Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, falou כתב:

ההבדל הגדול הוא שהמשיחיות אצלם זו האידיאולוגיה הנפוצה והשלטת

חכה חכה...

הדמוגרפיה הופכת את המיעוט לרוב, לאט לאט אבל בהתמדה,

והקירבה הגיאוגרפית מלבה את אש הסיכסוך עד שלא יהיה מי שיכבה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

והביצוע. לא לשכוח את הביצוע.

באופן מעשי אין יהודים בארצות ערב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 19 דקות, hans כתב:

השנאה העצמית לא יודעת גבול.

אבל בוא, נניח ואנחנו באמת נטע זר, סתם בשביל הדיון - עדיף לאנושות נטע זר כזה על פני כל הנייטיבז הדימיוניים שעוסקים יום ולילה בתכנון וביצוע של רצח ברברי.

בעצם, עזוב אנושות.

אם תשאיר פה רק פלסטינים - שוב, רק בתור נקודה דימיונית לדיון - הם ימשיכו, לא יתחילו, **ימשיכו** לחסל זה את זה כמו ברברים. אמיתי ומוכח ומתועד.

אתה רוצה לטרנספר אנשים בגלל שהם לא כמוך משטח שהוא לא שלך מטעמי הומאניות לכאורה. אני רק מציב לך את המראה שהעולם יציב לך.

אישית אני נגד טרנספר ובעד להגן על הגובולות שלי כמו שצריך, לא לחמש את האוייב שלי מהצד השני של הגבול (לא בלאשר למכור לו צוללות מתחת לשולחן, לא בלהעביר לו כסף מזומן שיקנה מה שהוא רוצה ולא בלאפשר לו לצבור נשק ותחמושת ללא הגבלה) וליזום כל מה שצריך כדי שהוא לא יוכל להוות איום.

ושיחסלו מה שהם רוצים. אני לא אבא שלהם והם לא מעניינים אותי.

לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

הקטע שזה המשיחיים שלהם הם גם הבעיה שלך, ואפילו יותר משמעותית.

אם המשיחיים שלנו לוקחים לך כסף (מסכים) ומאיימים על אורח החיים שלך (לכאורה), המשיחיים שלהם מאיימים על החיים שלך (וזאת עובדה).

בגלל זה אני רוצה את שלהם מהצד השני של הגבול ולסגור את הגבול כמו שצריך.

ושלי הורגים לי אזרחים וחיילים (בעקיפין ומתוך אמונה שהם מצילים את המדינה אבל זו המציאות). הם גם הגורם העיקרי לכך שהממשלה שלנו מתפקדת כמו שהיא מתפקדת על כל המחירים של זה.

לפני 17 דקות, falou כתב:

ההבדל הגדול הוא שהמשיחיות אצלם זו האידיאולוגיה הנפוצה והשלטת

מי זה אצלם?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 14 שעות, יבגניפ כתב:

איש בעולם כמעט לא התעניין בעזה במשך שנים. גם כשהם התקרבו לגדר וצהל ירה, זה לא עניין אף אחד. וכמובן, גבול שאפשר להגן עליו זה תנאי הכרחי אבל לא מספיק לעתיד יותר טוב כאן. 

ישראל לא יכולה להיות הריבון בעזה, בטח לא אם זה כולל הקמת מאחזים. היא לא יכולה לטרנספר ערבים מרצון או לא. והיא לא יכולה לבצע רצח עם. האמת? אני לא בטוח שהיא אפילו יכולה למוטט את החמאס. אבל את הבעיה הזו צריך לשים בצד לרגע. נניח שכן. אתה כתבת משהו קודם על נבחרי ציבור שלא צריכים לדבר או משהו כזה. ואני חושב שפה הפער: אין דרך לבצע ג'נוסייד או גירוש "מרצון" או לא ולהסתיר את זה מהעולם. אלא אם אתה סין או משהו. וגם אז לא כל כך.

מכאן יש לך שתי אלטרנטיבות עגומות: להמר איך העולם יתייחס לישראל כמדינת אפרטהיד \ מדינה שרשמית או חצי רשמית מגרשת אוכלוסיה אזרחית מעזה או טובחת בה. להמר איך עזה תראה עם גבולות ברי הגנה, שלא מוזנחים לטובת דברים אחרים וכו', ועם הסדרים בינלאומים שינסו להבטיח גם אולי סיכוי כלשהו לחיים שפויים יותר לערבים בעזה. וגם אולי יקטינו את הסיכוי לעוד סבב לחימה בקרוב.

