Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה אני גר בדרום ולא נמצא בתוך הבית בזמני הפנוי ולא פנוי. בזמן הסבבים האחרונים ולקראת הבחירות הקודמות, מה לדעתם על מבצע צבאי לטיפול השיגורים. לא פעם אמרו לי שהבחירה הטובה בשבילם לספוג את הטילים ולהגיע להסדר. כי מספר רב של אנשים מאמינים שהפתרון הוא להשתלט מחדש על עזה, והם לא חושבים שאנחנו צריכים לעשות את הדבר הזה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

בקיצור, תחושה אישית שלך על סמך "מספר רב" של דעות ששמעת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אמיר74, התייחסתי פה מאות פעמים גם לדעות של לפיד.

אני לא מבין מה הנקודה שלך. הוא מתמודד. בעיני הוא מתמודד לא ראוי כי הוא מטומטם. זה שהוא רוצה שיהיה לכולם טוב - זה נהדר. תיטוטים פרטניים שלו בנושא גם לא חסרים. אבל לא להתייחס לפרסונה כאילו זה ויכוח פילוסופי על רעיונות זה לא ריאלי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הנקודה שלי היא שזה לא ראוי להתייחס לאיך שהוא מתבטא אלא למה שהוא אומר, זה הכול.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואם כל פעם הוא אומר דבר אחר וסותר את עצמו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ואם כל פעם הוא אומר דבר אחר וסותר את עצמו?

אז צריך להתייחס לדברים שהוא אומר ולא לאדם.

אמיר, הוא דיבר על למוטט את החמאס יותר מפעם אחת.

הגניחות זה רק בונוס.

וזה לא טוב למוטט את החמאס ?

fiat x1/9

פורסם

מה יקרה ביום שאחרי?

נחזור עמוד אחורה: נתניהו לא עושה את זה, וגנץ וחבריו כנראה לא הדיוק דחפו לזה כשהיו בצבא. אולי כי כמו בהרבה נושאים talk is cheap?

פורסם

למיטב ידיעתי אף אחד מאיתנו לא נביא ואנחנו לא יודעים מה יהיה ביום שאחרי.

אנחנו כן יודעים שנתניהו לא מוטט את שלטון החמאס.

אנחנו כן יודעים שקיימים (בינתיים, עד להודעה חדשה) שומרי סף מכל מיני סוגים שימתנו את תגובתו של לפיד (אם הוא אכן יגיע לעמדת השפעה) במקרה שהוא ידחף לכיבוש הרצועה/ מלחמה בעזה.

fiat x1/9

פורסם

אני יכול להניח, שמנהיגים שעוסקים בביטחון יודעים אילו תרחישים יכולים לקרות במקרה אם שלטון חמאס יתמוטט. יש כנראה סיבה הגיונית לפעולות המדיניות שאנחנו מתקשרים עם חמאס.

ישנם דברים שהאזרחים לא יודעים, ואולי טוב שכך.

פורסם

אמיר,

אנחנו אכן יודעים שביבי לא מוטט את שלטון החמאס. אולי זה לא אפשרי, אולי נתניהו פחדן ואולי זה סתם לא משיג שום דבר טוב לישראל.

הנקודה היא שנתניהו דווקא נזהר באיומי המלחמה שלו, ולא ממהר גם להוציא אותנו למלחמות וזו תכונה טובה. בעייני.

לצערי השיח הפוליטי בארץ הוא כזה שמחייב כל מועמד כמעט לצעוק שהוא יעשה יותר בפן הצבאי.

מה לפיד באמת יעשה אם חו"ח יבחר? לא יודע. לא רוצה לדעת. אם שומרי הסף מימלא ימנעו ממנו להיות המטומטם שהוא, אז למה לבחור בו? עדיף מישהו פחות מטומטם, לא? לא מישהו שממציא לעצמו עבר צבאי, או חושב שהלצטלם על רקע בתי צהלה עם אפוד צהוב זה חכם, או טס כל יומיים לחול, כי הגויים לא יראו את האור בלי הגניחות (סליחה).

פורסם
אמיר,

לצערי השיח הפוליטי בארץ הוא כזה ....

עדיף מישהו פחות מטומטם, לא? כי הגויים לא יראו את האור בלי הגניחות (סליחה).

