Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שזה יותר נובע מכך ששכנינו יודעים על הבחירות, יודעים שבישראל מעדיפים לא לעשות מלחמה (ובטח לפני הבחירות) ומרגישים אבו-עלי.

זה אפילו נכון לחברינו הקטארים שהחליטו חד-צדדית להפחית בחצי את מימון הסולר לחשמל לרצועה.

זה לא מקרי שכולם מנסים לדחוק אותנו לפינה רגע לפני הבחירות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
אוף ביבי עוד הפעם מארגן לנו מלחמה ערב הבחירות.

ביבי, מספיק. מספיק. לא יכול להיות שמדובר בצירוף מקרים פעם אחר פעם אחר פעם.

לא תהיה מלחמה.

ואם תהיה, זו תהיה סטירת לחי מצלצלת לתושבי הדרום.

פורסם

ביבי לא יוזם מלחמות. אם כבר יש משהו טוב בהנהגה שלו, זה שבניגוד לאלטרנטיבות הוא (כבר) לא מספר כל בוקר מחדש איך הוא עוד רגע ממוטט את החמאס.

ואני מנחש שגם מכל הרביעיה המופלאה של כחול לבן רק לפיד היה מנסה לדחוף למבצעים קרקעים וכו' בכל אסקלציה מול עזה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
ואני מנחש שגם מכל הרביעיה המופלאה של כחול לבן רק לפיד היה מנסה לדחוף למבצעים קרקעים וכו' בכל אסקלציה מול עזה.

זה לא באמת משנה לך מה הוא אומר בפועל, מה שחשוב לך זה מה שאתה מנחש.

תקשיב לו ותדע מה דרכי ההתמודדות שהוא מציע לפתרון המצב.

למען הסר ספק, אין לי מושג מה הוא מציע.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אאל"ט, הוא אמר שהוא נגד לגליזציה לקנאביס בגלל שזה לא חוקי.

לא שאכפת לי מקנאביס, רק בשביל להציג מה רמת ההסברים שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

תצרף קישור בבקשה.

עמדת כחול לבן (ושאר המפלגות).

https://www.mako.co.il/news-israel-elections/elections_2019-platforms/Article-ba5bf89f484e961006.htm

לגבי האמירה שלך ורמת ההסברים שלו:

“אני עוקב אחר מה שקורה בארצות הברית, יש שם ניסוי ענק בלגליזציה. אני נגד כרגע, כי כל עוד זה לא חוקי באירופה, הסוחרים יבואו משם לפה. אבל בואו נראה בעוד שנה”.

https://www.xn--4dbcyzi5a.com/2015/01/%d7%99%d7%90%d7%99%d7%a8-%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%93-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%9c%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%96%d7%a6%d7%99%d7%94-%d7%91%d7%95%d7%90%d7%95-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%93/

כמה קל לעוות.

עריכה אחרונה על ידי amir74

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לעוות? זה בדיוק מה שהוא אמר.

הוא נגד זה כי זה לא חוקי.

פורסם

כשאתה חותך את התגובה שלו, קל להוציא אותו טיפש.

fiat x1/9

פורסם
זה לא באמת משנה לך מה הוא אומר בפועל, מה שחשוב לך זה מה שאתה מנחש.

תקשיב לו ותדע מה דרכי ההתמודדות שהוא מציע לפתרון המצב.

למען הסר ספק, אין לי מושג מה הוא מציע.

סורי, אתה לא בכיוון.

קראתי את רוב הדברים שלפיד כתב בשנים האחרונות, אני שומע אותו מתראיין.

אני *מנחש* כי תמיד יש פער בין מה שאנשים מציעים מאולפן הטלויזיה או אוננות הפייסבוק שלהם, לבין מה שהיו עושים במצב האמיתי. בהתאם גם ליברמן ונתניהו לא מוטטו את החמאס. ואני מנחש שלפיד הוא היחיד שפוטנציאלית היה דוחף למלחמה בעזה, כי משום מה יוצאי מערכת בטחון בדרגות גבוהות פחות להוטים לשלוח חיילים לקרב מכתב ב״במחנה״ שעדיין לא החליט למה ירד לו הפרופיל.

וקל להוציא אותו טיפש כי הוא... ובכן..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אתה מתעלם מהנקודה, הנקודה היא שאתה לא מתייחס למה שהוא אומר בפועל.

תכתוב מה הוא אמר, תצרף קישור ואז תתייחס לדברים.

מה שאתה עושה זה לנחש מה תהיה תגובתו במקרה שהוא יהיה בעמדת השפעה. למה זה רלוונטי למשהו ?

אתה כל הזמן יורד לגופו של אדם במקום לגופו של עניין, בין אם זה הצחוק שאתה עושה מצורת הדיבור שלו (האנחות שציינת לא פעם) לבין מה שכתבת ממש עכשיו "אוננות בפייסבוק"

תתייחס למה שהוא אומר או שאל תתייחס אבל אל תתייחס לגופו של אדם.

fiat x1/9

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תראה, יחס לדעה מסויימת נובע גם מהדרך שהיא מובעת. בן אדם שכל הזמן סותר את עצמו, מגלה חוסר ידע, משנה גרסאות ומדי פעם יוצאים לו משפטים מגוחכים, הגיוני שלדעות שלו יתייחסו בהתאם.

פורסם

כשמישהו יורד לגופו של אדם רמת הדיון אוטומטית יורדת בכמה דרגות.

אם מישהו מתייחס לגופו של אדם במקום לגופו של עניין (ראה את תגובות הליכוד בעת האחרונות) ההנחה הרווחת היא שאין לו תשובות ענייניות לתת ואז הוא מדרדר להעלבות.

דיון לגופו של עניין יגרום לאנשים לבחור בין מצע כזה למצע אחר ואילו דיון לגופו של אדם יגרום לבחור בין דוגמן כזה לדוגמן אחר.

אני מעדיף דיון ענייני.

fiat x1/9

פורסם
תושבי הדרום רגילים לקבל סטירות ממר ביטחון. זה כמו אנשים שאוהבים לקבל הצלפות שוט בצינוק סאדו-מאזו.
זה נכון בגדול.

אבל בסופו של דבר, תושבי הדרום חשים שאין צורך לצאת למלחמה על פעם שנופל גראד או שנים או 700. כשאני מדבר על תושבי הדרום, אני לא מתכוון על המושבים והקיבוצים בעוטף עזה, אלא על ערים הנמצאים סמוך לעוטף.

לכן, ביבי מקיים את רצונו של בוחריו - להגיע להסדר רגעי. עובדתית הרעש והלחץ שהיו לפני שנה ירד (למעט 2 סבבים שנמשכו יומיים). היום יותר בטוח להסתובב במערב הנגב לעומת לפני שנה.

פורסם

על סמך מה מבוססות האמירות שלך ?

סקרת את תושבי הערים ?

אתה יודע מה תחושות שלהם ?

fiat x1/9

• תוכן חדש...