Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מת לדעת מי המטומטם בפרקליטות שחשב לעצמו "וואלה יש פה כמה ימים בלי סקנדל בואו נמליץ להגיש כתב אישום נגד אייל גולן".. 

גם אם אתם לא אוהבים אותו, חייבים להודות שזה פשוט מטומטם.

• אהבתי 6
פורסם

תשמע, יש הבדל בין אדם כמוך וכמוני שקורא להרוג כל תושב בעזה, איש ציבור שאמר את זה אחרי ובסמוך ל 7.10 לבין דמות ציבורית שקוראת לא בפעם הראשונה לעשות את זה עכשיו.

ואף אחד לא המליץ להגיש כתב אישום אלא לפתוח בחקירה.

מסכים שזה לא חכם אבל לא בגלל שהחליטו את זה אלא בגלל שהחליטו את זה רק לגבי אדם אחד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 14 דקות, Night Driver כתב:

שמע, יש הבדל בין אדם כמוך וכמוני שקורא להרוג כל תושב בעזה, איש ציבור שאמר את זה אחרי ובסמוך ל 7.10 לבין דמות ציבורית שקוראת לא בפעם הראשונה לעשות את זה עכשיו.

אני לא אוהב, בלשון המעטה, את אייל גולן.

אבל זה פשוט טמטום. אם כבר לחקור "אנשי ציבור" יש מספיק פוליטיקאים שאמרו דברים דומים.

הכי מעצבן אותי שבתור תגובת נגד, מירי רגב תביא אותו לשיר באיזה אירוע על חשבוני. אולי אפילו בטקס האזכרה שהיא אמורה לארגן?

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 58 דקות, יובל .מ. כתב:

מת לדעת מי המטומטם בפרקליטות שחשב לעצמו "וואלה יש פה כמה ימים בלי סקנדל בואו נמליץ להגיש כתב אישום נגד אייל גולן".. 

גם אם אתם לא אוהבים אותו, חייבים להודות שזה פשוט מטומטם.

בצורה קיצונית. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 41 דקות, פינדר כתב:

אני לא אוהב, בלשון המעטה, את אייל גולן.

אבל זה פשוט טמטום. אם כבר לחקור "אנשי ציבור" יש מספיק פוליטיקאים שאמרו דברים דומים.

הכי מעצבן אותי שבתור תגובת נגד, מירי רגב תביא אותו לשיר באיזה אירוע על חשבוני. אולי אפילו בטקס האזכרה שהיא אמורה לארגן?

לפוליטיקאים יש חסינות אבל לא חסרים אנשי ציבור ותקשורת שקוראים לאותו הדבר.

לפתןוח בחקירה נגד אחד זה מטומטם אבל להילחם בתופעה לא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה ראש הממשלה המצויין שלנו לא מעיף את צוות המשא ומתן ובונה צוות חדש בגלל כל ההדלפות? מעניין מאד.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

לפוליטיקאים יש חסינות אבל לא חסרים אנשי ציבור ותקשורת שקוראים לאותו הדבר.

לפתןוח בחקירה נגד אחד זה מטומטם אבל להילחם בתופעה לא.

השאלה היא אם זה מה שחשוב כרגע, בתקופה הכי רגישה של מדינת ישראל מאז יום הקמתה. נניח ב-9.9.2018 זה היה יכול להיות הגיוני לפתוח בחקירה, אבל היום? דיי כבר.

פעם זה ציטוט של איזה חבר כנסת שקורא לפצצת אטום, פעם זה פרקליטות צבאית שעוצרת חיילים בעזרת שוטרים רעולי פנים, אחר כך טלי גוטליב על המשאית ולפעמים זאת קטי משמה שאומרת לנהג מונית שמתלונן על הפרנסה שהיא "מחפשת מנקה".

זה כאילו כל המנהיגים של המדינה הזאת, וזה לא משנה אם נבחרי ציבור, פרקליטות, צמרת ביטחונית או בית המשפט פשוט אומרים לעצמם כל בוקר "וואי מעניין איך אני יכול לחרב עוד את המדינה", וזה בלי קשר לאיזה צד אתה על המפה הפוליטית. 

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם

אני לא אוהב להתייחס לביביסטים רנדומלים מהרחוב, אבל הגאונה הזו, היא פרופ׳ למשפט בינלאומי או משהו כזה, שהימנים אוהבים להביא בתור אסמכתה מלומדת, כי איכשהו תמיד חוות הדעת שלה תואמו לימין ולביבי.

היו לי ויכוחים פה עם ליאור בזמנו, וגם עם גדי בתקופת הרפורמה, כשהביאו אותה בתור מקור מידע סמכותי.

עכשיו, למרבה ההפתעה, לא רק שהיא חלילה לא חושבת שנתניהו אשם במשהו, אלא להיפך. כולנו חייבים תודה גדולה לבחור!!