אישית, אני חושב שאם נהמר על האלטרנטיבה הראשונה, הכלכלה הישראלית תקרוס תוך כמה שנים. ואני חושב שזה משהו שמבינים גם מנהיגי ימין, חוץ ממשיחיים קיצוניים, וגם מנהיגי שמאל שלא היו חובבי פלסטינאים גדולים, כמו רבין וכו'. ולכן אני די גם בטוח שמימלא הכיוון שאליו נלך, אם נמוטט את החמאס וגם אם לא, זה האופציה השניה.

הבעיה עם הסדרים בינלאומים היא שרק אנחנו מחויבים אליהם

אם אחרי 7 באוקטובר מדינות לא עומדות לחלוטין אחרנו אלא עם הסתייגויות כאלו ואחרות אז זה באמת מקרה אבוד ואם אחרי 7 באוקטובר לא נחסל את הבעיה העזתית זה יתן רוח גבית לחיזבאללה לרשות ולכל ארגון טרור ויתן הרגשה שאפשר לחסל אותנו.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 42 דקות, Night Driver כתב:

ואם אתה מדבר על טרנספר כפיתרון הומאני אז מי שצריך להיות מטרונספר זה הנטע הזר באיזור שזה אנחנו. אתה תגמור לגרש את העזתים, אחר כך את יוש, משם נמשיך ללבנון שלא שונה מבחינתנו מעזה ואז נקבל גבול ארוך מידי עם סוריה אז גם נטרנספר אותם.

טרנספר זה לא פיתרון ריאלי.

זאת פנטזיה, בדיוק כמו הפנטזיה של הפלסטינים שאנחנו נחזור לאירופה או מאיפה שהם לא חושבים שבאנו.

אם אנחנו מדברים על חזרה למקורות, כל הארצות סביבנו צריכות לחזור לערב הסעודית...

לפני 31 דקות, BoazB11 כתב:

המשיחיים שלהם הם בעייה שלנו, והמשיחיים שלנו הם גם בעייה שלנו.

ההבדל הוא שהמשיחיים שלנו זו בעיה שאנחנו יכולים לפתור. אצלנו משיחיים שמעיזים יותר מדי הולכים לכלא, אצלם הם מקבלים כבוד של גיבורי האומה. אנחנו רחוקים שנות אור מזה.

את הבעיות שלהם, אנחנו לא צריכים וגם יכולים לפתור.

אנחנו נלמד מהטעויות שלנו, נגן על הגבולות ונחסל כל איום, אבל הם ישארו מפגרים לנצח. עם מדינה פלסטינית או בלי.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 20 דקות, Night Driver כתב:

אתה רוצה לטרנספר אנשים בגלל שהם לא כמוך משטח שהוא לא שלך מטעמי הומאניות לכאורה. אני רק מציב לך את המראה שהעולם יציב לך.

אני אוהב שאתה מזגזג בין בנאדם עם משפחה שחי באשקלון וחוטף טילים על בסיס שבועי(בממוצע)

לבין נערה ממעמד סוציו-אקונומי גבוה שגרה ב- East village 

מה זה לא כמוך? אתה מתכוון ערבים או מטורפים חולי דם שלא יהססו לרצוח אנשים שכילכלו אותם במשך שנים כי הם ראו כמה סרטונים בטיקטוק?

מי זה העולם? זה שמתעלם מעדויות על אונס/רצח/התעללות ומאמין לסרטונים ערוכים בטירוף של ארגון טרור שמצהיר "באתי להרוג יהודים" 

לא שאני בעד טרנספר, אני פשוט מאמין שאחרי הכל, אנחנו ב"עוד סיבוב"

• אהבתי 1
פורסם
לפני 27 דקות, Night Driver כתב:

אתה רוצה לטרנספר אנשים בגלל שהם לא כמוך משטח שהוא לא שלך מטעמי הומאניות לכאורה.

לא יודע מה זאת הומאניות, כל אחד מתכוון למשהו אחר עם המילה הזאת.

נכון, הם לא כמוני. במעשיהם האקטיביים הם בחרו להוציא את עצמם מאחוות השבט האנושי ואני לא רואה בהם שווים או ראויים לאיזו גישה שוויונית כלשהי. רוע צריך למגר.

• אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:
לפני כשעה, hans כתב:

סוריה

לבנון

ירדן הכושלת

עיראק הכושלת

אפגניסטן

בוא נעשה ניסוי חדש עם הפלסטינים אולי נקבל תוצאה שונה...

הרשימה של המדינות והמקומות שמנית והבלאגן שבהם מקורו הוא לא (רק) באסלאם אלא דווקא באימפריה הבריטית.

