Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה מווינט מ2017 על הפגנות חרדים ותגובת המשטרה. 

המשטרה בתגובה: הטפה תמוהה

ממשטרת ישראל נמסר בתגובה: "מדובר בטענות מופרכות המעידות על אלימות המפגינים ולא על מי שבאים לשמור על הסדר הציבורי ולהגן על אזרחים נורמטיביים. כאשר מדובר בהפגנה אלימה, משטרת ישראל מפעילה אמצעים לפיזור הפרות סדר ללא כל קשר לשיוך מגזרי, נושא ההפגנה או הרכב המפגינים. בפועל, רוב ההפגנות אינן אלימות ולכן אין כלל צורך בפרשים או אמצעים אחרים לפיזורן.

"תמוהה עוד יותר ההטפה על פגיעה ברגשותיהם של מי שבוחרים להפר את החוק באופן בוטה מבלי להתחשב כלל בשיבוש החיים כלל הציבור פעם אחר פעם.

"במשטרת ישראל משרתים ופועלים שוטרים ושוטרות המבצעים את תפקידם ללא קשר לשיוכם המגזרי, כראוי למדינה דמוקרטית מתוקנת בשנת 2017. מי שהדבר לא נאה בעיניו ופוגע ברגשותיו, ראוי שקודם כל יעשה הכול על מנת להימנע ממעשי עבריינות וממעצר ולא יחתור תחת החוק פעם אחר פעם. משטרת ישראל תמשיך לאפשר את חופש הביטוי והמחאה לכל אדם בישראל, אולם לא תאפשר התפרעויות אלימות, חסימות צירים, תקיפות שוטרים וכל מעשה פסול אחר שעומד בניגוד לחוק". 

יש פה עוד לבנים שרוצים לשכנע אותי שיש פה כרגע במדינה "שווין" ו"דמוקרטיה"? 

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, farkash7 כתב:

הם פאשיסטים גזענים מה לעשות? זו האמת. ככה פשוט.
אתה רוצה להגיד לי שסמוטריץ לא גזען? בן גביר? גברת הר מלך? חרדים אשכנזים? מר אמסלם? גזענים בריבוע! והרשימה עוד ארוכה.
לגבי פאשיסטים:
"מאפייני הפשיזם הבולטים הם: מנהיג דיקטטורי, שלטון הדוגל באוטוקרטיה ריכוזיתמיליטריזם, דיכוי בכוח של האופוזיציה, אמונה בהיררכיה חברתית טבעית, הכפפת האינטרסים האינדיבידואליים למה שנתפס כטובת האומה והגזע, ומשטור כוחני של החברה והכלכלה"

הממשלה הזו והעומדים בראשה עונים לכל ההגדרות הללו. תסתור אותי בבקשה.

מדהים אותי כל פעם מחדש איך העם שסבל הכי הרבה מהפאשיזם והנאציזם, לא למד כלום מהטעויות שלו.

זה כמו ילד שמרביצים לו כשהוא קטן ואז כשהוא נהיה גדול במקום ללמוד לא להרביץ הוא אומר "כשאהיה גדול אהיה חזק וארביץ בעצמי ראשון"

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 3 דקות, לב טוב כתב:

מילאת טופס מדוכאים אצל מר סיטרואן?
אם לא זה צעד ראשון.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 37 דקות, farkash7 כתב:

מנהיג דיקטטורי,

= מנהיג שקיבל 6 מנדטים בלבד 

לפני 37 דקות, farkash7 כתב:

דיכוי בכוח של האופוזיציה

= מיקי לוי בקדנציה  הקודמת 

לפני 38 דקות, farkash7 כתב:

אמונה בהיררכיה חברתית טבעית,

= אנשי השמאל ה"נאורים" 

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

בוא, תמצא את הפרוטוקול.

רמז: זו היתה ישיבה סגורה, והוא מעולם לא נכתב.

