Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכנים החדשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכלבה שלי חיה בחוץ 24/7, בימי שרב או קור קיצוני היא מבקשת להכנס,

מעבר לכך טוב לה בחוץ.

יש לה מלונה מדוגמת - אשכרה דחפתי לה ספה בפנים - (הספות האלו של הפעוטות),יש לה שטחים מוצלים וכל מה שהיא צריכה,

למען האמת היא גם לא מהסוג שהיה מסוגל לרבוץ בבית .

Gn'f'R

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לציין שחומוס הוא לא באמת כלב :) , הוא גם הכלב היחיד שאני מכיר שעבר ג'ימקנה באוטו.

ליביו

הכנה לאסטרונאוט?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הכלבה שלי חיה בחוץ 24/7, בימי שרב או קור קיצוני היא מבקשת להכנס,

מעבר לכך טוב לה בחוץ.

יש לה מלונה מדוגמת - אשכרה דחפתי לה ספה בפנים - (הספות האלו של הפעוטות),יש לה שטחים מוצלים וכל מה שהיא צריכה,

למען האמת היא גם לא מהסוג שהיה מסוגל לרבוץ בבית .

אני יכול להסכים שזהו לא תחום של שחור או לבן.

במידה והכלבה מחליטה לישון בחוץ ואתה היית מספיק אחראי לגדר את המקום הכי טוב שאפשר, אז אני מסכים שזו גם אפשרות ולא מעשה פסול. אם אתה מאפשר לכלבה גישה חופשית הביתה, ז"א שאם היא רוצה להעביר את הלילה בסלון אז היא תעשה זאת, אני בהחלט יכול להסכים עם שיטת גידול כזו.

חשוב לציין שיש מספיק אנשים לא נחמדים, שיחפצו לגנוב לך את הכלבה לכל מיני מטרות זדוניות והמילה כסף היא לא בהכרח אחת מהן.

פורסם
יש לציין שחומוס הוא לא באמת כלב :) , הוא גם הכלב היחיד שאני מכיר שעבר ג'ימקנה באוטו.

ליביו

זכרונך בוגד בך.

הוא עשה ג'ימקאנה במקביל לאוטו, לא בתוכו.

אם תתאמץ קצת יותר, תיזכר גם שהוא "לקח" כמעט את כל המכוניות ב"פתיחות". אני מאמין שהוא היה נותן פייט לא רע אפילו לX1/9 של מומי (לפחות במטרים הראשונים) :lol: .

פורסם
ברוסיה הייתי יהודי. כשעליתי לכאן הפכתי לרוסי.

זאת על פי כל מזרחי\ערבי שאני פוגש ברחוב. למרות שאני פה מ1995.

אומרים את זה אנשים שמרגישים מופלים לרעה ולא מקבלים אותם לתוך החברה, אתה לעומת זאת מצהיר ומכריז על עצמך כרוסי ולכן אתה לא יכול להתלונן על זה שאנשים מתייחסים אלייך בתור רוסי.

שי, מה שאתה רושם לא מדוייק. הסיבה היא שקוראים לכל מי שבא מרוסיה/ברה"מ לשעבר - רוסי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כבר לא.

לפני כמה שנים קפצה לו גדר תיל לאמצע הסיבוב וסרטה לו את האוזן.

אמנם לקחתי אותו לפחחות אצל הוטרינר, אבל מאז יש לו קצה שילדה ואפילו אישרו 3 אחוז ירידת ערך.

אגב - סירוס מוריד כמו השכרה - מינימום 20 אחוז.

פורסם

יש מדינות נאורות (דומני כמו קליפורניה) שבהן השארת כלב קשור בחוץ מעבר לכמה שעות נחשבת לעבירה , וכמו שסביר להניח אצל האמריקאים גם ישנה אכיפה.

עצוב לשמוע, כל הכבוד על האכפתיות שלך. לעיתים קרובות מדובר באנשים טובים (כמו שנשמע במקרה שלך) רק שיש בורות וחוסר רגישות לגבי חיות. הרעיון שלך לטייל עם הכלב הוא רעיון מעולה. נסה לראות אם המצב משתנה ולאחר כמה זמן שהיחסים ביניכם יתחממו (לטובה) יותר נסה לדחוף בכיוון הזה. היזהר לא ללחוץ יותר מידיי על מנת שלא ליצור אנטגוניזם לנושא.