בסדר.. יאיר קקי, מי כן מתאים לדעתך

הצג לנו את שמות האישים.. והפעם אנו נעשה כמותך, ונחפש להם גם בתחתונים

כרגיל, אתה לא תרשום מי לדעתך, יהיה מנהיג טוב

כי הרי כל הכייף, זה להשמיץ אחרים, וחלילה לאפשר לאחרים להנות :wink: מלהשמיץ את העדפותייך

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אמיר,

אנחנו אכן יודעים שביבי לא מוטט את שלטון החמאס. אולי זה לא אפשרי, אולי נתניהו פחדן ואולי זה סתם לא משיג שום דבר טוב לישראל.

הנקודה היא שנתניהו דווקא נזהר באיומי המלחמה שלו, ולא ממהר גם להוציא אותנו למלחמות וזו תכונה טובה. בעייני.

לצערי השיח הפוליטי בארץ הוא כזה שמחייב כל מועמד כמעט לצעוק שהוא יעשה יותר בפן הצבאי.

מה לפיד באמת יעשה אם חו"ח יבחר? לא יודע. לא רוצה לדעת. אם שומרי הסף מימלא ימנעו ממנו להיות המטומטם שהוא, אז למה לבחור בו? עדיף מישהו פחות מטומטם, לא? לא מישהו שממציא לעצמו עבר צבאי, או חושב שהלצטלם על רקע בתי צהלה עם אפוד צהוב זה חכם, או טס כל יומיים לחול, כי הגויים לא יראו את האור בלי הגניחות (סליחה).

הפסקה הראשונה שלך כתובה לעניין.

בפסקה השנייה שוב אתה מדרדר לשמות גנאי. למה ?

אתה לא יכול לכתוב את דעותיך על האיש ופועלו בלי לרדת לרמה נמוכה כזו ? ברור לי שאתה יכול, מהיכרותי איתך על גבי הפורום אתה אינטיליגנט.

fiat x1/9

פורסם

ליין מן, לא יודע למה אתה מדבר על עצמך ברבים - זו נטייה לא טובה כל כך. יכול להיות שאם גנץ היה רץ בלי לפיד הייתי מצביע לו, רק כדי להחליף את הליכוד. אם אשכנזי היה בראש המפלגה, יש סיכוי יותר גבוה. עמיר פרץ איבד אותי עם העאלות המס ולכן אני נשאר עם מרצ כאופציה. וה"כרגיל" שלך הוא כמובן לא נכון, אבל ניחא.

עכשיו, אתה יכול לרדת עליהם עד מחר. זה היופי. אני לא מרגיש מחויב לאידיוט כזה או אחר. במשך שנים אמרתי שפרץ נראה לי כפחות דוש ממתמודדים אחרים, הוא בא והציע תוכנית כלכלית מפגרת, ואני לא אצביע לו. אם מחר יצוץ מישהו בליכוד שיראה לי כפרגמטי מספיק וידבר אלי, לא תהייה לי בעיה להצביע ליכוד - למרות שאני שמאלני מדינית. אני לא כ"כ יודע למי אתה הצבעת לפני שגילית את מלך הגניחות מצהלה, אבל העלבון שלך ושל אחרים פה בשמו הוא מצחיק.

אמיר, במקרה של לפיד לא. הרמה נמוכה כי היא מייצגת את האיש. נתתי שלוש דוגמאות לדברים אמיתיים שהוא עשה. זה האיש וזה פועלו.

אני מבין שזה קצת ויכוח סתמי ומייגע, אבל אתה מנסה לעשות משהו שאי אפשר לעשות: לשכנע שאפשר לדבר על לפיד הפוליטיקאי בניתוק מהפרסונה שלו. אי אפשר. הוא לא נמדד כאן כסופר או מוזיקאי או שחקן תאטרון או כל תפקיד אחר בו אפשר ורצוי לנתק את האדם מהמסר. אי אפשר לעשות את זה פה. הוא מתמודד בתור מי שהוא. ולכן התהייה על יכולותיו היא לא סתם לגלוג. היא הכרחית.

בוא נלך מכיוון אחר: אתה לא חושב שלסגולות ויכולות של אדם יש משמעות כלשהי כשהוא מבקש למלא תפקיד מסוים?

• תוכן חדש...