לי נראה שהשופטים נמצאים בעמדה מאוד לא נוחה וחוששים מקבלת החלטות, מנסים לגלגל את תפוח האדמה הלוהט לפרקליטות.

סיבה ותוצאה - אל תפרק את מדינת ישראל (ואני לא מדבר על "דמוקרטיה". אני מדבר על עצם קיום המדינה, שהחבורה השלטת עוסקת במרץ בחיסולה).

הוא הוכנס לפוליטיקה בעל כורחו על ידי שר שחורג מסמכויותיו ומתערב בפרטים המבצעיים.

IMG-20230629-WA0077.jpg

פורסם
Just now, farkash7 כתב:

אם לא זה צעד ראשון.

או, הראשון שהסביר לי מה ההבדל בין בני ברק לתל אביב. תשובה לעניין.

• אהבתי 1

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 4 דקות, לב טוב כתב:

כתבה מווינט מ2017 על הפגנות חרדים ותגובת המשטרה. 

המשטרה בתגובה: הטפה תמוהה

ממשטרת ישראל נמסר בתגובה: "מדובר בטענות מופרכות המעידות על אלימות המפגינים ולא על מי שבאים לשמור על הסדר הציבורי ולהגן על אזרחים נורמטיביים. כאשר מדובר בהפגנה אלימה, משטרת ישראל מפעילה אמצעים לפיזור הפרות סדר ללא כל קשר לשיוך מגזרי, נושא ההפגנה או הרכב המפגינים. בפועל, רוב ההפגנות אינן אלימות ולכן אין כלל צורך בפרשים או אמצעים אחרים לפיזורן.

"תמוהה עוד יותר ההטפה על פגיעה ברגשותיהם של מי שבוחרים להפר את החוק באופן בוטה מבלי להתחשב כלל בשיבוש החיים כלל הציבור פעם אחר פעם.

"במשטרת ישראל משרתים ופועלים שוטרים ושוטרות המבצעים את תפקידם ללא קשר לשיוכם המגזרי, כראוי למדינה דמוקרטית מתוקנת בשנת 2017. מי שהדבר לא נאה בעיניו ופוגע ברגשותיו, ראוי שקודם כל יעשה הכול על מנת להימנע ממעשי עבריינות וממעצר ולא יחתור תחת החוק פעם אחר פעם. משטרת ישראל תמשיך לאפשר את חופש הביטוי והמחאה לכל אדם בישראל, אולם לא תאפשר התפרעויות אלימות, חסימות צירים, תקיפות שוטרים וכל מעשה פסול אחר שעומד בניגוד לחוק". 

2 דברים אחרונים לפני שנעלם:
1. אני איתך על החוסר שיוויון בהתייחסות המשטרה אבל באמת שאתה צריך לחתוך מהקטע הזה של לבנים-שחורים.

2. ריאיון של אייזנקוט שבו הוא מביא אי נוחות (מילים יפות לעצבים אחושילינג אבל חייב להתבטא בעדינות כי פוליטיקה) מהנאום של אשד ומחסימות הכבישים, כולל חצי פרגון לממשלה על ההתמודדות עם המחאה:
איזנקוט בביקורת על אשד: "חש לא מאוד בנוח שלובש מדים נושא נאום כזה" (ynet.co.il)

המחנה הממלכתי מקבל אצלי עם הזמן יותר ויותר כבוד.

פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

המחנה הממלכתי מקבל אצלי עם הזמן יותר ויותר כבוד.

כן, גם אצלי. 

