Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, mikyl כתב:

אתה חושב שכל ההנהגה שלנו מטומטמים (לא משנה עד כמה אני ואתה אהבים אותם)? כולם, כולם? משמאל שכבש את כל השטחים עד בגין, שרון, אולמרט, ביבי? גם רבין לא היה בדיוק איש שלום עכשיו. או שאולי הם מכירים עובדות ואפשרויות/מגבלות קצת יותר טוב ממך? כמו שאמר שרון "דברים שרואים משם לא רואים מכאן"? 

שרון היה דיי בדעה שלי (יותר נכון אני בשלו) בקטע הזה, עובדה שיצא מרצועת עזה.

אולמרט גם הלך לכיוון הזה, רק ש"פתח רגליים" קצת יותר מדי+התמהמה בלבנון השנייה+מושחת מורשע.

לדעתי הבעיה היא שמאז כל מי שנמצא בהנהגה מחפש איך להעביר את הזמן+צמרת ביטחונית שחושבת על התפקיד שלה הבא שלה בפוליטיקה.

ברגע שיעבירו חוק שבין סיום שירות בצבא לריצה לכנסת צריך לחכות לפחות 14-15 שנה נראה אותם הרבה יותר מעיזים, במקום לחפש איך להכיל ולהעביר קדנציה בשקט.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, CX25GTI כתב:

אך איזו גיזענות נאורה , וכמובן רק אנחנו מבינים , הרבה יותר  "מעמך".

גזען שאינו מודע לגזענותו.

יאללה לבטל את הבחירות וניתן לנאורים לנהל את המדינה על פי ראות עיניהם , הם המשכילים והנאורים , האור הנשגב ...

היית משתלב אחלה בברית המועצות עם הנאורות הזו.

אמרתי משהו שקשור לגזע? 
לא, אבל כרגיל בזכות שטיפת המוח של "הם האליטות ששולטים עלינו" ו"אני אזרח סוג ב'" ישר מתחברות לך בראש הנקודות של הפרופגנדה ואתה צועק "גזענות!@!" למרות שלא אמרתי שום דבר שקשור לגזע.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

ברגע שיעבירו חוק שבין סיום שירות בצבא לריצה לכנסת צריך לחכות לפחות 14-15 שנה נראה אותם הרבה יותר מעיזים, במקום לחפש איך להכיל ולהעביר קדנציה בשקט.

אנשי צבא לא מחליטים מה. הדרג המדיני מכתיב את המה, הם מגישים תכניות על האיך ואז הממשלה מחליטה אם לעשות ומה לעשות (כולל לשלוח אותם לשנות תכניות).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

שזה מאוד נוח להגיד שהתיישבנו על האדמות של הפלסטינים בשומרון תוך כדי שמתעלמים מזה שאוניברסיטת תל אביב יושבת על שייח מוניס.

זה לא "נוח", אם רוצים להיות עקביים, מה שאני משתדל לעשות כפי שהשרשור מעיד.

זה פשוט טעון מאוד שחור לבן. זה שעשו משהו רע פחות או יותר לפני מאה שנה, זה לא סיבה לקפוץ לים היום וגם לא סיבה לעשות משהו יותר רע.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, Gavrik כתב:

אמרתי משהו שקשור לגזע? 
לא, אבל כרגיל בזכות שטיפת המוח של "הם האליטות ששולטים עלינו" ו"אני אזרח סוג ב'" ישר מתחברות לך בראש הנקודות של הפרופגנדה ואתה צועק "גזענות!@!" למרות שלא אמרתי שום דבר שקשור לגזע.

אולי אתה אזרח סוג ב אני בהחלט לא , אבל בהחלט גאה להיות עמך.

עריכה אחרונה על ידי CX25GTI

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 20 דקות, Night Driver כתב:

אנשי צבא לא מחליטים מה. הדרג המדיני מכתיב את המה, הם מגישים תכניות על האיך ואז הממשלה מחליטה אם לעשות ומה לעשות (כולל לשלוח אותם לשנות תכניות).

יש הבדל מאוד משמעותי בהחלטה שתילקח על ידי הדרג המדיני אם הרמטכ"ל מגיע ואומר "צריך להכיל את האירוע כדי לא לאבד חיילים" או "תן לי 48 שעות אני משטח את המקום". בסוף זה בני אדם והשאלה היא כמה ביטחון הם מקבלים מהדרג המבצע.

Just now, CX25GTI כתב:

יש בעיות במדינה אבל היום זה לא נובע מגזענות ואנחנו מעורבבים מדי כדי להתעסק במזרחים-אשכנזים.

