Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז הצעת החוק (הסבירות) אושרה בוועדה וכנראה תגיע למליאה לסיבוב הראשון, בנתיים בלי ריכוך ובלי נעליים.

אני רואה שביבס הולך balls deep ובנתיים מריץ "פשיטה חטיבתית" (הגדרה של צה"ל, בחיי) על ג'נין. יהיה צחוקים אם ברביעי ייבחר עוד נציג אופוזיציה לוועדה לבחירת שופטים.

spongebob rainbow Meme Generator - Imgflip

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 25 דקות, Night Driver כתב:

אני כבר הודעתי שאקבל כל החלטה שלהם ואתה עדיין לא מסוגל להגיד את זה אז על מה אתה בכלל מדבר?

אם אתה לא מוכן לקבל הרשעה שלו על ידם איך אתה קופץ על ההמלצה למשוך את השוחד?

מי שלא שופט מקצועי לא מקצועי לשום כיוון.

שמח שאתה קובע עבורי את דעתי.

רשמתי שאני תומך בקיום המשפט עד פסק דין חלוט , וכמובן שאקבל כל פסק דין של בית המשפט.

שום עיסקת טיעון , משפט אשר יוכרע על ידי שופטים בלבד.

לפני 28 דקות, oryo כתב:

למה ככה? אין ספק שיש שתי אפשרויות: 

או שהוא זכאי, או שהפרקליטות מושחתת. 

(טריגר "גיזענות" להודעה מטה!!) 

בכלליות זה הגיע לרמה שאנשים משקיעים זמן ומאמץ בלהסביר באריכות שהמתנות במיליונים שקיבל אינן עוברות את הסף המשפטי לשוחד, והם אפילו לא עוצרים לרגע לשאול את עצמם מהם גבולות הגזרה הציבוריים - או אם יש כאלו בכלל. 

עיתון משלך? ערוץ משלך? סיגרים ושמפניות באלפי דולרים לאשתך? לא ולא, רק מעטפה עם שטרות כסף זו ההגדרה שלנו חברימוס!

הרי אדם מרגיש חייב משהו לפטרון שלו רק אם הפטרון מימן אותו בכסף מזומן, מליוני דולרים בטובות הנאה לא ייצרו שחיתות שלטונית. Obviously... 

אני גם בדעה שכנראה עדיף לישראל שביבי יצא זכאי, כי אם זה קורה יקבלו את ההכרעה, בעוד שאם ההיפך יקרה אז הפלנגות שלו ישרפו את המועדון. הפער הדק הזה בין כיבוד מוסדות המדינה ובין אמונה עיוורת במנהיג עליון וקורבנות נצחית. 

מנגד ביבי סלל וסולל את ההתדרדרות השלטונית, בכך שהוא מסמן למיניונים שלו שאין באמת גבולות, ולמוסדות החוק שצריך לחשוב טוב טוב לפני שמתעסקים עם בעל הבית. 

אתה נותן קרדיט גדול לביב ותומכיו, הם לא יצאו לרחובות , מדובר על חבורה של 0 ותו לא , מול 26 שבועות של הפגנות נונ סטופ אף אחד מתומכי הביב לא הצליח להביא יותר מ 200 מפגינים לנסיונות העלובים של ביב לארגן הפגנה.

הימין האמיתי בליכוד סולד מביבי .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 38 דקות, CX25GTI כתב:

ואם הוא יצא זכאי תקבל את הקביעה ואו כמו משה לדור תצעק על השופטים שלא יישרו קו לשמאל ?

למה אתה מתחמק?

שאלתי שאלה פשוטה של כן או לא. איני לעומת אנשים אחרים לא מעניק לשופטים "דעה" פוליטית.

לפני 34 דקות, oryo כתב:

למה ככה? אין ספק שיש שתי אפשרויות: 

או שהוא זכאי, או שהפרקליטות מושחתת. 

אני רק לא מבין כיצד זה מסתדר עם הטענה "התיקים קורסים" שמספרים פה כבר כמה שנים.

