Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכדי לראות משפחה/בן זוג? ובשביל לקיים עסקים? ובשביל חס וחלילה, טיפול רפואי? וכדי לצאת למשלחות מסוגים שונים? (בין אם ספורטיביות, הומניטריות, לצרכי הסברה או לכל מיני דברים אחרים. לא חסר) 

היכולת לצאת מהארץ היא לא צורך קיומי עבור רוב האנשים (עבור חלק זעום כן- טיפולים רפואיים, כאמור) אבל צורך חשוב מספיק, והדוגמאות למעלה אמורות להבהיר לך למה זה מאוד שונה מכל מוצר אחר במחסור. כבר לא מדובר במותרות נטו.

חוץ מזה שההתפלפלות מיותרת- יש שירות שהוא רחוק שנות אור מלהיות נישה ואפילו הכרחי עבור חלק לא קטן באוכלוסיה, יש מונופול בשירות הזה כרגע, המונופול הזה כנראה מנוצל לרעה וזה נוגד את חוקי המדינה. מתבצעת בדיקה ע"י אנשים שזה תפקידם ומעורים מאוד בחוק, נראה מה יגידו.

"מחירי הטיסות לא יוצאי דופן למצב הנוכחי"

מעולם לא היינו במצב כזה בעת המודרנית אז אני לא יודע על איזו סטטיסטיקה אתה מבסס את זה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

חדשות בקטנה, במהלך הערב נכנסה קבוצה של ישראלים לכאורה לתוך יישוב ערבי באיו"ש וידו אבנים(?) ושרפו רכבים(?) ובתים(?).

עכשיו השאלה המתבקשת - קורה כזה דבר אבל לא במוקד אחד אלא בכמה מוקדים עם קבוצות של פלסטינים, עד כמה הצבא או גורמי אכיפה ישראליים יוכלו להשתלט על המצב?

השאלה באה כי יש איזו שהוא תחושה בקרב אלו שגרים במרכז הארץ שזה לא יקרה להם. עכשו אני רוצה להאמין שזה לא יקרה אבל בת'כלס כל העדויות מראות אחרת.

מירי לכיוון יישובים צמודי גדר ועד לפריצת גדר באופן לא חוקי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בשביל שמשפחת המלוכה תוכל להמשיך לטייל בעולם, ושחס וחלילה לא יפריעו להם, בקרוב תקום לנו ועדת טיוח חדשה.

ועדת טיוח שתנקה את האשמים העיקריים מאשמה.

שיהיה לנו בהצלחה. נצטרך להיות חזקים כי הרבה גועל הולך להשפך.

Screenshot_20240816_072613_ynet.jpg

• אהבתי 1
פורסם

צפוי.

ואנחנו נשלם ביוקר על הטעות הפטאלית של גנץ ואייזנקוט, שכשלו במשימה שלהם כאופוזיציה, והיו צריכים לבעוט בגוייתו הפוליטית (המטאפורית) של נתניהו כשהוא היה מרוסק על הרצפה לאחר השביעי לאוקטובר, ולוודא שלא יחזור לחיים כמו עוף החול.

במקום זה קיבלנו מלחמה שלא תיגמר, מכונת רעל שלא תפסיק לזהם (בשבוע הראשון למלחמה כבר כתבתי שמכונת הרעל לא עוצרת לרגע), וכנף ציון אחד שמחזיר ילדי ז' גולים באישון לילה כדי שאלו ינפיקו חשבוניות על טיסות שהקיסר לא אישר (גלנט שלך בדואר, מתעכבת).

לוין ורוטמן כבר ניקו את האבק מהסכין שתעשה סלמי למערכת המשפט, דני לוי שהיה ניצב בדיוק שנה כדי שייכנס לקומבינה ויהיה מפכ"ל (בדיחה עלובה, תרגיל שתוצאתו היתה צפויה מראש, למנות שוב ניצב חדש שלא היה מתמנה לרנ"צ לפני שביצע כמה תפקידי רוחב, אם היה מדובר במינוי מקצועי ולא פוליטי). נראה אם בג"צ יתעורר בזמן, למרות שבשביל הפירומנים גם זה יהיה טוב כדי להצית עוד חבית דלק.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם יודעים איפה כל הכניסות והיציאות סה"כ מדובר בקבר מרווח.

