Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בבעלותנו ג'אז נובמבר 2008 מהדור הראשון, לאחר שקראתי וראיתי ביקורות וחוות דעת על הפורד פיאסטה ובמיוחד לאור במחיר (98 אלף ש"ח ל1.6 אוטומת נכון?) החלטתי לדבר עם אבא שלי ואולי להשתדרג לרכב חדש.

מטרת השדרוג היא - שדרוג :-)

למה פתחתי את האשכול? על מנת לשאול אם יש אופציות יותר טובות בטווח המחירים הזה - 100 אלף ש"ח

הדרישות מהרכב לפי סדר עדיפויות:

כמה שיותר מרווח ונעים לנסיעה

חסכוני בדלק

אוטומתי בלבד

משמש ל- 65% עירוני ו35% בין עירוני.

אם חסר משהו נא להסב את תשומת ליבי, תודה מראש!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מחזיק פורד פיאסטה ידנית 2012...עליות אחזקה מאוד נוחות!...חסכוני,

אבל... בדגם אוטמוט יש הבדל דיי משמעותי...לא הייתי אומר שהוא ממש מרווח אבל ביחס לכל הקיה פיקנטו

סוזוקי אלטו,ניסן מיקרה וכאלה היא אכן יותר, לא יודע להמליץ לך על משהו אחר אבל ליעץ לך לחפש ולבדוק עוד אפשרויות הייתי

אומר ל שכן כדאי!...שיהיה בהצלחה

פורסם

אל תשכח שהגיר האוטומטי של הפיאסטה הוא גיר רובוטי בניגוד למה שיש לך היום בגאז וזה גיר רציף.

טוב ככל שיהיה, הוא שונה בתפעול ובנוחות הנהיגה. קח זאת בחשבון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא הייתי מחליף,

מאחור לא יותר מרווח מהגאז,הפולו למשל יותר מרווחת מאחור בצורה משמעותית.

אם היית מדבר על מנוע ה ECO החדש שלהם,אז כן חיסכון היה צריך להיות מורגש,אבל פה יש מנוע 1.6 רגיל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה באמת לגבי הגיר הרובוטי של הפיאסטה?

ולנושא עצמו - האם קיים רכב בסביבת ה100 אלף ש"ח שכדאי להתקדם אליו היום? בעקרון אנחנו לא לחוצים להחליף, הג'אז עושה את העבודה בצורה מושלמת, החלפת הרכב היא נטו שדרוג.

פורסם

כרגע אני מחזיק בפיאסטה ובעבר הייתה ברשותי ג'אז ידנית. השדרוג יהיה בעיקר בפן של הנוחות והבטיחות. כשתשב בפיאסטה אני מניח שתבין יותר שזה באמת שדרוג. הכי טוב זה לקחת נסיעת מבחן ולהתרשם.

פורסם

היי,

אני אישית בחיים לא הייתי מחליף הונדה בפיאסטה, במיוחד אם הונדה שלך לא עושה בעיות. ברשותי פיאסטה 2012 ידנית כבר חצי שנה, ואני צריך להגיד ששום רכב שהיה ברשותי לא עשה כל כך הרבה בעיות. פעמים החליפו לי מנגנון דוושת גז, לא מזמן החליפו לי לוח שעונים (האוטו היה במוסך כמעט שבוע) ועדיין התקלה (הודעה על תקלת מנוע) חוזרת מידי פעם. קשה לשפוט אם האיכות שופרה בדגם 2013 - רק הזמן יראה זאת. רכב קטן כזה לא שווה 100K. לדעתי האישית, עם כבר משקיעים 100K, אז בשברולט סוניק 2013 או בקייה ריו, או יונדאי i30 ידנית.

פורסם

אז לדבריך אם קונים רכב צריך להשקיע בקוריאנית?! איזה שטויות, נו באמת..

ולידיעת פותח השרשור, יש עכשיו מבצע בשופרסל, קורסה אוטומטחת ב-90K. לא יודע עד כמה היא כדאית, חפש מפרטים ומבחני דרך ותחליט בעצמך.

פורסם

בגלל מה הוחלף המנגנון פעמיים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למרות שאני חובב אופל, לדעתי קורסה זה רכב מיושן ולא הכי בטיחותי. גם מבחינת שדי ראייה הוא לא להיט.

לגבי השאלה למה פעמיים החליפו לפיאסטה שלי מנגנון דוושת גז - לטענת המוסך - בגלל פגם ברכיבים אלקטרוניים - בשני המקרים.

פורסם
היי,

אני אישית בחיים לא הייתי מחליף הונדה בפיאסטה, במיוחד אם הונדה שלך לא עושה בעיות. ברשותי פיאסטה 2012 ידנית כבר חצי שנה, ואני צריך להגיד ששום רכב שהיה ברשותי לא עשה כל כך הרבה בעיות. פעמים החליפו לי מנגנון דוושת גז, לא מזמן החליפו לי לוח שעונים (האוטו היה במוסך כמעט שבוע) ועדיין התקלה (הודעה על תקלת מנוע) חוזרת מידי פעם. קשה לשפוט אם האיכות שופרה בדגם 2013 - רק הזמן יראה זאת. רכב קטן כזה לא שווה 100K. לדעתי האישית, עם כבר משקיעים 100K, אז בשברולט סוניק 2013 או בקייה ריו, או יונדאי i30 ידנית.

לפחות ברכב שלך מטפלים , מתייחסים , מנסים לתקן... אצלי כלום ! במהלך המכירה "קצת"{מילה עדינה} הסתירו עובדות לגבי המחיר , הדגם , ועוד ... גם "קצת" הסתירו פגמים קלים בצבע , בטענה שהרכב מלוכלך, העיקר שאני אחתום שאני מקבל אותו . אני עדיין מחכה שמנהל שרות יגיע לראות את הפגמים ,{חודשיים וחצי} שצולמו על ידי המוסך ביום קבלת הרכב . המושבים הקדמיים חורקים עדיין,חלקים אין עדיין , אצלי כבר קיבלו ציון "0" על התייחסות ללקוח . נשאר לי רק להתפלל שלא יהיו תקלות כמו אצלך . {פיאסטה 2013 ידני}

פורסם

הדגם החדש עם נתונים משופרים (מבחינת ביצועים וצריכת דקק) ומחיר מוזל ואטרקטיב - יחסית למחיר נראה שזו עסקה מאוד משתלמת.

הביקורות על הפיאסטה מפרגנות מאוד, וגם מבחינת בטיחות הרכב מוצלח.

ככלל, נראה שהרכב מאוד אטרקטיבי.

הייתי מציע לך לעשות נסיעת מבחן ולקבל החלטה.

• תוכן חדש...