Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 30 דקות, לב טוב כתב:

תשווה אותי אליך, אחד מול אחד. לדעתי הדבר היחיד שלא נתתי כמוך זה שירות. (דיון על זה בהזדמנות אחרת) 

עכשיו תשווה מה אני / הילד שלי מקבל לעומת מה אתה / הילד שלך מקבל.

קודם כל השירות זה לא מעט (כ 10% מטווח החיים התורמים שלך).

שנית, איפה אתה/הילד שלך מקבלים פחות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, לב טוב כתב:

יש פה עוד לבנים שרוצים לשכנע אותי שיש פה כרגע במדינה "שווין" ו"דמוקרטיה"? 

מה הכוונה ב-״לבנים״ ואיך זה קשור?

אתה הבאת דוגמא להתפרעויות של קבוצה קטנה ולא מייצגת ולא מיוצגת בחברה הישראלית, שפעלה עבור מס׳ קטן של אנשים בודדים. המחאות נגד החקיקה הן של כמות הרבה יותר גדולה של מוחים על עניין עקרוני, לא בשביל לשחרר את זה או ההוא מהכלא על סרבנות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

זה הכל? רק 5 שנים מהחיים שאני נתתי, ישבתי בחור בלבנון עם התקלויות יומיומיות עם סורים וחיזבאללה? או תחת מטרות אבנים בג'נין ורמאללה בזמן שאתה יושב במזגן בבני ברק.

גם אם ישבת 3 שנים במזגן בקרייה ואכלת כל צהריים במוזס עדיין זה 3 שנים שזה זמן לא מבוטל. שישלם שכר של 3 שנים שירויח בגיל 55 (סדר גודל של חצי מיליון שקלים לפי השכר הממוצע במשק שכולנו שילמנו והוא גנב).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אגב, ארתור, קח:

https://www.facebook.com/602481980/posts/pfbid02JoyntASUfeiqtigQTnvDNyUM9DfMAZP3NrQKmBN81miihCkh1pohr6GjGX46Xwq8l/?mibextid=Nif5oz

אזרח ישראלי וילדיו בדרכם הביתה מותקפים על ידי טרוריסטים שמאלנים. אתה תגן עליהם או שמבחינתך הם גם בעיתיים?

אזרח ישראלי בפול גז ניסה לדרוס את האנשים על הכביש. אבל להבדיל מדביל מחולון היה לו שכל (או אולי לא היו ביצים) לעצור ברגע האחרון. למזלו הטוב אלה לא היו חברים של שר הפיתות מלה פמיליה, יצע בזול.

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

סבבה, עוצמה יהודית פאשיסטים, שונאי ערבים, שונאי נשים, היטלר לידם מותק של בחור שמתנדב פעמיים בשבוע במשמרות זהב.

ישנו הבדל בין פשיזם לנאציזם. אצל מוסוליני היו יהודים בעמדות מפתח, מאהבת ובת יהודיות. היה לו גם יחס חיובי לציונות. הכרתי באיטליה פשיסטים מוצהרים עם תעודות שהתגאו בתמיכתם במדינת ישראל ואחד מהם אפילו טען שתרם דם לישראל בששת הימים. אז כן, עוצמה יהודית זאת תנוע פשיסטית, שונאת ערבים והיטלר לא שייך לעניין.

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

תשרוף בני אדם ברחוב יהיה לך יותר קל.

זה יותר מתאים לעוצמה יהודית.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

ריאיון של אייזנקוט שבו הוא מביא אי נוחות (מילים יפות לעצבים אחושילינג אבל חייב להתבטא בעדינות כי פוליטיקה) מהנאום של אשד ומחסימות הכבישים, כולל חצי פרגון לממשלה על ההתמודדות עם המחאה:
איזנקוט בביקורת על אשד: "חש לא מאוד בנוח שלובש מדים נושא נאום כזה" (ynet.co.il)

אייזנקוט דיבר על הצורה ולא על התוכן. ואולי אשד באמת היה צריך לחכות עד שהוריד את המדים. מצד שני הוא קיבל אישור של מפכ"ל להתראיין. אבל אייזנקוט גם אמר שביבי חייב לפטר את בן גביר מתפקידו כי הוא כישלון קולוסאלי בכל קנה מידה.

לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

לגבי עמי אשד - וואלה, הבן אדם חי באיזה סרט מדומיין. השר לביטחון פנים יכול וצריך לדרוש פינוי מהיר של כבישים אם אזרחים תקועים בו שלא כחוק. 

שר יכול לדרוש ביצוע של המדיניותו מהמפכ"ל. אסור לו לפנות לקצינים/שוטרים בשטח ואסור לו להתערב בשיקולים מבצעים. זאת אומרת שהוא יכול לדרוש פינוי של הכבישים, אבל אסור לו לדרוש לשבור לצורך זה את הידיים והרגליים של המפגינים.

לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

המשטרה בעצם אומרת שהיא רוצה להימנע מאכיפת החוק כי היא מפחדת מהתוצאה.

כן, משטרה חייבת לשמור על שלום הציבור ולקחת בחשבון את  כל השיקולים.

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, Night Driver כתב:

קודם כל השירות זה לא מעט (כ 10% מטווח החיים התורמים שלך).

שנית, איפה אתה/הילד שלך מקבלים פחות?

1. לא מזלזל בזה בכלל! דיון על למה אני לא בעוד 10 עמודים. 

2. לא טענתי שמקבל פחות, מישהו הפריח סיסמא שילד חרדי מקבל יותר וביקשתי עובדות, זה הכל.

לפני 18 דקות, Night Driver כתב:

(סדר גודל של חצי מיליון שקלים לפי השכר הממוצע במשק שכולנו שילמנו והוא גנב).

שאני אתבע אותך על המשפט הזה?

לפני 20 דקות, falou כתב:

אתה הבאת דוגמא להתפרעויות של קבוצה קטנה ולא מייצגת ולא מיוצגת בחברה הישראלית, שפעלה עבור מס׳ קטן של אנשים בודדים. המחאות נגד החקיקה הן של כמות הרבה יותר גדולה של מוחים על עניין עקרוני, לא בשביל לשחרר את זה או ההוא מהכלא על סרבנות.

אוקיי, ואז. 

החוק אוסר על קומץ הזויים לחסום כביש, אך לאלפי איש תל אביבים הוא מתיר? 

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 8 דקות, לב טוב כתב:

החוק אוסר על קומץ הזויים לחסום כביש, אך לאלפי איש תל אביבים הוא מתיר? 

הוא לא מתיר. מפנים אותם.

אבל מפנים אחרת מאה אלף איש וכמה אלפים שרוצים שחבר שלהם ישתחרר מהכלא.

שאלתי אותך שאלה: מה זה ״לבנים״?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, falou כתב:

שאלתי אותך שאלה: מה זה ״לבנים״?

כינוי לאנשים שחושבים שהחוק כלפיהם אמור להיות שונה מלאנשים אחרים, יש כאלו המכנים אותם "בעלי דם כחול".

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני כשעה, לב טוב כתב:

עזוב אותי "חרדים וחילונים" קל להכליל בתוך זה אלף סוגים. 

תשווה אותי אליך, אחד מול אחד. לדעתי הדבר היחיד שלא נתתי כמוך זה שירות. (דיון על זה בהזדמנות אחרת) 

עכשיו תשווה מה אני / הילד שלי מקבל לעומת מה אתה / הילד שלך מקבל.

1. להכליל לא תמיד קל. אבל לפעמים זו חובה. למה זו חובה? כי אנחנו לא חיים בעולם של בני אדם בודדים ללא שום קונטקסט מסביב. המגזר החרדי, למשל, מזוהה עם שתיים וחצי מפלגות סקטוריאליות. אני יכול לכתוב עד מחר למה אני מתעב אותן. אבל גם אם הייתי מעריץ - זה לא היה משנה. קיומן וקיומכם כמחנה פוליטי זו עובדה.

2. זה לא רק שירות. כמחנה פוליטי, לא רק שאתם לא נותנים שום דבר - אתם פועלים בשני אפיקים מקבילים. אחד הוא לדפוק אותנו פוליטית, בטח ככל שאתם הולכים יותר ימינה, אלוהים יודע באיזו זכות ותפיסה מעוותת של המציאות. השני הוא לדפוק אותנו כלכלית. תלושי המזון של דרעי, למשל, ״זכו״ לביקורת לאחרונה על זה שהם מיועדים די אוטומטית לחרדים. פטור ארנונה לפי מספר ילדים זו הטבה שמשרתת אותכם ואת הערבים (אבל אם הם לא היו פה לא היתה קיימת).

