Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל אם זה היה ראש ממשלה אחר באירוע, שאיננו ביבי, הם היו צועקים שהוא הראש ולכן הוא אחראי ואשם, ואיך הוא לא ידע, וכמה חובבני מצידו שהוא לא שמע וידע. אם זה היה ביבי אז הוא היה יודע ומקדים תרופה למכה. אופס........

כזאת צביעות מכל החברי כנסת הימניים שמתראיינים שטוענים שאפילו קמצוץ של אשמה אין לביבי. מה רוצים ממנו.

וזה בדיוק היאוש שקיים פה. שאנשים מטייחים את אשמתו של ראש הממשלה בטענות שונות ומשונות כשהם יודעים שיש לו חלק לא מבוטל באשמה.

• אהבתי 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 48 דקות, Potato כתב:

חזרה לימים הטובים.

לא חושב שיש מישהו מחברי הפורום שעשה פחות מ3 שנות סדיר.

פעם גם היינו עושים חודש בשנה מילואים.

האוכלוסייה גדלה, האיומים השתנו והצרכים שונים. את הנטל עדיין צריך לחלק בין כולם וכמה שיוצר יוצא שווה לכולם.

כשזה צורך עושים מה שצריך וכמה שצריך אבל בשביל שקבוצה אחרת תוכל לא לעשות כלום?

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

מצבכם היה טוב. אני עשיתי גם כפליים, וזה היה רק לפני 30 שנה. כשהזדקני זה ירד ל-45 ימים בשנה.

הבעיה, כמובן, ששוויון אף פעם לא היה. אבל הבעיה עם החרדים היא כפולה - גם כמותית, וגם הדרישות שלהם במפגיע.

אגב, גם קבוצות אחרות נהנות, למשל תלמידי ישיבות ההסדר שלמעשה משרתים חצי הזמן. ובעבר גם הנח״ל היה איזה שעטנז, אבל השירות היה יותר ארוך, והיה בו פרק היאחזות שהיה שילוב של צבאי ואזרחי. אבל זה נגמר מזמן.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הביביסט הספציפי הזה גם לא חכם במיוחד, וזה הופך את זה לעוד יותר עצוב. 30 פעם שאלו אותו מי ניהל את המדינה ב-15 שנים האחרונות. "לא. אבל גלנט ואביב כוכבי".

נראה לי בשלב הזה, אם הייתי יכול, הייתי מוציא את הליכוד מהחוק, לפני שהייתי עושה את זה לפי אלף יותר עוצמה לישראל, בחיי. לא יכול להיות שמפלגה מרכזית כ"כ הופכת לשילוב מופרע לחלוטין של משיחיים ועבדים של המלך.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כדי לעקוץ עוד קצת את הצבא, הוא הזכיר את המשהו הזה שצף עכשיו ברשת/חדשות שלכאורה אביבי מנע את החיסול של סינוואר. כמובן שאף אחד מהם לא הציג את הדבר הפשוט, האם ניתנה פקודה והאם הוא סירב פקודה, כי זה כמובן לא קרה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

האוכלוסייה גדלה, האיומים השתנו והצרכים שונים. את הנטל עדיין צריך לחלק בין כולם וכמה שיוצר יוצא שווה לכולם.

כשזה צורך עושים מה שצריך וכמה שצריך אבל בשביל שקבוצה אחרת תוכל לא לעשות כלום?

גם ציניות אתה לא מבין?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

שירתתי חובה 3 שנים + קבע ל 3 נוספות, וזכיתי ל 60 ימי מילואים בשנה לתקופות של 20/21 יום.  עד שנגרעתי מהמצבת עקב התיישנות הציוד והוצאתו משרות. אבל לא לפני שנקראתי כמה פעמים למילואים לצרכי אבט״ש בגבול סיני או בנהיגה (ג״פס) במרחב הצפוני.☺️ עד שנאמר לי שאין ליחידה תקציב מילואים למשימות שאינן קשורות ישירות למקצוע. 

מאז הסד״כ הסדיר של צה״ל גדל מאוד (סוף שנות ה 90) והצורך בכמות ימי המילואים ירד. 

המצב היום שונה, הצורך גדל מאד וחייבים למלא את השורות.

