Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, farkash7 כתב:

אין שום הבדל. בשני המקרים אתה נלחם בארגוני טרור אכזריים שיורים לריכוזי אוכלוסיה שלך.

לבנון היא מדינה ריבונית (וחיזבאללה הוא גם חלק מהפוליטיקה המקומית). עזה לא מדינה ריבונית זה בתמצית ההבדל.

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

למה שיהיה לו נשק בבית?

כי אין לי כח להתעסק עם גרזנים ומצ'טות 🙂

כשאתה גר בשטח בגודל מסוים בלי שכנים מידיים אולי בא לך יכולת להתגונן במקרה הצורך, אולי לא, I honestly couldn't care any less.

למה זה כ"כ מרתק אנשים זרים באינטרנטים? ממני והלאה. 

מה הקשר בין זה בןגביר? "צר עולמי כעולם נמלה" 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

ואב קיש אחד החריפים דווקא.

לא קשה להבין שזה במין סתלבט על המשפט המקורי

אני רוצה להאמין שהוא לא מכיר, שזה לגיטימי לחלוטין. את הסתלבט אני לא מוצא פה. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

יום השואה השנה שוב הוכיח שבשביל השמאל אין שום דבר קדוש.

גם ביום כזה כמה רפי שכל החליטו לצעוק ולהפריע במהלך הביקור של בועז ביסמוט בבית כנסת בתל אביב.

לא מדובר אפילו בעניין של כבוד או חוסר כבוד כלפי ביסמוט עצמו, אלא בחוסר כבוד לשאר המשתתפים, לניצולי השואה ולזכר השואה עצמו.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 2
  • רעיון גרוע 7
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 3

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

השמאל

כמה רפי שכל שהפריעו לביסמוט הם השמאל? באמת?

--

בנתיים בש"ס, בימין הרגיש והאנושי, מציעים הנחה בקבורה לניצולי השואה.

הכל כל כך מטומטם.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, oryo כתב:

כי אין לי כח להתעסק עם גרזנים ומצ'טות 🙂

כשאתה גר בשטח בגודל מסוים בלי שכנים מידיים אולי בא לך יכולת להתגונן במקרה הצורך, אולי לא, I honestly couldn't care any less.

למה זה כ"כ מרתק אנשים זרים באינטרנטים? ממני והלאה. 

מה הקשר בין זה בןגביר? "צר עולמי כעולם נמלה" 

1. הקטע הוא שאני זורם איתך, כי אתה רוצה אפשרות להגן על המשפחה שלך. לגיטימי ביותר מבחינתי.

כשבן גביר הציע לחלק רשיונות נשק ליוצאי צבא, שיקבלו אחרי הליך מסודר שכולל פסיכולוג, אנשים מהצד ה"ליברלי" של המפה צעקו שהוא מחלק נשק לקיצונים שירצחו מפגינים תמימים..

ואם תותקף ותשתמש בנשק, אתה לא תגיד לעצמך אחר כך "וואי איזה לא מוסרי אני הייתי צריך לירות באוויר ולא בתוקף". אתה תגיד איזה כיף שאני בחיים והוא בקבר.

2. בהקשר המוסר - אירוע שיחסית קרוב אלי כי הייתי באיזור שלו, אם אתה זוכר בצוק איתן קצין שיריון נהרג מירי צלף שהתחבא במרפאה, כמה זמן אחר כך הגדוד שלו ירה אחרי נאום ארוך בקשר והשמיד את המרפאה, החברה שם קיבלו נזיפה. אין לי בעיה עם הנזיפה, כי המרפאה לא תקפה אותי והמחסן תרופות הוא לא האויב.

מצד שני, הייתי מאוד שמח אם בשנייה שהוא נורה הגדוד שלו היה תוקף את המרפאה ומשמיד אותה על כל מי שיכול להיות בה, כולל ילדים.

הבעיה שצה"ל בנה לעצמו רף מוסרי כל כך גבוה שהוא גובה לפעמים חיי אדם סתם.