טוב, אין לי פנסיה תקציבית, אז אני חוזר לעבודה, ביוש.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, לב טוב כתב:

אני אגיד את זה בצורה שלא משתמעת לשתי פנים.
קודם כל אדגיש שזה לא נאמר אליך באופן אישי, יכול להיות שאתה איש שעובד למחיתו, משלם מיסים, מתגייס לצבא/שירות לאומי וממלא את חובותיו, אפילו רק חלק מחובותיו. אני מדבר על מי שלא.
כשחרדים יתחילו למלא את סך החובות של אזרח במדינה הזו החל מלעבוד ולשלם מיסים, לשלם על שירותים, לשלם ארנונה ועד לגיוס/שירות לאומי כלשהו הם מבחינתי יהיו זכאים להכנס לדיון הזה של "שוויון"/"קיפוח" וכו'

עד אז? עד אז מבחינתי לא מגיע להם כלום מלבד אוכל ומים.
זה נכון לא רק להם כן? זה נכון לכל מי שסך מילוי החובות שלו מסתכם באפס. הוא יכול להיות אשכנזי לבן גם.
מדינה לא יכולה להתקיים עם אזרחים שרק צורכים ממנה שירותים ולא מחזירים מספיק. זה כמו חשבון בנק, הוא נכנס למינוס ולא תמיד אבא יוכל לסגור לך אותו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, farkash7 כתב:

אם לא זה צעד ראשון.

עריכה אחרונה על ידי CX25GTI

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)

מסכים. חבל שלא למדנו יותר מהמפגינים בצרפת, ואני לא מדבר על ההפגנות האחרונות.
אני מדבר למשל על ההפגנות אחרי שרצו להעלות להם את גיל הפרישה מעט למה שמקובל במערב.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם
לפני 9 דקות, לב טוב כתב:

אה זה קל. תושבי בני ברק לא משתתפים בכלכלה הישראלית. לא משרתים בצבא אפילו לא כג׳ובניקים. מקדמים חקיקה סקטוריאלית שמיייצרת מדיניות קסטות. לא מאמינים בשוויון אפילו בין גברים לנשים ולא מאפשרים לנשים להתמודד לכנסת. מבריחים כבר שנים כל אוכלוסיה ששונה מהם מהעיר (אתה יודע שפעם היו חילוניים בבני ברק?). בקורונה הם באופן מופגן התעלמו מהנחיות משרד הבריאות, ונציגי הציבור שלהם התגאו בתקשורת שהחוק לא משנה, אלא מה שאומר סבא קנייבסקי או הסבא השני שמת לא מזמן.

הם עושים כל מה שאפשר ואי אפשר כדי להפגין זלזול קיצוני בשוויון מול החוק.

מצהד השני, לפני הכל, תל אביב מממנת אותם וליטרלי, לא הקצנה, מונעת מהם ומילידהם מוות מרעב, זיהום (טוב זה לא - יש חולדות ברחובות בני ברק כי זה לא מספיק חשוב לאף אחד), מחלות. 

מדינה שבה יש תל אביב ואין בני ברק תהייה דמוקרטיה סבירה, עם פערים כלכלים וחברתיים שקיימים בכל מקום במערב. ובכל זאת. סבירה.

מדינה שבה יש בני ברק ואין תל אביב לא תהייה דמוקרטית על פי כל הגדרה לדמוקרטיה שהתעדכנה בערך אחרי 1400 לספירה הנוצרית.

שמחתי לעזור כרגיל.

• אהבתי 8
  • מצחיק 1
  • מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

לפני 21 דקות, farkash7 כתב:

אני אגיד את זה בצורה שלא משתמעת לשתי פנים.
קודם כל אדגיש שזה לא נאמר אליך באופן אישי, יכול להיות שאתה איש שעובד למחיתו, משלם מיסים, מתגייס לצבא/שירות לאומי וממלא את חובותיו, אפילו רק חלק מחובותיו. אני מדבר על מי שלא.
כשחרדים יתחילו למלא את סך החובות של אזרח במדינה הזו החל מלעבוד ולשלם מיסים, לשלם על שירותים, לשלם ארנונה ועד לגיוס/שירות לאומי כלשהו הם מבחינתי יהיו זכאים להכנס לדיון הזה של "שוויון"/"קיפוח" וכו'

עד אז? עד אז מבחינתי לא מגיע להם כלום מלבד אוכל ומים.
זה נכון לא רק להם כן? זה נכון לכל מי שסך מילוי החובות שלו מסתכם באפס. הוא יכול להיות אשכנזי לבן גם.
מדינה לא יכולה להתקיים עם אזרחים שרק צורכים ממנה שירותים ולא מחזירים מספיק. זה כמו חשבון בנק, הוא נכנס למינוס ולא תמיד אבא יוכל לסגור לך אותו.

לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

אה זה קל. תושבי בני ברק לא משתתפים בכלכלה הישראלית. לא משרתים בצבא אפילו לא כג׳ובניקים. מקדמים חקיקה סקטוריאלית שמיייצרת מדיניות קסטות. לא מאמינים בשוויון אפילו בין גברים לנשים ולא מאפשרים לנשים להתמודד לכנסת. מבריחים כבר שנים כל אוכלוסיה ששונה מהם מהעיר (אתה יודע שפעם היו חילוניים בבני ברק?). בקורונה הם באופן מופגן התעלמו מהנחיות משרד הבריאות, ונציגי הציבור שלהם התגאו בתקשורת שהחוק לא משנה, אלא מה שאומר סבא קנייבסקי או הסבא השני שמת לא מזמן.

הם עושים כל מה שאפשר ואי אפשר כדי להפגין זלזול קיצוני בשוויון מול החוק.

מצהד השני, לפני הכל, תל אביב מממנת אותם וליטרלי, לא הקצנה, מונעת מהם ומילידהם מוות מרעב, זיהום (טוב זה לא - יש חולדות ברחובות בני ברק כי זה לא מספיק חשוב לאף אחד), מחלות. 

מדינה שבה יש תל אביב ואין בני ברק תהייה דמוקרטיה סבירה, עם פערים כלכלים וחברתיים שקיימים בכל מקום במערב. ובכל זאת. סבירה.

מדינה שבה יש בני ברק ואין תל אביב לא תהייה דמוקרטית על פי כל הגדרה לדמוקרטיה שהתעדכנה בערך אחרי 1400 לספירה הנוצרית.

שמחתי לעזור כרגיל.

עכשיו הבנתי מה זה דמוקרטיה. 

מותר לך להפגין איפה שבא לך ומתי שבא לך כל זמן ש100% מהמגזר שלך עובד ומשרת. 

אם אתה מתחת לרף הזה אז נוריד לך מכות, נפצע אותך ונרדוף אותך, כי אתה חי פה בחסד. אוקיי, למדתי משהו היום.

ועוד משהו. אם החרדים כולם כולם יעבדו וישרתו, כמו נגיד הציונות הדתית, "תקבל" אותם? או שהיחס אליהם יהיה זהה לזה של המתנחלים?! 

תפסיקו, אתם עובדים על עצמכם.

לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

מדינה שיש בה רק תל אביב היא תהיה מדינה ליברלית, אך לא דמוקרטית. 

מדינה שבה כולם כולם חושבים אותו דבר קיימת בצפון קוריאה, סין ואולי גם בסינגפור.

דמוקרטיה שמאמינה בשוויון נותנת שוויון מלא גם לאנשים דתיים, אין חוק אחד לחילונים וחוק אחד לדתיים.

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
  • אהבתי 1

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 13 דקות, יבגניפ כתב:

מהצד השני, לפני הכל, תל אביב מממנת אותם וליטרלי, לא הקצנה, מונעת מהם ומילידהם מוות מרעב, זיהום (טוב זה לא - יש חולדות ברחובות בני ברק כי זה לא מספיק חשוב לאף אחד), מחלות. 

תל אביב מממנת אותם? תל אביב לא חיה בזכות עצמה.

תל אביב זה אנשים מכל הארץ שבאים ומזינים אותם, זה שהמרכז הוא בתל אביב (כי המדינה בחרה) לא הופך את זה ל"תל אביב מממנת אותם".

ולהשתמש במילה "ליטרלי" זה לא מגניב.

• רעיון טוב! 2

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...