אני מאד מקווה שכמו שהגרי הציג צילומי אויר מבניית המנהרות בעזה, גם על זה יש מודיעין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 16.8.2024 בשעה 08:45, פריג'י כתב:

במקום זה קיבלנו מלחמה שלא תיגמר

זו כבר לא מלחמה מאז שנחתמה העסקה הראשונה (אבל הציבור כבר הספיק לשכוח). זה פשוט (עוד) סבב מאוד ארוך.

פורסם
בתאריך 8.10.2023 בשעה 21:56, DareDevil כתב:

קמתי ביום שבת לסרט אימה, זה התחיל כמו כל סבב אבל הפעם זה משהו אחר לחלוטין, הייתי קו שני להיתקלות ביישוב, תכלס נקלעתי במקרה לסיטואציה, הייתי בכלל צריך לחזור עם רכב לאחר שהורדתי מישהו אבל נתקלנו בחוליות, ברחתי אחורה, עזרתי במה שיכולתי, הצלנו את עצמנו כי לא היה מישהו אחר, צהל לא קיים, לא היה בכלל קיים. לא הודעה מראש, כלום, אני עדיין לא יודע איך לעכל את זה. 

הצלחנו בגלל כיתת כוננות ואנשים חמושים, תושייה, וואצפ ואקדחים.

כדורים שורקים מעליי, משהו שלא יכולתי לדמיין אחרי רבע מאז שהתעוררתי. חלום בלהות. חיים יום ביומו ומנצחים אותו.

לפחות שעה הם היו והסתובבו חופשי ועשו מה שבא להם.

הסיפורים של האנשים שאני שומע, אלו שחיים, בכאילו, חיים.. הזוי ומעצבן..

כמות החברים של המשפחה שכבר לא איתנו, הזויה לחלוטין.

עכשיו הכל טוב, המשפחה הגרעינית בסדר אבל נותרו עןד כמה שלא הצליחו לצאת ותקועים עדיין באחד היישובים.ק

אם אתם עדיין בבית ולא גוייסתם, תכינו את הבית ללחימה. תצברו ציוד, שתייה ואוכל.

אם אתם יכולים לקנות גם נשק קר אז תקנו.

הודעה ראשונה שלי אחרי השביעי. ועדיין הסיפור מלא בחורים פה בפורום. אצלי הכל בסדר, כי השלמתי את החוסרים מאנשים אחרים.

לא האצילו לנו איזה מפקד שיבדוק את התפקוד שלנו, אם היו רק מתים אז כנראה היו עושים מינוי חקירה ליישוב.

היישוב חוזר לאיטו, האנשים חוזרים והפעילויות חוזרות, כבר מסמנים יעדים ומילוי אחר כל מיני אסמכתאות בשביל לשנות ולהקים מחדש את היישוב (היישוב לא נפגע משמעותית אבל קיבלנו תרומות וכספי מנהלת תקומה).

היום יש רק אנשים שחיים בלופ את השביעי. זה הנושא שיש לנו לדבר עליו, חלק מהאנשים "מבחוץ" מדברים על כמה כיף זה לגור במלון, מכינים לכם אוכל, יש לכם פעילויות, מנקים לכם את החדר כל יום. ואני שואל אותם מה נראה לכם שזה קל? לחיות במטר על מטר? אחרי שבועיים שלושה זה כבר נהפך לסיוט.

בפעם הבאה, פשוט יקימו אוהלים במדבר ויתנו לנו לסבול..

• אהבתי 4
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

גם אם הייתם מקבלים וילה בקיסריה מתנה לכל החיים אין לי ספק שכולכם ללא יוצא מן הכלל הייתם מוותרים על הכל ושה 7.10 ימחק.

• אהבתי 8

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 7 שעות, SlowRide כתב:

אם יודעים איפה כל הכניסות והיציאות סה"כ מדובר בקבר מרווח.

אני מאד מקווה שכמו שהגרי הציג צילומי אויר מבניית המנהרות בעזה, גם על זה יש מודיעין.

כן ראינו איזה מודיעין יש על עיר המנהרות העזתית.

גם אם תדע בוודאות על 50% מהתוואים יש עוד 50% שלא תדע עליהם....

ועכשיו ולשאלה שהעסיקה אותי יום שלם בלי מנוח. לאן בדיוק העזתים פינו את כמויות העפר העצומות של המנהרות? איך בכלל אפשרי להסתיר כמות כזו?

פורסם
לפני 3 דקות, yd b-4 כתב:

ועכשיו ולשאלה שהעסיקה אותי יום שלם בלי מנוח. לאן בדיוק העזתים פינו את כמויות העפר העצומות של המנהרות? איך בכלל אפשרי להסתיר כמות כזו?

