Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אלא אם כן אתה מכליל את "כחול לבן" במושחתים, אני לא חושב שהם כ"כ סוציאליסטים. כלומר, כן. ניסנקורן. אבל הוא זה לא כל המפלגה, ולא בטוח שגם יעשה יותר נזק מכחלון ונתניהו.

אבל הם הולכים עם ג'בה דה האט והרקדנית שלו.

92bd7ce90a114a65801ba381e599374e.jpg

זה יותר גרוע מכחלון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

מהלך ממולח של ביבי, כרגיל. הוא לא מפסיד מזה כלום, התפנה מקום להסכם עודפים רשמי עם מישהו אחר, פייגלין נכנס, win win.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מביא לכם שוב את מה שכתב Idan De Eretz בפייסבוק על החיבור הזה.

דעתי האישית, אולי פייגלין יהיה שר זניח, שום דבר אחר בהסכם לא יתממש.

הטוב, הרע והמכוער בהסכם זהות-ליכוד:הטוב: מכל ההסכם הזה, יש שני הישגים אמיתיים. אחד, זו הרפורמה בקנאביס הרפואי. אני חייב להודות שהייתי סקפטי למדי ואפילו מאוכזב שפייגלין לא דרש לגליזציה מלאה, עד שראיתי את הפרטים: כל רופא וכל פסיכיאטר יוכלו לרשום כל כמות של קנאביס על כל סוג של בעיה, בלי אף רשות ממשלתית באמצע. רישיון הקנאביס יהיה המקבילה של להוציא ג' בצבא. אם לא יהיו סיבוכים נוספים, מדובר ב-90% לגליזציה.ההישג האמיתי השני הוא המסלול עוקף מכון התקנים. למדינות מפותחות גדולות כמו ארה"ב, האיחוד האירופי ויפן יש תקני בטיחות שכל מי שרוצה למכור את המוצר שלו בעולם ממילא עומד בהם. קשה לתאר משהו פחות יעיל ממכון תקנים ישראלי שצריך לאשר פעמיים מוצר אחרי שהוא כבר נחשב בטוח לחלוטין במדינות מפותחות ומתקדמות מאיתנו. להכיר בתווי התקן בחו"ל יאפשר יבוא חופשי הרבה יותר לישראל, ומכאן - הורדה משמעותית של יוקר המחיה.הרע: זיכוי המס לעסקים קטנים בשנתיים הראושנות. זה סעיף מרגיז, כי הוא בדיוק ההיפך ממה שאנחנו צריכים לעשות. ככל שמערכת מס יותר פשוטה, כך צריך פחות עורכי דין, רואי חשבון והתעסקות של בעל העסק כדי לשלם אותה. זה אומר פחות עלויות לו, ויותר הכנסות ממיסים למדינה. ה-OECD למשל משבחים אותנו על זה שהמע"מ שלנו יחסית פשוט בהשוואה לרוב העולם, והעיוות הגדול ביותר שיש היום במערכת המס הישראלית זה מס חברות גבוה ביחד עם חוק עידוד השקעות הון שנותן מס חברות אפסי למי שעומד בקריטריונים חצי-שרירותיים. הסעיף הזה מוסיף עיוות נוסף למערכת המס, ועדיף בהרבה פשוט להוריד את המס בצורה שוויונית לכולם.

המכוער: אין אפשרות לאכוף את ההסכם הזה. לפייגלין לא יהיו מנדטים בכנסת, ואם ביבי ירצה לפטר אותו, הוא פשוט יעשה את זה. זה למעשה יותר הצהרת כוונות מאשר הסכם, ויתבסס על הרצון הטוב של הצדדים מצד אחד, ועל יכולת האכיפה שלנו כציבור מצד שני. כלומר - בהנחה שנתניהו יהיה רה"מ הבא, אנחנו צריכים לעקוב טוב טוב כדי לראות שהוא מיושם. לשאול, לחקור, להזכיר, לדרוש, ואם צריך - גם לתקוף את הצדדים על מריחה שלו. מחזרים כאן אחרי הקולות שלנו כליברלים, ולכן עלינו מוטלת האחריות לאכוף את ההסכם הזה.

אני לא חבר זהות, ואני לא מתחבר לחלקים המדיניים והבטחוניים במצע המקורי, אבל לו הייתי - הייתי מצביע בעד ההסכם (ויש לציין לזכותו של פייגלין שהוא היחיד שדורש את אישור המתפקדים כדי ליישם את האיחוד). הוא לא מושלם, והאכיפה שלו תהיה קשה, אבל הוא טוב בפער עצום מכל אלטרנטיבה סבירה שהייתה יכולה להיות לזהות.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לתת לרופאים לרשום מרשמי קנאביס זה דבר דבילי ומהווה חלופה עצלנית, חסרת אחריות ומתנערת מלגליזציה מלאה.

לא רק שזה מטומטם, זה גם הולך להחמיר את העומסים בקופות החולים פי כמה ואת האלימות כלפי צוות רפואי.

מהלך מאוד זול פופוליסטי.