בשנת 1917 הערבים והיהודים חתמו על הסכם שלום, כן זאת לא טעות (הכרה הדדית שכנות טובה וכו'...),  ויצמן הצליח להגיע להסכמה שהערבים יקבלו את מה שנקרא סוריה רבתי (המדינות ברשימה למעלה) והיהודים את ישראל, חתמו הסכם. רק מה? האינטרסים של הבריטים יחד עם הצרפתים היו שונים (גישה ושליטה בתעלת סואץ בדרך להודו),  הם פוצצו את העניין עשו קוי חלוקה בין מדינות עקומים לפי צרכים פוליטיקאים ולא מותאמים לשטח ויתרו חיכוכים וסכסוכים מוגברים,נקפוץ טיפה קדימה קצת אחרי מלחמת העולם השניה בעיקרכשנגמר הכסף וגם התפיסה האנטי קולוניאליסטית שהתחזקה במערב, הם קיפלו את הפקלאות שלהם בזמן קצר ללא פתרונות יסודיים לבעיות האלה שיצרו במדינות., אנחנו כנראה פחות מיוחדים ממה שאנחנו חושבים שאנחנו כאלה, פשוט מקרה קיצוני מול השאר.  האימפריה הבריטית באמינות שמקבילה ללא מעט רכבים בריטיים מתוצרתה, פשוט חירבנה את העניין בתת כשרון רב.

משם התחילו כל השטויות אמנם זה היסטוריה  אבל הגלגל חוזר כך או אחרת.

עריכה אחרונה על ידי yb

פורסם

להאשים את הבריטים בברבריות השבטית המובנית זה בערך כמו לתלות הכול באקיבוש. או באלטלנה.

• אהבתי 2

פורסם

אמנם הבריטים והצרפתים זבל, אבל בחייאת, עברו עשרות שנים. המדינות האלה מורכבות מאנשים כושלים ששמחים שהילד שלהם מת כי אללה יחבק אותו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, aviaviavi כתב:

אני אוהב שאתה מזגזג בין בנאדם עם משפחה שחי באשקלון וחוטף טילים על בסיס שבועי(בממוצע)

לבין נערה ממעמד סוציו-אקונומי גבוה שגרה ב- East village 

מה זה לא כמוך? אתה מתכוון ערבים או מטורפים חולי דם שלא יהססו לרצוח אנשים שכילכלו אותם במשך שנים כי הם ראו כמה סרטונים בטיקטוק?

מי זה העולם? זה שמתעלם מעדויות על אונס/רצח/התעללות ומאמין לסרטונים ערוכים בטירוף של ארגון טרור שמצהיר "באתי להרוג יהודים" 

לא שאני בעד טרנספר, אני פשוט מאמין שאחרי הכל, אנחנו ב"עוד סיבוב"

אתה מאמין שאנחנו בעוד סיבוב ואני בטוח בזה.

מי שרוצח דינו מוות ומי שתומך ברצח או מפנטז עליו דינו לחיות בפחד שאם יעז לרמוז על כוונה למימוש הפנטזיה יחטוף כדור.

העולם חרא אבל העולם הוא זה שאנחנו תלויים בו קיומית. אין לנו נפט, מתכות, תחמושת, כלי מלחמה וכו'. אפילו המרכבה שהוא ייצור מקומי תלוי בלא מעט מערכות וחומרי גלם שלא נמצאים אצלנו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, BoazB11 כתב:

באמת?!

אני כבר לא כל כך בטוח. תראה מי יושב בכנסת ובממשלה

יושב ומתעסק בתפריטים של אסירים בעיקר. בקרוב גם זה לא יהיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טרנספר וחילופי אוכלוסיות הוא פתרון שעובד בהצלחה כבר יותר מ-4000 שנה, עוד מאז ימי האימפריות המוקדמות. האשורים נהגו להעביר עמים ממקום למקום באימפריה שלהם כדי לשלוט. הרומאים כמובן היו טובים בזה. מספיק לקרוא את מלחמות גאליה של קיסר. גם במאה ה-20 חילופי אוכלוסיות וטרנספר היו חלק ניכר מהסדר - הגרמנים ממזרח אירופה, הינדים ומוסלמים, ערבים ויהודים.

מה שכמובן מיוחד זה שמכל העמים שעברו טרנספר במאה ה-20, הערבים שישבו בארץ ישראל הם היחידים ששומרו בתור ״פליטים״ ולא הוטמעו במדינות אחרות כדי להוות אבן ריחיים על ישראל. באותו הרגע גורלם העתידי נחרץ להיות לעד ״הקורבן הנצחי״.

• אהבתי 3
  • תוכן חדש...