Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני קורא פה כבר לא מעט, וכל פעם אנשים פה מספרים שהם עושים טיפולים לבד בבית - קונים חלפים ועושים הכל לבד.

השאלה היא כזו:

בטיפול שגרתי הרי צריך להחליף שמן (שזה יחסית פשוט) - אבל מה קורה לגבי דברים מסובכים יותר כמו החלפת מיקומי הגלגלים? החלפת ברקסים וכו'?

האם אתם מרימים את האוטו על ג'ק אחד ועושים ככה את העבודה?

פורסם

אפשר לעשות בבית הרבה דברים, מה שאי אפשר או גדול מדי הולכים למוסך בשביל לא לגרום נזק או סתם לעבוד על זה שעות ובלי כלים נכונים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

קונה בוקים.

כמו בלוקים, אתה מעלה את הרכב ומניח אותו על הבוקים - אלו יציבים ומחזיקים את משקל הרכב בגובה קבוע כך שאתה יכול להכנס מתחת לרכב בלי בעיה.

פורסם

מרים את הרכב מצד אחד, שם בוק, מרים את הרכב מצד שני ושם בוק.

שתיי בוקים של 3 טון עלו לי 180 ש"ח

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
מרים את הרכב מצד אחד, שם בוק, מרים את הרכב מצד שני ושם בוק.

שתיי בוקים של 3 טון עלו לי 180 ש"ח

2 בוקים מספיקים להחזיק את כל הרכב?

לא עדיף 4?

הכוונה היא מבחינת שיווי משקל

פורסם

2 בוקים הכוונה שנניח אתה צריך להחליף פילטר שמן שהוא ממוקם מאחורי המנוע ,

אתה צריך להרים רק את החלק הקדמי של הרכב .

זה לא שחברי הפורום מיומנים להרים 4 גלגלים באוויר על 2 בוקים :-D

גם לכם קרה שנתקעתם בלי דלק ? :roll::?

פורסם
2 בוקים הכוונה שנניח אתה צריך להחליף פילטר שמן שהוא ממוקם מאחורי המנוע ,

אתה צריך להרים רק את החלק הקדמי של הרכב .

זה לא שחברי הפורום מיומנים להרים 4 גלגלים באוויר על 2 בוקים :-D

סגרת לי את הפינה הזו :)

ומה עושים כדי להחליף מיקום של 4 גלגלים כל 10,000 ק"מ?

פורסם

אם שווה לך לקנות עוד 2 בוקים בשביל פעם בשנה להחליף צמיגים אחוריים לקדמיים .

מי אני שימנע ממך :roll:

גם לכם קרה שנתקעתם בלי דלק ? :roll::?

פורסם
סגרת לי את הפינה הזו :)

ומה עושים כדי להחליף מיקום של 4 גלגלים כל 10,000 ק"מ?

בחילוף צמיגים (רוטציה) גם אין צורך בארבעה בוקים, למעשה מספיק זוג . בכל מקרה שעובדים מתחת לרכב, אפילו חלקית, יש חובה בטיחותית להשתמש בבוקים.

פשוט מקם את הג'ק פחות או יותר באמצע קורת האורך של הרכב (יותר לכיוון המנוע, כי שם יש יותר משקל), כך ששני הגלגלים שלא על אותו ציר יתנתקו מהקרקע, ואז תוכל לבצע חילוף.

גם ככה לא מומלץ להחליף לצמיג צד (הכוונה לצד השני שלא באוויר), כי אז יוצא מצב שהוא מחליף את כיוון הסיבוב שלו, ויש יצרנים שאוסרים פעולה כזו.

לפני זה, רק תבדוק שהמשקל שהג'ק שלך יכול להרים, גבוהה ממשקל לפחות חצי רכב.

ודאג למקם שני בוקים ליד הגלגלים למקרה שהג'ק יכשול.

• תוכן חדש...