פורסם
חומוס זה כלב עם שלדה מטורפתתת.

אם אפשר, עוד שאלה קריטית בנושא.

הכלב כבר סוגר אצלי תיכף עשר שנים, ואף פעם לא עשיתי לו טיימינג.

חיפשתי נתונים ב- HOW TO, אבל לא מצאתי. מישהו יודע אם יש לו רצועה או שרשרת?

פורסם

אין דרך טובה יותר לפנק כלב ביום שרבי שכזה מאשר לקשור אותו

במשך 54 שעות רצוף לגדר ללא התייחסות\קרבה\משהו!! אינעל העולם, תענוג תענוג תענוג .

בחיי , תמיד חשבתי שאדם שמחזיק בע"ח בבית מעיד על משהו - ערך מוסף שכזה ,

נתקלתי בצורות גידול בע"ח שגרמו לי קצת כעס או חוסר הבנה

אבל בדבר כזה מעולם לא נתקלתי ולא דמיינתי שאנשים שנראים כל כך נורמטיביים

יכולים לגלות כזו אטימות\חוסר עניין\התעלמות ממשהו שהוא כביכול שלהם ושהם בחרו בו.

אני מתחיל לאבד את הסבלנות ומרגיש את הדם עולה לי לראש

'סאמאק

Gn'f'R

פורסם

האמת? מרתיח.

אני במקומך, אחרי שהסתחבקת איתם, הייתי שואל אותם ישירות האם הם באמת צריכים את הכלב ואולי כדאי שיתנו אותו למישהו אחר?

סתם שאלה אגבית כזאת?

אולי באמת הם חושבים שכלב זה כמו דחליל כזה שאמור לשמור על הבית?

פורסם

תבין את הקטע ,

הבן אדם דיבר איתי אולי איזה 15 דקות על כמה שהוא אוהב את הכלב הזה ועד כמה שהוא מפנק אותו ,

משהו הזוי ברמות , כשיצאתי מביתו אתמול עוד יצאתי מעודד משהו .

אבל כבר עוד אתמול בערב ניגשתי אליו שוב פעם והצעתי לו את עזרתי בטיול לכלב או כל דבר אחר ,

פעם שלישית כבר לא תהיה כי זה באמת יותר מידי .

אני יושב עם עצמי ורותח מעצבים ,מידי פעם אני ניגש לחלון להביט בכלב מרחוק . מה עוד אני יכול לעשות ?

Gn'f'R

פורסם

אמרת שהוא עיוור. אולי באמת הוא לא מודע למתרחש?

אולי פשוט צריך להעיר לו שהכלב שלו הולך למות?

מקרה אישי שלי שקרה אמנם בחורף הקודם, עברתי ליד שדה פתוח בישוב שלי ופתאום אני שומע יללות של כלבים.

כשנכנסתי לראות במה מדובר, ראיתי 3 גורים של גולדן גזעיים שזה עתה נולדו (אולי בני שבועים לכל היותר) מצטופפים ביחד בתוך כלוב מתכת סגור ובוכים.

בחוץ קור של 3 או 4 מעלות. לילה.

בלי לחשוב הרבה שברתי את הכלוב והוצאתי את שלושתם אלי הביתה.

הם היו אצלי 3 ימים עד שהמנוול שלהם הוא שייך הבחין בכלל שהם לא שם.

אחרי שהבנתי שהוא מחפש אותם העמדתי אותו בפני עובדה. או שהם נשארים אצלי, או שהוא מוסר אותם למשפחות.

המטומטם אמר שהוא ילך למשטרה אבל התקפל מהר מאד כשהוא הבין שכנראה הוא זה שיכנס למעצר.

הכלבים עברו ל 3 משפחות ועד היום אני רואה אותם ויודע שבלי הטיול הזה, הם היו מתים.

אז מה אני אומר? לך, תוציא את השרשרת ותן לו לברוח...

• תוכן חדש...