אולי ביום השנה לטבח, כולנו נצא לרחובות ולמרפסות ונשיר לו שיר הלל, או משהו בסגנון.

image.thumb.png.e0107999dde603de38edf30a66f67cb9.png

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

תשמע, יש הבדל בין אדם כמוך וכמוני שקורא להרוג כל תושב בעזה, איש ציבור שאמר את זה אחרי ובסמוך ל 7.10 לבין דמות ציבורית שקוראת לא בפעם הראשונה לעשות את זה עכשיו.

ואף אחד לא המליץ להגיש כתב אישום אלא לפתוח בחקירה.

מסכים שזה לא חכם אבל לא בגלל שהחליטו את זה אלא בגלל שהחליטו את זה רק לגבי אדם אחד.

״איש ציבור״? הוא סך הכל סלב, אדם פרטי שהתפרסם, הוא לא מקבל כסף מהמדינה ובמסגרת החוק מותר לו להגיד מה שבא לו. לא חושב שקריאה ל״מחיקת עזה״ (או כל מדינה אחרת) היא מחוץ לחוק, ואם היא כן אז היא לא צריכה להיות, כי ככה חופש דיבור עובד.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

השאלה היא אם זה מה שחשוב כרגע, בתקופה הכי רגישה של מדינת ישראל מאז יום הקמתה. נניח ב-9.9.2018 זה היה יכול להיות הגיוני לפתוח בחקירה, אבל היום? דיי כבר.

פעם זה ציטוט של איזה חבר כנסת שקורא לפצצת אטום, פעם זה פרקליטות צבאית שעוצרת חיילים בעזרת שוטרים רעולי פנים, אחר כך טלי גוטליב על המשאית ולפעמים זאת קטי משמה שאומרת לנהג מונית שמתלונן על הפרנסה שהיא "מחפשת מנקה".

זה כאילו כל המנהיגים של המדינה הזאת, וזה לא משנה אם נבחרי ציבור, פרקליטות, צמרת ביטחונית או בית המשפט פשוט אומרים לעצמם כל בוקר "וואי מעניין איך אני יכול לחרב עוד את המדינה", וזה בלי קשר לאיזה צד אתה על המפה הפוליטית. 

בדיוק גלל אותם דבילים חייבים להילחם בשיח הזה שהורס כל חלקה טובה אבל אין ספק שלתפוס שעיר לעזאזל זו לא הדרך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

אני לא אוהב להתייחס לביביסטים רנדומלים מהרחוב, אבל הגאונה הזו, היא פרופ׳ למשפט בינלאומי או משהו כזה, שהימנים אוהבים להביא בתור אסמכתה מלומדת, כי איכשהו תמיד חוות הדעת שלה תואמו לימין ולביבי.

היו לי ויכוחים פה עם ליאור בזמנו, וגם עם גדי בתקופת הרפורמה, כשהביאו אותה בתור מקור מידע סמכותי.

עכשיו, למרבה ההפתעה, לא רק שהיא חלילה לא חושבת שנתניהו אשם במשהו, אלא להיפך. כולנו חייבים תודה גדולה לבחור!!

אולי ביום השנה לטבח, כולנו נצא לרחובות ולמרפסות ונשיר לו שיר הלל, או משהו בסגנון.

image.thumb.png.e0107999dde603de38edf30a66f67cb9.png

אכן חבים לו תודה גדולה, והמדליפים חייבים להעצר ולשבת בכלא.

פורסם
לפני 2 דקות, MostlyWicked כתב:

״איש ציבור״? הוא סך הכל סלב, אדם פרטי שהתפרסם, הוא לא מקבל כסף מהמדינה ובמסגרת החוק מותר לו להגיד מה שבא לו. לא חושב שקריאה ל״מחיקת עזה״ (או כל מדינה אחרת) היא מחוץ לחוק, ואם היא כן אז היא לא צריכה להיות, כי ככה חופש דיבור עובד.

החקירה היא לא על קריאה למחיקת עזה אלא על הקריאה להרוג את כל מי שחי שם וכנראה שזה הגבול החוקי (אני לא משפטן ולא יודע. מנחש).

והוא דמות ציבורית בעלת השפעה. כשאתה חסר רישיון נהיגה ותגיד כשאני אעלה על האוטו אני אדרוס כל מי שיפריע לי יצחקו עליך אבל כשאתה נהג טריילר יעצרו אותך אפילו אם אתה לא ערבי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

בדיוק גלל אותם דבילים חייבים להילחם בשיח הזה שהורס כל חלקה טובה אבל אין ספק שלתפוס שעיר לעזאזל זו לא הדרך

ככה לא נלחמים בשיח, ע"י מעצרים של מי שמתבטא כמו דביל. ככה הורסים את חופש הביטוי.

אם כבר, מי שמתווה מדיניות ומדבר ככה צריך להענש. לא כל פלוץ רנדומלי באינטרנט.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

• תוכן חדש...