3. המון. כשאני נוסע באוטובוסים בגוש דן, רבים וטובים לידי זה חרדים שלא משתתפים במימון שלו. כשאני הולך לבתי חולים בגוש דן, רבים וטובים בתור לרופא לידי זה חרדים, שלא משתתפים במימון שלהם. ועוד ועוד

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 22 דקות, לב טוב כתב:

כינוי לאנשים שחושבים שהחוק כלפיהם אמור להיות שונה מלאנשים אחרים, יש כאלו המכנים אותם "בעלי דם כחול".

לא ברור לי מדוע המנהלים לא חסמו אותך עם ההתבטאיות הגזעניות הדוחות האלו.

שאלה לי אלייך, האם  חלק "מאור לגויים" זה להיות גזען ואנטישמי?

פורסם
לפני 21 דקות, לב טוב כתב:

חוסר המודעות העצמית, בהנחה שאני נותן לך קרדיט שאני לא יודע אם מגיע לך, הוא מדהים.

חבר, אתה חי בתוך מגזר שכל המהות הפוליטית שלו היא הפרדה של חוקים בהתאם למה שמתאים ולא מתאים לכם. משירות צבאי, דרך מערכת חינוך נפרדת ומה לא.

איך, איך יש לך את החוצפה להתלונן על מישהו בעולם בהקשר הזה?!

אה בעצם אמרתי שאני נותן לך קרדיט.

• אהבתי 4
  • מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

דרך מערכת חינוך נפרדת ומה לא.

מה?! מה אותה רוצה? שאני אבין, החלום שלך הוא זה שהבת שלך תשב ליד הבת שלי בבית הספר? 

ברור שיהיה מערכת חינוך נפרדת. ולא רק לחרדים, יש גם לציונות הדתית וכו' וכו' למה כולם חייבים ללמוד את מה שאתה החלטת שצריך? 

עכשיו תבדוק ותגיד לי (זה קל) מאיזה מערכת חינוך יוצאים יותר מעשי אונס / סמים / אלימות ועוד... אתה באמת חושב שאני אשלח את הילדים שלי לחינוך הכושל שלכם?

לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

חבר, אתה חי בתוך מגזר שכל המהות הפוליטית שלו היא הפרדה של חוקים בהתאם למה שמתאים ולא מתאים לכם.

ואתה חי בתוך בועה שכל מי שלומד תורה הוא אנטי ציוני ושונא נשים. 

כן, הילדים שלנו ילמדו בנפרד (כמו שמקובל בכל העולם) כי אנחנו רוצים לתת להם חינוך דתי, זה הכל. 

אבל לא זה מונע מהם להיות ישראלים טובים, הפרצופים והקללות שמקבלים חרדים שכן יוצאים למרחב מעודדים את האחרים להמשיך להישאר ספונים בבית.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 1 דקה, לב טוב כתב:

ואתה חי בתוך בועה שכל מי שלומד תורה הוא אנטי ציוני ושונא נשים.

איפה הוא כתב את זה או רמז דבר כזה?

היחיד שמבצע פה הכללות זה אתה.

גם לא הבנתי מדוע אתה מסרב להגיב להוכחה שהבאתי לך.

פורסם
לפני 1 דקה, arturkopit כתב:

איפה הוא כתב את זה או רמז דבר כזה?

בכל הפוסטים בהם הוא הסביר למה לתושבי בני ברק מגיע ענישה קולקטיבית מאת המפקד שחמל על מפגיני תל אביב. 

לפני 2 דקות, arturkopit כתב:

גם לא הבנתי מדוע אתה מסרב להגיב להוכחה שהבאתי לך.

לא ביקשתי כתבות, הם מסולפות באופן כמעט עקבי. 

תן לי רשימה ממה שאתה יודע (טענת שככה זה) מה אני מקבל מהמדינה יותר ממך.

(ר' ישראל מסלנט)

• תוכן חדש...