מאבדים את הכבוד שלהם לחי.

דבר אחר שמציק לי ואני סוטה פה קצת מהנושא,

לאחרונה רבים הושפעו מהסירטונים השונים ברשת והכריזו עצמם צמחוניים ואף טבעוניים,

הצעד שלהם מבורך ושיחיו כפי שירצו, אבל רובם המוחלט מתנשאים מאז שהפסיקו לאכול בשר, הם חשים את עצמם מעל כל האוכלי בשר המלוכלכים והרשעים ודואגים לדחוף את התעמולה שלהם ולהיכנס לנו לצלחת.

דוגמא ממש טובה היא ההפגנה שהייתה לאחרונה בת"א (לא מצאתי קישור) שהמפגינים עומדים עם בשר חי בידיים

ההפגנה הכי מפגרת שראיתי בחיים שלי.

אני תומך בדיעה שאין להתעלל בבעה"ח ושהיחס ותנאי המחייה שלהם צריכים להיות טובים,

אני מוכן לאכול פחות בשר אם זה ימגר את התופעה של התעללות וגידול בתנאים מחפירים,

אבל אל תתחילו לבוא אליי עם הדמגוגיה השטופת מוח הזאת ותנסו להראות לי כמה שאני בן אדם רע כי אני אוכל בשר,

אנשים צמחוניים "אמיתיים" (לפחות אלו שאני מכיר) שהיו צמחוניים עוד לפני שכל הכת הזאת צמחה פה שמרו את האידאולוגיה שלהם לעצמם וכך צריך להיות.

ואם תהייה עשייה לקידום פיקוח על גידול ויחס הן לחיות והן לצומח אני הראשון שיתמוך בזה.

פורסם

don't hate the game, hate the player.

כמו שאומרים בצבא: רובים לא הורגים אנשים - אנשים עם רובים הורגים אנשים.

אני רוצה לשתף אותכם בצד ההומני במשוואה "השוחט הטוב"

סרטון נהדר שמדגים היטב את מה שאמרתי. :mm_yeah:

העבודה צריכה להיעשות - כיצד בדיוק זה כבר שאלה של מי עושה אותה.

פורסם

Just read about the all "kosher" butchering thing and i must say its the dumbest thing i have read in my life.

"לעתים קרובות, אף על פי שאין נקב גלוי בריאות, ישנה הצטברות ריר או גוש רקמה על גבי הריאות, והוא נקרא "סירכא". החשש בסירכא כזו, לפי דעת רש"י, משום שהיא עשויה להסתיר נקב ברקמת הריאה עצמה, ולפי דעת בעלי התוספות, משום שהסירכא עשויה להיפרד מהרקמה ולגרום לנקב. התלמוד הבבלי והשולחן ערוך מבארים סוגים שונים של סירכות, לפי מיקומן בריאות ולפי הידבקותן לאיברים אחרים הסמוכים לריאות. קיימת מחלוקת בין הפוסקים האם מותר למשמש ולמעך את הסירכא, ואם התנתקה הרי מתברר שלא הייתה סירכא של ממש אלא ריר בעלמא, או שמא אסור למעך אלא יש להסיר את הסירכא ולבדוק. שיטת הבית יוסף להחמיר ("וכל הנוהג כן כאילו מאכיל טריפות לישראל")‏‏[4], בעוד הרמ"א מביא את מנהג האשכנזים להקל, אך הוסיף ואמר שצריך להקפיד מאוד לעשות את המישמוש כראוי ולא בחוזק רב."

"לכל השיטות לאחר הבדיקות, אם מסתבר שלא היה נקב מתחת לסרכא, הרי שהבשר כשר. אך יחד עם זאת היות שהתעוררו שאלות, והיה צורך בבדיקת הריאות, ההחלטה על כשרות הבשר לא התקבלה באופן "חלק" [ביידיש - גלאט] ולכן לא יוגדר הבשר כגלאט. בשר גלאט הוא רק כזה שבעת השחיטה, לא נמצאו סירכות בריאה, ולא התעוררה כל שאלה.

אנשים הרוצים להדר בכשרות קונים בשר גלאט. רוב מערכות הכשרות מספקות לצד בשר כשר, גם בשר בכשרות מהודרת - "גלאט". ישנם גם בד"צים פרטיים המספקים רק בשר "גלאט". תגית "חלק-בית יוסף" מצביעה על כך שהריאה נבדקה על פי חומרות הבית יוסף. (שגם קרומים ממחצית האונה ופנימה, וכן רירים סתם, הינם בגדר סירכות)."

One thing i want to know, according to the israeli "halacha" is it ok to stun the animal before its being "shita kshera"?

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי ראיתי עכשיו עוד סרט ביוטיוב, שעה וחצי, אני כבר לא מדבר על בשר לאכילה, ולא על ההתעללות, אלא על הריגה שלא לצורך, לראוותנות, לשופוני, לבידור ולספורט, איכס.

האדם הוא חיה נתעבת ורק טוב היה נעשה לכדור הזה אם לא היינו קיימים כאן מלכתחילה, יצאנו מפרופורציה, אנו מעוותים את הסדר הטבעי ואני באמת מקווה שהמין האנושי ישלם על המעשים הנוראיים שהוא עושה כאן.

ואני מדבר על הפשטת עורות מחיות בעודן בחיים בשביל בגדי עור, הרתחת חיות במים רותחים בשביל להסיר את הפרווה שלהם בעודם בחיים בשביל פרוות, שבירת צווארים בארועי רודאו בשביל הפאן, ציד יונים וכל חיה אחרת בשביל ה"ספורט", כליאת חיות בכלובים מבודדים עד אובדן שפיות, התעללות בחיות קרקס עד לשבירתן והרשימה עוד כל כך ארוכה, כל הסבל המיותר הזה בשביל מה? בשביל לספק יצרים מתועבים של האדם.

איך אמרו בסרט, האדם הוא החיה היחידה שממיתה סבל על חיות אחרות תוך כדי ידיעה שהן סובלות וללא הכחשה לכך וכל זה רק על מנת "להנות".

איבדתי אמונה באנושות.

http://www.youtube.com/watch?v=zJ8UnyhCVyQ דרך יוטיוב

פורסם
האדם הוא חיה נתעבת ורק טוב היה נעשה לכדור הזה אם לא היינו קיימים כאן מלכתחילה,,

כל הסבל המיותר הזה בשביל מה? בשביל לספק יצרים מתועבים של האדם.

איך אמרו בסרט, האדם הוא החיה היחידה שממיתה סבל על בני-אדם ו חיות אחרות

תוך כדי ידיעה שהן סובלות וללא הכחשה לכך וכל זה רק על מנת "להנות".

איבדתי אמונה באנושות.

מה חדש ,, נולדתה אתמול , השכנים שלנו מבצעים לינץ' ורוצחים ומתעללים בגופות .

ל האחים שלהם בעזה , הם ירו בברכיים , ואז זרקו אותם חיים מגג הבניין למטה והם התרסקו למוות לכל מצהלות הקהל .

את הנשים שלהם הם רוצחים בשם כבוד המשפחה , כבוד השבט , או כי הקפה היה קר .

יש הרבה כאב ורוע בעולם , אם אתה רוצה להתמקד רק בזה , אתה תסבול .

יש הרבה דברים טובים בעולם , אהבה , וחמלה וצחוק , ותינוקות , ומוסיקה , מכוניות יפות , ואפילו :wink: בחורות מעניינות , ואוכל טעים.

אז כן , יש רוע אנו יודעים ומנסים להלחם בו , אבל יש חיים נוספים , מצא לך חיים , מכונית בחורה וכו' וצא מזה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...