3. אם כבר הבאת ציטוטים, יש לי אחד בשבילך:

You can't handle the truth.

לפני 15 דקות, Gosser1860 כתב:

כמה רפי שכל שהפריעו לביסמוט הם השמאל? באמת?

--

בנתיים בש"ס, בימין הרגיש והאנושי, מציעים הנחה בקבורה לניצולי השואה.

הכל כל כך מטומטם.

כמה רפי שכל אצל ביסמוט, חברי תנועה קיבוצית שרוצים למנוע משר הביטחון להגיע לטקס לזכר הנופלים (ועוד אחרי שפגע לעצמו בקריירה הפוליטית כדי לשמור על המדינה לטענתם), טייס אל על שנואם נגד הממשלה בעברית וכמובן באנגלית כדי שתיירים יבינו..

התחושה היא שאין יותר ממלכתיות, אין יותר אחידות, הכל כשר למען המטרה. ימים שהיו קדושים הפכו להיות סתם עוד יום שלישי.

ההצעה של ש"ס היא שוב, חסרת טאקט, אבל זה עוד אחד מהדברים שצריך להקל ולתת להם הנחות (ביחד עם ארנונה, מחיקת חוב לחברת חשמל שהיה אתמול ועוד כמה).

לפני 34 דקות, David32 כתב:

"העבודה (בכנסת) משחררת"

חחחחח

איזה צחוקים

סתלבט.

אגב יובל, לגבי מה שרשמת על רוסיה-אוקראינה, זה לא השירשור אבל אתה טועה וזה מראה טוב מאוד את הקטע שרשמתי.

1. יופי של הוצאה מהקשר, תמשיך.

2. אני טועה כי אמרת? טוב.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • מבאס 1
פורסם

https://www.ynet.co.il/news/article/byggu7hg3

הנצחת ההשתמטות.

אפשר לומר שכל הרעיון של צבא העם פשט את הרגל.

למה חילוני צריך להתגייס? בשביל עוד כמה שקלים?

כמה טמטום יכול להיות שחושבים שמה שיפתור את הסוגיה תהיה כסף? באמת? כסף? זה הפתרון?

הכל נהיה מסחרה במדינה הזאת. הכל כסף. אין עקרונות, אין ערכים. הכל כסף.

פורסם
לפני 32 דקות, gadik6 כתב:

וקהלים אחרים נוהגים להפריע בהתרסה בצפירה, וביום הזיכרון קהלים כאלו ואחרים נוהגים להפריע לעומדים בדממה, ולפני כך וכך שנים, מישהו מה [הכנס צד פוליטי למרות שזה בולשיט] רצח ראש ממשלה, ובהפגנות האחרונות פעילי [הכנס מפגלגה מאוד ספציפית פה] תקפו פיזית מפגינים, באלימות. פעם אחת אפילו תקפו פעיל אחר במפלגה כי הייתה טעות בזיהוי.

לשיטתך:

כל ה [צד פוליטי] אלימים, תוקפניים, חסרי כבוד, רוצחים.

יא אללה, איך [צד פוליטי] עוד קיימים בארץ ולא כולם בכלא, תאמין לי, זוועה.

פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

כמה רפי שכל אצל ביסמוט, חברי תנועה קיבוצית שרוצים למנוע משר הביטחון להגיע לטקס לזכר הנופלים (ועוד אחרי שפגע לעצמו בקריירה הפוליטית כדי לשמור על המדינה לטענתם), טייס אל על שנואם נגד הממשלה בעברית וכמובן באנגלית כדי שתיירים יבינו..

התחושה היא שאין יותר ממלכתיות, אין יותר אחידות, הכל כשר למען המטרה. ימים שהיו קדושים הפכו להיות סתם עוד יום שלישי.

לפני שנה הם היו ממלכתיים?

לפחות השנה עוד לא ראיתי קשר ישיר בין המוחים לבין מפלגה גדולה בארץ.

