Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

החל מאתמול בערב אני באמת שמח, סופסוף יוזמה ישראלית, הקרנה של עוצמה, אחרי כל הרפיסות.

אבל זאת לא שאננות, אפילו שיכולים להיות מחירים כואבים בהמשך, כי זאת הדרך הנכונה וכן קצת להחזיר לכבוד הישראלי זה גם חשוב 

רק שהפוליטקאים ילמדו לסתום .

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

איראן מגנה אלימות נגד "חפים מפשע".

כל הכבוד.

• מצחיק 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

ממש אחרי הפריצה נכנסו המון אזרחים. עזוב נשים וילדים. אנשים לא חמושים ברובם.

מעט יחסית ליכולת. בטח שלא 4000 ילדים ונשים תיאורתיים עליהם אתם מדברים פה.

זה בעצם יכול להיות האנדגיים הלא אלים שלהם, אבל...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

גם אם תחסל רק 30 אזרחים שפרצו את הגדר באיזה פיצוץ מכוער יכריזו שאתה טובח בפלסטינים. דמיין את הסיטואציה של הטרקטור שפורץ את הגדר עם ההמון סביבו, רק ששניה אחרי זה נוחת שם טיל.

יגידו למה לא עצרתם אותם חיים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, yb כתב:

החל מאתמול בערב אני באמת שמח, סופסוף יוזמה ישראלית, הקרנה של עוצמה, אחרי כל הרפיסות.

אבל זאת לא שאננות, אפילו שיכולים להיות מחירים כואבים בהמשך, כי זאת הדרך הנכונה וכן קצת להחזיר לכבוד הישראלי זה גם חשוב 

למה אתה מתכוון? לחיסול המחבל בלבנון?

ישראל עשתה את זה לא מעט פעמים בעבר. אף אחד לא מתרגש 

פורסם (נערך)
לפני שעה, yb כתב:

הפגיעה שלהם מזיקה יותר מפגיעת טיל.

עריכה אחרונה על ידי רוןS
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, עדי-אל כתב:

למה אתה מתכוון? לחיסול המחבל בלבנון?

ישראל עשתה את זה לא מעט פעמים בעבר. אף אחד לא מתרגש 

אני חושב שזה דווקא סמל חשוב, הדרך שזה נעשה, התזמון- יום השנה של סולימני +נסראללה שמעז לצאת מהבונקר +דווקא בדאחיה וכו'...

זה מראה שאנחנו מתחילים לדבר תכלס , כמובן חייבים להמשיך בקו הזה שיהיה לזה משמעות 

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 3

פורסם
לפני 7 שעות, om2 כתב:

האלטרנטיבה השניה יכולה לגרור טבח דומה בעוד כמה שנים.

אני אתעלם לרגע מ"הקונצפציה", כסף קטרי והתעצמות של חמאס במשך איזה 15 שנה. מעשית, באותו יום זה היה כישלון עצום של מערכת הביטחון ואם יותר מדויק של צבא. אין שום סיכוי ששהידים על אופנועים וטויוטות עם קלצ'ים ו-RPG היו כובשים את המוצבים אם אלה היו נראים כמו מוצבים בגבול סורי עם הסד"כ הנדרש והיו מתקיימים כל נוהליים.   

• אהבתי 1
פורסם

אל תסמוך על המוצבים בגבול הסורי. ואני לא ארחיב.

אולי בגבול הלבנוני כרגע יש את הסד"כ המתאים. גם לא בטוח.

אבל כן. אנחנו אשמים בזה 

נתנו להם מרחב להתעצם (למרות דהמודיעין ידע)

שחיילים לוחמים נתפסו לא מוכנים.

שאלופים זלזלו בחפ"שים

וכו'

.

פורסם
לפני 13 שעות, יבגניפ כתב:

איש בעולם כמעט לא התעניין בעזה במשך שנים. גם כשהם התקרבו לגדר וצהל ירה, זה לא עניין אף אחד. וכמובן, גבול שאפשר להגן עליו זה תנאי הכרחי אבל לא מספיק לעתיד יותר טוב כאן. 

ישראל לא יכולה להיות הריבון בעזה, בטח לא אם זה כולל הקמת מאחזים. היא לא יכולה לטרנספר ערבים מרצון או לא. והיא לא יכולה לבצע רצח עם. האמת? אני לא בטוח שהיא אפילו יכולה למוטט את החמאס. אבל את הבעיה הזו צריך לשים בצד לרגע. נניח שכן. אתה כתבת משהו קודם על נבחרי ציבור שלא צריכים לדבר או משהו כזה. ואני חושב שפה הפער: אין דרך לבצע ג'נוסייד או גירוש "מרצון" או לא ולהסתיר את זה מהעולם. אלא אם אתה סין או משהו. וגם אז לא כל כך.

מכאן יש לך שתי אלטרנטיבות עגומות: להמר איך העולם יתייחס לישראל כמדינת אפרטהיד \ מדינה שרשמית או חצי רשמית מגרשת אוכלוסיה אזרחית מעזה או טובחת בה. להמר איך עזה תראה עם גבולות ברי הגנה, שלא מוזנחים לטובת דברים אחרים וכו', ועם הסדרים בינלאומים שינסו להבטיח גם אולי סיכוי כלשהו לחיים שפויים יותר לערבים בעזה. וגם אולי יקטינו את הסיכוי לעוד סבב לחימה בקרוב.