אומנם ריססו את סבא וסבתא שלי ב-DDT כשהגיעו אבל זה לא קורה היום, ואין מה לעשות אם צריך את ה-0.002% אחוז העליון בשביל לשרת בטיס כנראה שמישהו מרמת השרון שקיבל הכשרה יעודית לזה מגיל 3 מההורים שלו יתאים יותר ממישהו מדימונה שנשר בכיתה י'.

אם כבר זאת יכולה להיות טענה נוספת לזה שצריך להתנתק מהרעיון של צבא העם כי הוא כרגע רק מגביר פערים ולעבור ליותר ויותר צבא מקצועי.

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

יש הבדל מאוד משמעותי בהחלטה שתילקח על ידי הדרג המדיני אם הרמטכ"ל מגיע ואומר "צריך להכיל את האירוע כדי לא לאבד חיילים" או "תן לי 48 שעות אני משטח את המקום". בסוף זה בני אדם והשאלה היא כמה ביטחון הם מקבלים מהדרג המבצע.

זה לא עובד ככה.

הדרג המדיני אומר לו אני רוצה לשטח את המקום תוך 48 שעות. תן לי תכנית, הערכת נפגעים ועלויות.
הדרג הצבאי חוזר עם צכנית, הערכת נפגעים ודרישות חימוש. מכאן הדרג המדיני מחליט אם לקרבל את התכנית, לשלוח אותו להכין תכנית חלופית ל 72 שעות או לרדת מהרעיון.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 39 דקות, CX25GTI כתב:

אולי אתה אזרח סוג ב אני בהחלט לא , אבל בהחלט גאה להיות עמך.

גזענות נגד איזה גזע? מה הוא אמר שקשור לגזע? במה הגזענות שלו באה לידי ביטוי?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צידוד באליטה הדמיונית זה גזענות, אין לך את דף המסרים המעודכן?!

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

שרון היה דיי בדעה שלי (יותר נכון אני בשלו) בקטע הזה, עובדה שיצא מרצועת עזה.

שרון שהוגה את התוכנית ההתנתקות החד-צדדית? זה מה שאתה קורא "פה מבינים כוח, לא דיבורים בחליפות"? 🙂

פורסם
לפני 6 דקות, mikyl כתב:

שרון שהוגה את התוכנית ההתנתקות החד-צדדית? זה מה שאתה קורא "פה מבינים כוח, לא דיבורים בחליפות"? 🙂

שמע אין לי כוח לרשום את זה שוב לך לעמודים קודמים תקרא ותבין.

פורסם
לפני 33 דקות, SlowRide כתב:

צידוד באליטה הדמיונית זה גזענות, אין לך את דף המסרים המעודכן?!

משעשע אתה , הרי התגובות שלכם הם copy paste של אירגוני ההפיכה המשטרית . 

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)

רגע אני כבר מבולבל זה לא הצד שלך של ההפיכה המשטרית עם הדף מסרים?

אגב אתה יכול להיות גאה בזה שאתה עמך כמה שאתה רוצה אבל את ההבנה של מה היא גזענות אין לך. אולי שווה לנסות להיות קצת פחות עמך?

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם
לפני 36 דקות, CX25GTI כתב:

משעשע אתה , הרי התגובות שלכם הם copy paste של אירגוני ההפיכה המשטרית . 

לפחות אתה עקבי בקו של לא לענות לשאלות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בתאריך 2.7.2023 בשעה 08:34, PinkDolphin כתב:

כמובן שלא דייקת בשום דבר.

לפי חוק פקודת הראיות א"א להרשיע ע"פ עדות ללא ביסוס העדות או ע"פ סיוע,

אין שום תימוכין לסיפורים שהדס קליין מספרת,

ההפך הוא הנכון

הבדיקות שיכולות להביא לסיוע העדות העלו שבמשך 6 שנים לא היו יותר מ 18 כניסות למעון רוהמ

מה שמפריך את הכמויות הבלתי סבירות

ועדות מילצן בחקירה הנגדית תואמת את הנ"ל.

ובמכתב השופטים נכתב "קיימים קשיים בביסוס עבירת השוחד שבאישום הראשון בכתב האישום על רקע קשיים אלה,הוצע כי המדינה תשקול לחזור בה מעבירת השוחד באישום זה".

תלמד את החומר, תהיה בקיא בפרטים ואז לא תקשקש דברים מופרכים.

נכון, זה קשה - כי 5 שנים צעקת בגרון ניחר

ש ו ח ד  מ ר מ ה  וה פ ר ת  א מ ו נ י ם

אבל בסוף העובדות מדברות בעד עצמן.

אני לא יודע אם בסוף הוא יזוכה או לא

אבל זה תיק מאוד קשה להרשעה ע"פ הנתונים הקיימים עד עתה.

• תוכן חדש...