פורסם
לפני 26 דקות, farkash7 כתב:

אין מה לנהל משא ומתן עם חבורה של דרעק משיחיים שרוצים לחסל את הדמוקרטיה ואת המדינה.
משא ומתן על ערכי הדמוקרטיה של מדינת ישראל הם מוזמנים לנהל עם עצמם על גבעה ביהודה.

אחזור על השאלה שלי מלפני מי יודע כמה עמודים, כבר איתרתם טייסת בפריפריה שתעמוד בכוננות?
ימשיכו בכיוון הזה שיחפשו לעצמם צבא ועבדים.

סחתיין על היהירות , רק אתם יודעים מהי דמוקרטיה  , ורק יפי הבלורית והתואר מגינים על ישראל.

פורסם (נערך)

אני חייב לשאול - איך אתה בוחר את מספר הרווחים שאתה שם לפני הפסיק? זה לא קונסיסטנטי ואני לא מצליח להבין את הדפוס/אלגוריתם וזה עושה לי מסך כחול במח 😅

בהודעה האחרונה יש 2 1 ו0 ואני מנסה להבין אם יש כאן קוד כלשהו 

לפני 39 דקות, CX25GTI כתב:

אתה נותן קרדיט גדול לביב ותומכיו, הם לא יצאו לרחובות , מדובר על חבורה של 0 ותו לא , מול 26 שבועות של הפגנות נונ סטופ אף אחד מתומכי הביב לא הצליח להביא יותר מ 200 מפגינים לנסיונות העלובים של ביב לארגן הפגנה.

הימין האמיתי בליכוד סולד מביבי .

א. יש פער במוטיבציה בין הפגנה בזמן שאתה מנצח ובין בזמן שאתה מפסיד. אם ביבי יצא אשם הרחובות יתמלאו באנשים שחרדים לגורל המלך (עוד אחד מיני הבדלים רבים בין ימין/שמאל, וביביסטים) - מה שמביא אותי ל

ב. ביביסטים הם לא ימניים, הם ביביסטים - וימניים הם לא ביביסטים, הם ימניים. מפלגת הליכוד של היום היא מפלגה המורכבת מאיזושהי בלילה של שתי הקבוצות. 

ימני זה תנאי הכרחי אך לא מספיק ע"מ לעבור דבולוציה לביביסט, ואתה תיאלץ לוותר על חלק מתפיסת עולמך בעשותך זאת. 

מה שכן, ביביסטים חולקים משהו משותף עם ערסים - הם בד"כ לא יודעים שהם כאלו, וזה נורא מוזר כי כולם מסביב יודעים, וזה לא שהם בעצמם מנסים להסתיר את זה, אבל כשאומרים להם את האמת הפשוטה הם מאיזושהי סיבה לא ברורה נעלבים. לא יודע למה. אם מישהו יאמר לי שאני "אוקליסט" כי אני מעדיף מוצרים של אוקלי גם כשאין לזה סיבה רציונלית אני לא איעלב, אני יאמר לו שהוא צודק, וזה קצת דפוק אבל זה מה יש.

אני מת לנהל דיון חברי עם ערס/ביביסט ולהבין למה קריאת המציאות כמו שהיא - נתפסת כמשהו שלילי בעיניו. Own It! 

(למען הסר ספק, אין הכתוב מעלה מתייחס אל המצוטט) 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 3
  • מצחיק 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 17 דקות, oryo כתב:

ואני לא מצליח להבין את הדפוס/אלגוריתם

סידרתי את זה:

לפני 17 דקות, oryo כתב:

בהודעה האחרונה יש 2 1 ו0...וזה עושה לי מסך כחול במח

Put It Somewhere Else Patrick Meme Generator - Imgflip

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

חולק עליך, אם ביבי יורשע זה יסתיים בקול ענות חלושה.

לא רואה אנשים יוצאים לרחובות , יסננו מתחת לשפם קללה עסיסית יכנסו לבימר השחורה וימשיכו הלאה.