בכל מקרה, הממלכתיות הלכה כאן ממזמן, בערך מהתקופה שפתחו תיקים לסגול השיער שהחליט לנאום בבית המשפט בסגנון מאפיה סיצילאנית.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 23 דקות, asix כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/byggu7hg3

הנצחת ההשתמטות.

אפשר לומר שכל הרעיון של צבא העם פשט את הרגל.

למה חילוני צריך להתגייס? בשביל עוד כמה שקלים?

כמה טמטום יכול להיות שחושבים שמה שיפתור את הסוגיה תהיה כסף? באמת? כסף? זה הפתרון?

הכל נהיה מסחרה במדינה הזאת. הכל כסף. אין עקרונות, אין ערכים. הכל כסף.

אתה לא הבנת. עושים את זה בשביל "ישראל השניה".
יהיה לה מקצוע טוב, חייל.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 15 דקות, farkash7 כתב:

עושים את זה בשביל "ישראל השניה".

ישראל "השניה".

לא סובל את המונחים האלה.

אז ישראל "הראשונה " אלה החרדים? הם זוכים בכל ההטבות, נכון?

מעניין באיזה ישראל אני. אזרח, עובד, משלם מיסים, שירת בצבא, מזרחי ( שלא הרגיש שקיפחו אותו אי פעם) ושומר חוק.

מה הקריטריונים לכל אחת מהישראל? זה מפורסם איפהשהוא או שזה לפי איך ש"ד"ר" אבישי בן חיים קם באותו הבוקר?

אולי אני צריך רולקס? 

פורסם (נערך)
לפני כשעה, gadik6 כתב:

גם ביום כזה כמה רפי שכל החליטו לצעוק ולהפריע במהלך הביקור של בועז ביסמוט בבית כנסת בתל אביב.

לא מדובר אפילו בעניין של כבוד או חוסר כבוד כלפי ביסמוט עצמו, אלא בחוסר כבוד לשאר המשתתפים, לניצולי השואה ולזכר השואה עצמו.

ומה עשו ביום הזיכרון בשנה שעברה לבנט? 

עכשיו הקבוצה שהציקה לביסמוט היא אכן קבוצת רפי שכל (יאללה, אני איתך בזה) - בשנה שעברה המטנפים היו פעילי ליכוד ביביסטים מוכרים וידועים.

ואתה בטח זוכר את ההפגנה מול בית משפחת פרקש, זו שיש זיהוי של שליחת הכתובת למתפרעים מתוך בית משפחת נתניהו. גם שם המטנפת הראשית היא ביביסטית בהמה מוכרת.

אז השנה קבוצת אידיוטים הציקה לביסמוט, שהוא בסך הכל עיתונאי וח"כ, ביום השואה בבית כנסת. מעשה מפגר.

מולו, לדעתי, להפריע לראש ממשלה בטקס בהר הרצל ביום זיכרון, ולקרוא קריאות מגעילות למשפחה שכולה זה פי אלף יותר חמור.

דברים כאלו לא קרו כמעט מעולם, עד שביבי התחיל במלאכת שיסוי על סטרואידים, לפני שנה וחצי.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני 51 דקות, יובל .מ. כתב:

2. אני טועה כי אמרת? טוב.

הם כן החביאו ומחביאים ציוד במרכזים מסחריים, מאחורי בתי מגורים וכו.

כן יורים ומשתמשים בבתי ספר ובתי חולים כמחסה. אבל לא על זה הדיון. [אם אתה רוצה להגיד שזה לא קורה, זכותך, אבל תבין שזה ככה גם בסיכסוך הישראלי פלסטיני. אפילו חמור מזה]

אז טקטיקות מאוד דומות. ככה שנשאר רק "מי התחיל ולמה" וזה כבר בתכלס לא כול כך משנה לטיעון שלך/אחרים פה שצריך לזרוק פצצות ולדפוק פגזים בתוך מרכזי אוכלוסיה אם יורים משם.

זה מצחיק כי העובדה שאתה חושב ככה מראה שההסברה של האוקראינים טובה משל הרוסים. ושתדע שההסברה של הפלסטינאים טובה משל ישראל.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...