Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 4 שעות, MadCat_LE כתב:

מה עוד צריך כדי שהשבכ יעצור את הרודן בגין פגיעה בבטחון המדינה? 

תנאים קטנים כמו, המממממם לא יודע, למשל שה"רודן" שנבחר דמוקרטית יעבור על חוק כלשהו? מה שהוא עושה דוחה אבל לא בלתי חוקי.

פורסם

ברור שזה חוקי כשמשנים את החוקים תוך כדי משחק ותופרים חוקים לפי המידות הרלוונטיות. 

פורסם
לפני 37 דקות, David32 כתב:

זכיתי בצ'פחות? ממי?

איזה טוויסט עשיתי?

הנסיון להציג את דבריי כאילו טענתי שאזרחים ערבים צריכים להיות מודרים מבית המשפט העליון הוא ילדותי, גם אם פופולרי.

די ברור ל(כמעט) כל בר דעת שהאשמת ישראל באפרטהייד מגוחכת. לצערי, אין זה מופרך לחשוב שבית המשפט העליון יפסוק שישראל מחזיקה בירושלים ויו"ש באופן שאינו חוקי. בתסריט כזה, בית המשפט העליון של מדינת האפרטהייד יעשה זאת כשגם בשורותיו מכהן שופט ערבי. יכול לראות את האבסורד?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה זה לא מופרך לחשוב שבית המשפט יפסוק שישראל מחזיקה בירושלים באופן לא חוקי?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בתכלס, מה היא בכלל ההגדרה המשפטית (בחוק הבינלואמי) של השטח? הייתה תוכנית חלוקה, הייתה מלחמה ואחר כך הייתה עוד מלחמה ולפי החלטה 181 ירושלים הייתה אמורה להיות בכלל אזור בפיקוח בינלואמי. 

פורסם

למי ששכח, או לא: הערבים ביוש הם לא אזרחי ישראל. הטענה על אפרטהיד בגבולות ישראל מופרכת. הטענה על אפרטהיד בשטחים - אם מקבלים את התיזה שישראל פועלת לספח - דווקא די נכונה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 48 דקות, Renaultrap כתב:

לצערי, אין זה מופרך לחשוב שבית המשפט העליון יפסוק שישראל מחזיקה בירושלים ויו"ש באופן שאינו חוקי. בתסריט כזה, בית המשפט העליון של מדינת האפרטהייד יעשה זאת כשגם בשורותיו מכהן שופט ערבי. יכול לראות את האבסורד?

אתה ממציא תרחיש איש קש דמיוני שלא קרה ולא יקרה. ואז מתלונן על אבסורד?

איזה ויכוח הזוי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

למה זה לא מופרך לחשוב שבית המשפט יפסוק שישראל מחזיקה בירושלים באופן לא חוקי?

האם זה מופרך לחשוב שבית המשפט עלול לקבוע שההתיישבות ביהודה ושומרון לא חוקית?

האם לפי הדין הבינלאומי יש הבדל בין אריאל וגוש עציון, לבין גילה, פסגת זאב ונווה יעקב?

פורסם

אולי טוב שיקבעו שזה לא חוקי/אפרטהייד/ווטאהבר.
נזיז קצת אוכלוסיה, נספח את רוב השטח ונשאיר את הצבא שם איפה שצריך.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 28 דקות, Renaultrap כתב:

האם זה מופרך לחשוב שבית המשפט עלול לקבוע שההתיישבות ביהודה ושומרון לא חוקית?

האם לפי הדין הבינלאומי יש הבדל בין אריאל וגוש עציון, לבין גילה, פסגת זאב ונווה יעקב?

האם זה מופרך שלפי החוק הבינלאומי ההתיישבות הזו באמת לא חוקית?

בגילה ונווה יעקב החלת את החוק הישראלי כולל על התושבים הערבים. לגבי פסגת זאב אני לא יודע ובאריאל וגוש עציון אני יודע שלא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אז ראשית סילקנו מהשולחן את התפיסה לפיה מדובר בתסריט מופרך. למרות שבית המשפט העליון שלנו הוכיח אקרובטיקה משפטית חסרת תקדים בשנים האחרונות, גם הוא יתקשה לשכנע שהתיישבות על גבעה אחת היא חוקית ועל אחרת לא. אם יום בהיר אחד יחליט שצריך לפנות הכל נעלה עליו עם D9?

עכשיו נחזור לשאלה אם זה עניין של הסברה ש"בית דין" של האו"ם, שכולל שופטים מרוסיה, סין, סומליה ולבנון (כן, אלה ששורפים לנו את הצפון ללא פרובוקציה) יקבל את זה שאנשים שפויים (מתעבי ביבי) החליטו שאנחנו משאירים את הצבא (רק!!!) איפה שצריך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ירושלים זה תסריט מופרך.

יהודה ושומרון, זה רק יעזור ל"ימין" להחליט משהו פעם בחיים. או שמספחים או שמתנתקים, אבל באמת. בלי חשמל, מים, כלום.

עכשיו הליצן הראשי מתלהב בטויטר שלו שהרסו איזה בית לא חוקי בישוב זרזיר (של ערבים). וואלה כל הכבוד. אחרי שנים של הזנחה של הפשיעה הערבית הרסתם למישהו בית בלי היתר. שום מילה על זה שממש עכשיו רצחו איזה ראש מועצה ערבי. פשוט טרול טיפש וחסר תועלת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 13 דקות, Night Driver כתב:

האם זה מופרך שלפי החוק הבינלאומי ההתיישבות הזו באמת לא חוקית?

בגילה ונווה יעקב החלת את החוק הישראלי כולל על התושבים הערבים. לגבי פסגת זאב אני לא יודע ובאריאל וגוש עציון אני יודע שלא.

החוק הבינלאומי לא נותן תשובה ברורה, והסוגיה יותר סבוכה משנראית. שטח כבוש שאין אף מדינה שנכבשה, ירושלים שלא יועדה לאף מדינה לפי תכנית החלוקה ו"כבושה" מאז ועד היום. אני לא מומחה למשפט בינ"ל, אבל כל עוד החוק הבינלאומי נתון לטריבונל של שופטים ממיטב הדיקטטורות זה לא מטריד אותי. הסברה לא תעזור שם, וגם לא מרבית הדיקטטורות (או שותפות האינטרסים שלהן) בעצרת האו"ם. יש לקוות שממשל אובמה לא ימשיך לכהונה רביעית, ואז היוזמות ההזויות האלה ייעצרו כנראה במועצת הבטחון.

החלת החוק הישראלי לא כל כך רלוונטית לנקודה הזו. החוק הבינלאומי לא מכיר בחוקיות ההתיישבות בשטח כבוש.

פורסם

הטענה שאין אפרטהייד בישראל כל כך גורמת לנו נזק וגורמת לנו להשמע כמו לאומנים לבנים בדרום אפריקה שאומרים "מה פתאום אפרטהייד? אצלנו בשכונות הלבנות יש מערכת חוק אחת לכולם ורק בשכונות השחורות יש חוק אחר. בדיוק כמו החוק הישראלי על ישראלים והחוק הצבאי על ערבים באיו"ש.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...