יכול להעיד שבסביבה הקרובה שלי יש התפכחות מהקוסם, חלקם מנסה להבין מה לעזאזל הביב מנסה לעשות ומדוע הוא כל כך חלש מול הימין הקיצוני.

ניכר שהקסם מתחיל לפוג.

• מעניין 1

פורסם

זה מאד פשוט, פעם ביבי היה ימיני,

גם בתפיסה הכלכלית וגם בתפיסה הביטחונית.

היום בכלכלה במקום קפיטליזם קיבלנו אוליגופולים בכל תחום אפשרי בחסותו שמפמפמים את יוקר המחיה, ובצד הביטחוני במקום ביטחון או הסדר הוא מתחזק סטטוס קו של כאילו שקט וביטחון אבל מצד שני דואג להתסיס כדי שירגישו שצריכים את מר ביטחון.

אני התפקחתי לפני כמה שנים והבנתי שחוץ מלדבר הרבה על הימין אין קשר בינו לבין הימין.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2

טסלה 3 2022

פורסם (נערך)

כשאני נוסע בכביש 4 בדרך הביתה אני כל הזמן מסתכל על הגרפיטי הענק שמישהו ריסס בצד "בנימין נתניהו=חורבן הבית=683"
תפיסה יפה של הבחור. אכן בגימטריה הם שווים. אכן מוביל לחורבן הבית.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 27 דקות, farkash7 כתב:

בנימין נתניהו=חורבן הבית=683

לעומת זאת ביבי נתניהו זה 545, שבמקרה זה גם ״אין עתיד״ ״כולם טיפשים״ ״פושע נאלח״ ״סבבה אחי שוחד לבזק״ והאהובים עלי ״בואי ונבנה לנו חיים אחרים״ + ״מחרבנים על בגצ״.

(במאמר מוסגר אציין כי זה אותו משקל של ״הגאולה הכללית״ ״המלחמה בטרור״ ו ״פאר נדיר״ - אז זה לא לגמרי מדעי)

• מצחיק 1

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעתיים, CX25GTI כתב:

חולק עליך, אם ביבי יורשע זה יסתיים בקול ענות חלושה.

לא רואה אנשים יוצאים לרחובות , יסננו מתחת לשפם קללה עסיסית יכנסו לבימר השחורה וימשיכו הלאה.

יכול להעיד שבסביבה הקרובה שלי יש התפכחות מהקוסם, חלקם מנסה להבין מה לעזאזל הביב מנסה לעשות ומדוע הוא כל כך חלש מול הימין הקיצוני.

ניכר שהקסם מתחיל לפוג.

הצחקת אותי, קשה לי להאמין שזה יקרה, כי התוצאה תמיד חוזרת.

שרועים בעננת ביבי ושאר החברים שלו -->> מקרה קיצון ראשון שקורה במדינת ישראל (סדרת פיגועים/מבצעים/מלחמות/סבבים/האח הגדול) -->> התפכחות -->> מקרה קיצון שני שגורם להחזרת השהייה בעננת ביבי וחוזר חלילה.

זה לא באג זה פיצ'ר. חיזוק חיובי. עונש ופרס.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 43 דקות, oryo כתב:

אז זה לא לגמרי מדעי

זה לא מדעי בשיט, אבל "חורבן הבית"? זה פרייסלס, יש ביטוי יותר חזק מזה?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

באתי להרגיע, גם "בהצלחה לא חורבן ולא בטיח הכל הבל אהבלים" = 683

עריכה אחרונה על ידי pl7410
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 6 שעות, Night Driver כתב:

בזה לפחות אנחנו מסכימים.

אני אקבל כל קביעה של בית המשפט גם אם יזוכה. אתה תקבל קביעה שתרשיע אותו?

כן

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

זה לא מדעי בשיט, אבל "חורבן הבית"? זה פרייסלס, יש ביטוי יותר חזק מזה?

נתתי לך לפחות שניים! 

• תוכן חדש...