מצאו קבלני עפר בישראל ומכרו להם את החול

יעני מכרו את החול לרשות הפלסטינית ובדרך "המכולה היתה נופלת מהמשאית"..

לינק 

https://www.facebook.com/share/p/C1q9sdMw92YLt6aw/

אתר לא רלוונטי - אומר לא להעביר

https://irrelevant.org.il/2024/07/16/6369

לא יודע, גם אני חיפשתי ברשת ולא מצאתי.

תאורטית מדובר על חול שאמור להיות מאושר להעביר לרשות הפלסטינית 

https://www.chamber.org.il/foreigntrade/1109/1110/54014/

סעיף 18

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 17 שעות, yor2 כתב:

זה אמיתי וזה חדשות ממש ישנות. היו להם דברים דומים עוד במלחמת לבנון השנייה וזה לא סוד בכלל, נלעס בכל תקשורת אפשרית ובכל ספר שנכתב על המלחמה (״שמורות הטבע״), גם היקף המנהרות וגדלן דווח כבר מזמן בערוצי טלגרם למיניהם (האמינים שבהם).

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, yd b-4 כתב:

כן ראינו איזה מודיעין יש על עיר המנהרות העזתית

היה להם המון מודיעין על המנהרות, בעיקר על הגדולות ומתחת לבתי חולים.

הציגו צילומי אויר מתקופת הבניה שלהן.

אי אפשר להסוות הקמה של פרויקט כזה גדול לגמרי.

זה שהחליטו לא לעשות כלום בנידון עד שהיה מאוחר מדי זו בעיה אחרת.

ד"א, לגבי המנהרה שחשפו חיזבלה יש פרשנים לבנונים שטוענים שזה בכלל צולם באיראן לצרכי תעמולה. זה לא אומר שאין להם מנהרות גם בלבנון כמובן.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

הודעה ראשונה שלי אחרי השביעי. ועדיין הסיפור מלא בחורים פה בפורום. אצלי הכל בסדר, כי השלמתי את החוסרים מאנשים אחרים.

לא האצילו לנו איזה מפקד שיבדוק את התפקוד שלנו, אם היו רק מתים אז כנראה היו עושים מינוי חקירה ליישוב.

היישוב חוזר לאיטו, האנשים חוזרים והפעילויות חוזרות, כבר מסמנים יעדים ומילוי אחר כל מיני אסמכתאות בשביל לשנות ולהקים מחדש את היישוב (היישוב לא נפגע משמעותית אבל קיבלנו תרומות וכספי מנהלת תקומה).

היום יש רק אנשים שחיים בלופ את השביעי. זה הנושא שיש לנו לדבר עליו, חלק מהאנשים "מבחוץ" מדברים על כמה כיף זה לגור במלון, מכינים לכם אוכל, יש לכם פעילויות, מנקים לכם את החדר כל יום. ואני שואל אותם מה נראה לכם שזה קל? לחיות במטר על מטר? אחרי שבועיים שלושה זה כבר נהפך לסיוט.

בפעם הבאה, פשוט יקימו אוהלים במדבר ויתנו לנו לסבול..

לא ראיתי את ההודעה בזמן אמת, אבל כל פעם שחושבים על אותו בוקר מבינים כמה זה היה מטורף, הרגשה של מלחמת יום כיפור רק על סטרואידים כי אירוע שקרה בקיבוץ קטן בדרום ב-6:39 שודר לכל העולם כבר ב-6:42.

פשוט הזייה.

והכי עצוב זה שאנחנו מונהגים מאז על ידי אימפוטנט שעדיין מחפש רק להגיב ולא ליזום שום דבר. אפס.

עריכה: כל מי שאומר למפונה "איזה כיף לכם במלון" צריך לעבור לאותו מלון למשך שנה עם הילדים שלו בחדר הכי בייסיק שיש.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

והכי עצוב זה שאנחנו מונהגים מאז על ידי אימפוטנט שעדיין מחפש רק להגיב ולא ליזום שום דבר. אפס.

והכי עצוב - שהאפס הזה חזר להוביל בסקרים. כמו שאמרתי - ברגע שהמנדטים יחזרו הוא יצא לבחירות ואם זה יהיה עוד סבבי ממשלות מעבר גם טוב.

מייאש ומתסכל. מגיע לעם הזה מנהיגים איכותיים יותר.

• אהבתי 3
  • תוכן חדש...