לצערי, יש כאלה הנקראים קצינים במילואים, אבל הם לא, הם בדימוס , כלאמר ללא הגדרת תפקיד או הצבת חירום. ( מי אמר מירי רגב תא״ל במילואים, היא לא, היא בדימוס 😜

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 12 שעות, asix כתב:

אנשים מטייחים את אשמתו של ראש הממשלה בטענות שונות ומשונות כשהם יודעים שיש לו חלק לא מבוטל באשמה.

אני לא בטוח שהם יודעים, כמו שאוהד בית״ר אוהד את בית״ר בלי קשר למי החלוץ או המאמן הנוכחי - אתה לא מחליף קבוצת כדורגל, לא מחליף משפחה, ועבור ביביסטים לא מחליפים את ראש המפלגה.

תמיד יש תירוצים: ההוא יותר גרוע מביבי, העולם אנטישמי, השופטים / יועמשית / מפכל סמולנים, והטוב מכולם כמובן הוא שביבי אמנם גאון-על אסטרטג בחסד רמה אחרת אבל אי אפשר לצפות ממנו לשלוט בשלטון אחרי עשרים שנים בלבד היות בפועל ישנה ממשלת צללים של מפא״י שופטים עוכרי ישראל ואנשי לטאה. 

בשורה התחתונה, מדובר בכת לכל דבר ועניין, ובפרט כת של כסילים המספרים לעצמם שיש להם ״עצמה יהודית״ כאשר בפועל מדובר ברכיכות השבויים בחרדה קיומית ודיסוננס קשה מאוד בין התמיכה הלא מסוייגת בשליט של עשורים ובין ההרס האובייקטיבי שהוא והם הביאו יחד על מדינת ישראל. לא יודע מה הולך שם במשרד של @פינדר אבל את כמות הביביסטים הלא-מטומטמים שפגשתי במציאות אני יכול לספור על יד אחת ויישאר לי עודף (אני לא סופר ליכודניקים שמצביעים לו מתוך ״אין לנו אפשרות אחרת״, שזה גם תמוה בעיני, מדבר על ביביסטים פרופר). 

״אני לא יודע באיזה נשק ילחמו במלחמת עזה השמינית, אבל אני יודע שבמלחמת עזרה התשיעית ביבי עדיין יהיה ראש הממשלה״

• אהבתי 4
  • מצחיק 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 17 שעות, Potato כתב:

חזרה לימים הטובים.

לא חושב שיש מישהו מחברי הפורום שעשה פחות מ3 שנות סדיר.

שירתתי שבוע שבוע (טבח)

חבר היה ש.ג,לו בכלל היה 5 9 כשב5 כל יום היה בבית

אז שנינו שירתנו לכאורה הרבה פחות מ3 שנים :P (אולי אפילו חצי)

• מצחיק 3

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

למי שלא מעודכן, צהל ניסה לחסל את מוחמד דף הבוקר.

לשכת ראש הממשלה, שכידוע נמנעת מחילול שבת (בעיקר כשהחדשות לא טובות) ממהרת להפעיל שופרות שיפיצו את מיטב "הנחיתי, הוריתי, ציוויתי".

מי אמר שלא לוקחים אחריות פה במדינה.

IMG_9302.jpeg

• מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

תכף יספרו לך שהוא היה במטוס ואמר לטייס על מה ללחוץ ומתי (וכמובן גם דאג שיהיה טייס ציוני ולא קפלניסט אנטישמי מצביע לפי).

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

טוב שחיסלו וזה בסדר גמור להוציא הודעות. 

העיקר שבעזה מתחילים דף חדש.

• מצחיק 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

״אם אתה רוצה שטייסים יהיו מסוגלים לטוס ולירות פצצות וטילים לתוך בתים בידיעה שהם עלולים להרוג ילדים, חייב להיות להם אמון מלא באנשים שמקבלים את ההחלטות האלה"

פורסם
לפני 11 דקות, Renaultrap כתב:

״אם אתה רוצה שטייסים יהיו מסוגלים לטוס ולירות פצצות וטילים לתוך בתים בידיעה שהם עלולים להרוג ילדים, חייב להיות להם אמון מלא באנשים שמקבלים את ההחלטות האלה"

אזה אנשים? ביבי? שמאשים את הצבא בכל מה שקורה? יש לך חברים טייסים? הם מקבלים את הפקודה ולוחצים על הכפתור.  מכה קלה בכנף.

• לא הבנתי... 1
  • תוכן חדש...