זה היה צפוי שפייגלין לא יהיה שונה מאף פוליטיקאי אחר. איך אמר לנין...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כדי לרשום קנביס החולה יצטרך לעמוד באינדיקציות, כמו לכל תרופה אחרת, הליך שמתחיל ברישום כל תכשיר במשרד הבריאות הליך מורכב שיהיה עוד יותר מורכב כיון שאין רישום התכשירים בעולם המערבי, וגם בלעדיו מערכת רישום התרופות במשרד הבריאות קורסת.. או שיהפכו אותו ל-OTC, שזו לגליזציה מלאה והעברת השיווק לבתי המרקחת.

אבל האלימות כלפי צוות רפואי תגדל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כל זה הבטחות של ביבי, לבד הוא לא יכול לאשר דברים כאלה והוא צריך את אישור משרד הבריאות. חוץ מלהעלות את השיח הליברלי לסדר היום, כרגע אין פה שום הישג.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בחיים לא יתנו לרופא משפחה לרשום קנביס. ישימו לזה כמה תחנות של אישור רופא מומחה (מרפאת כאב / אונקולוגיה/ וכד' ) וזה יירשם כמו כל תרופה כרונית אופיאטית.

בוודאי גם שייקחו כמה שנים טובות עד שזה ייקרה וגם אין לזה שום קשר לא לביבי ולא לזיבי. מאחרי החברות החדשות שנכנסו לתמונה ונסחרות במילארדי דולרים (לא רק הישראליות) עומד לובי מטורף שתוך 5 שנים ישנה את החקיקה גם אם בראשות ממשלתנו יעמוד איסמאעיל הנייה. יש בראשות המערכות שלנו אנשים שידועים כמריונטות לוביסטים אז ייתכן שיעשו את זה קצת יותר מהר מעצם הכירם את המערכת. כל מה שצריך זה כמה קובנים קטנים, קצת גלידה וכמה קשקושים לגברת...(;-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
בחיים לא יתנו לרופא משפחה לרשום קנביס. ישימו לזה כמה תחנות של אישור רופא מומחה (מרפאת כאב / אונקולוגיה/ וכד' ) וזה יירשם כמו כל תרופה כרונית אופיאטית.

לא סביר כי מה שתיארת זה המצב היום. אז בעצם מה ההבדל?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אחרי התחנות חידוש המרשם עד חצי שנה כן מתבצע ע"י רופא המשפחה והאספקה דרך בתי המרקחת. וכן, זאת תהיה האבולוציה של המצב הקיים. מ 100 רופאים מורשים יש לפחות 500 רופאים מומחים שניתן להוסיף, זה והאספקה ישחררו את צוואר הבקבוק. המלחמה של ליצמן ובעלי ההון והשליטה פשוט תקעה את כל התהליך.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לא הבנתי מה שכתבת, אז סליחה.

היום, בלי התחננות, מי שקיבל מרשם מקבל את החידוש, די בקלילות, ע"י מזכירה במחלקה אונקולוגית/כאב. כל פעם תקף לחצי שנה וניתן להזמין עד הבית במשלוח. צוואר הבקבוק הגדול או אצל הספקים שלא עומדים בהספק.

מה ההבדל לדעתך בין זה לבין מה שהסכימו עליו פייגלין וביבי?

שאת החידוש יוכל לעשות רופא המשפחה?

כי אני עשיתי חידושים בקלות בשביל סבתא שלי. מתקשר מראש, מגיע אחרי 3 ימים, ניגש למחלקה, משלם ואחרי 5 דקות יוצא עם אישור חדש.

זה לא צוואר הבקבוק. צוואר הבקבוק, כאמור, אצל הספקים.

פורסם

אל תדאגו, גם אם ביבי יהיה ראש הממשלה הבא הוא לא יממש אפילו הבטחה אחת לפייגלין.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

זה לא צוואר הבקבוק. צוואר הבקבוק, כאמור, אצל הספקים.

אתה מבין אבל שהספקים הם לא באמת אלה שמגבילים אותך. זאת אומרת, זה אולי המצב, אבל הם לא אשמים בו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לא הבנתי למה אתה מתכוון.

מאות אנשים עם רישיון לא הצליחו להזמין לעצמם את מה שהם זקוקים בו כי לא היה מלאי.

לא יודע מי אשם בזה.

רק טוען שצוואר הבקבוק הוא לא אישורים או חידוש מרשמים.

פורסם

לחקלאים אין בעיה אמיתית של סקייל אפ, ובוא, הדרישה לא מטורפת, זה לא שפתאום עשו ליגליזציה מלאה ולחקלאי יש ארבע וחצי עציצים.

אני כמעט בטוח שמגבילים אותם מלמעלה.

אבל זאת תחושה אישית שלי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אוף ביבי עוד הפעם מארגן לנו מלחמה ערב הבחירות.

ביבי, מספיק. מספיק. לא יכול להיות שמדובר בצירוף מקרים פעם אחר פעם אחר פעם.

• תוכן חדש...