אישית, אני חושב שאם נהמר על האלטרנטיבה הראשונה, הכלכלה הישראלית תקרוס תוך כמה שנים. ואני חושב שזה משהו שמבינים גם מנהיגי ימין, חוץ ממשיחיים קיצוניים, וגם מנהיגי שמאל שלא היו חובבי פלסטינאים גדולים, כמו רבין וכו'. ולכן אני די גם בטוח שמימלא הכיוון שאליו נלך, אם נמוטט את החמאס וגם אם לא, זה האופציה השניה.

חייב לציין רק שאתה מרבה להזכיר את המשיחיים בצד שלנו (והם קיימים אבל מיעוט) אבל כמעט מתעלם מהמשיחיות של הברברים. הם אומרים שהם ימחקו אותך מפני האדמה , מתאמנים לקראת זה וגם מבצעים. אתה בטוח שאתה רוצה להוריד משם את העיניים ולתת להם לנסות שוב? האיראנים אמרו לא פעם ולא פעמיים שהם ימחקו את ישראל מעל פני האדמה. אתה חושב שצריך לתת להם את ההזדמנות לדהור לנשק גרעיני ללא התערבות כלל? אתה רוצה לבדוק אם הם מבלפים? אני אישית פחות.

אתה כל כך נחרד מהמושג טרנספר אבל בתכלס כמה שזה נראה לא ישים כרגע, זה כנראה הפתרון הכי הומני עם הכי פחות נפגעים בנפש לאורך זמן. יש לא מעט מדינות ערביות בעולם שעלק דואגות לאחיהן הפלשתינים, אני מניח שעם הזמן חלקן גם יגלו נדיבות אמיתית ויקלטו חלק מהם.

• אהבתי 2
פורסם

ההבדל הוא שהמשיחיים שלהם הם בעיה שלהם והמשיחיים שלנו הם בעיה שלנו.

את שלהם אני יכול להשאיר מעבר לגדר אבל שלנו הם כמו סרטן ואם לא נטפל בהם הם יתפשטו ויהרסו כל חלקה טובה.

ואם אתה מדבר על טרנספר כפיתרון הומאני אז מי שצריך להיות מטרונספר זה הנטע הזר באיזור שזה אנחנו. אתה תגמור לגרש את העזתים, אחר כך את יוש, משם נמשיך ללבנון שלא שונה מבחינתנו מעזה ואז נקבל גבול ארוך מידי עם סוריה אז גם נטרנספר אותם.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

אז מי שצריך להיות מטרונספר זה הנטע הזר באיזור שזה אנחנו.

השנאה העצמית לא יודעת גבול.

אבל בוא, נניח ואנחנו באמת נטע זר, סתם בשביל הדיון - עדיף לאנושות נטע זר כזה על פני כל הנייטיבז הדימיוניים שעוסקים יום ולילה בתכנון וביצוע של רצח ברברי.

בעצם, עזוב אנושות.

אם תשאיר פה רק פלסטינים - שוב, רק בתור נקודה דימיונית לדיון - הם ימשיכו, לא יתחילו, **ימשיכו** לחסל זה את זה כמו ברברים. אמיתי ומוכח ומתועד.

• אהבתי 5

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

את שלהם אני יכול להשאיר מעבר לגדר אבל שלנו הם כמו סרטן ואם לא נטפל בהם הם יתפשטו ויהרסו כל חלקה טובה.
.

הקטע שזה המשיחיים שלהם הם גם הבעיה שלך, ואפילו יותר משמעותית.

אם המשיחיים שלנו לוקחים לך כסף (מסכים) ומאיימים על אורח החיים שלך (לכאורה), המשיחיים שלהם מאיימים על החיים שלך (וזאת עובדה).

לפני 4 דקות, hans כתב:

השנאה העצמית לא יודעת גבול.

אבל בוא, נניח ואנחנו באמת נטע זר, סתם בשביל הדיון - עדיף לאנושות נטע זר כזה על פני כל הנייטיבז הדימיוניים שעוסקים יום ולילה בתכנון וביצוע של רצח ברברי.

בעצם, עזוב אנושות.

אם תשאיר פה רק פלסטינים - שוב, רק בתור נקודה דימיונית לדיון - הם ימשיכו, לא יתחילו, **ימשיכו** לחסל זה את זה כמו ברברים. אמיתי ומוכח ומתועד.

סוריה

לבנון

ירדן הכושלת

עיראק הכושלת

אפגניסטן

בוא נעשה ניסוי חדש עם הפלסטינים אולי נקבל תוצאה שונה...

• אהבתי 3
פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

המשיחיים שלהם הם בעייה שלנו, והמשיחיים שלנו הם גם בעייה שלנו.

לשתי הקבוצות אידיאולוגיה דומה - (מהנהר עד לים = שתי גדות לירדן, זו שלנו זו גם כן).

שתי הקבוצות שוללות את קיום המדינה שלנו כפי שהיא,

ושתיהן רוצות לייסד כאן מדינת הלכה, יהודית או מוסלמית בהתאמה, אבל לא דמוקרטית באידיאולוגיה של שתיהן.

ואפילו על החלון האחורי של הסטיישן הישנה שלהם כתוב אותו הדבר בערך:

אין עוד מלבדו = לא לה אלא אללה, וכל השאר שימותו...

• אהבתי 4
פורסם

ההבדל הגדול הוא שהמשיחיות אצלם זו האידיאולוגיה הנפוצה והשלטת

• אהבתי 4

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...