Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

לפני 30 דקות, Gosser1860 כתב:

image.thumb.png.9958ec7d940df81064c1971500d6e8d1.png

תודה שאתה holding me accountable וגורם לי להרגיש אפס, כאפת שטות לגמרי במקום

לעניינים מעניינים יותר - ממליץ בחום (מה חום, אש) על הפרק האחרון בפודקאסט ״עושים חשבון״, הביאו את קרלינסקי לדבר על המחקר שלו ושל השותפים בנוגע לחלוקת נטל המס. הפרק היה קצת קצר מדי לטעמי, אבל מאוד מדויק וממצה.

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 64.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5120

• יבגניפ

5103

• פינדר

4076

• Night Driver

3165

@oryoאתה מדבר על תמ"ג שווי כוח הקנייה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 דקות, DareDevil כתב:

@oryoאתה מדבר על תמ"ג שווי כוח הקנייה?

ציטוט

Gross domestic product (GDP) per capita at purchasing power parity (PPP) is a metric that measures a country's economic output relative to its population size. It's calculated by dividing the PPP value of all final goods and services produced within an economy in a given year by the average population for that same year

ציטוט

Gross Domestic Product (GDP) per capita is the ratio of a country's GDP to its total population, and can be used to estimate the average annual income of its citizens. GDP per capita can be calculated using either nominal GDP or GDP at purchasing power parity (PPP):

Nominal GDP
Uses the country's national currency and current market prices to measure economic output. It doesn't account for differences in cost of living or inflation rates

GDP PPP
Adjusts GDP by accounting for differences in purchasing power between countries. It uses purchasing power parity (PPP) rates to equalize the purchasing power of different currencies, and is typically measured in international dollars. PPP takes into account the relative cost of living and inflation rates, so it's more useful for comparing living standards between nations

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ופתאום, לביבי מאוד מאוד איכפת שגנץ "מפר את הנהלים"

https://www.ynet.co.il/news/article/rjvbyp59r

הייתי אומר סטנדרטים כפולים, אבל זה יזכה אותי בפרס understatement of the year שאני לא רוצה לגנוב כ"כ בקלות מאחרים שעמלו קשות בשבילו.

• מצחיק 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 43 דקות, פינדר כתב:

מה אתה מצפה לראות בתלוש?

זה לא יופיע כמינוס. פשוט דמי ההבראה יהיו יותר נמוכים. אם אתה לא יודע כמה היית אמור לקבל, לא תשים לב להבדל.

אצלי זה הופיע כמינוס כ"הפרש הבראה".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, oryo כתב:

מה יהיה, צריך לא רק ללעוס אלא להקיא?

השתמשת בGDP/C אבל לא מתוקנן לכח קניה, שזה GDP/C PPP. זה לא ״בדיוק אותו אינדקס״ וזה הוסבר ועדיין לא הצלחת להבין :( תקנון לכח קניה זה אלמנטרי בהשוואה בין רמת מחיה ואם לדבר בפשטות אז מספיק זוג עיניים בשביל לשים לב ששמתי את אותו הגרף שאתה שמת, והקווים יצאו שונים. עם פרומיל של חשיבה ביקורתית אתה אמור לזהות שזה ״לא בדיוק אותו אינדקס״ 🤷‍♂️

כשאתה מתנשא, לפחות תשתדל לא לטעות אובייקטיבית. ללמוד אתה לא תלמד אבל לפחות לא תצא דביל.

בדוק שוב את הלינק שצירפת לפוסט קודם. נדמה לי שזה אחד אחרי זה שתיארת בו מגמות עם נק' אחת על ציר הזמן. 

סולח. אתה גר באמריקה אז אתה מלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 25 דקות, פינדר כתב:

מה אתה מצפה לראות בתלוש?

זה לא יופיע כמינוס. פשוט דמי ההבראה יהיו יותר נמוכים. אם אתה לא יודע כמה היית אמור לקבל, לא תשים לב להבדל.

אני מקבל הבראה בינואר 

הרגשתי את זה (הורידו לי מהמשכורת של יוני)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, פינדר כתב:

מה אתה מצפה לראות בתלוש?

אצלי מופיע כהפחתת הבראה ידנית" עם מינוס יפה ליד, כדי שנרגיש את זה ונחשוב על זה.

לפני 9 שעות, DareDevil כתב:

שני המשפטים הללו זה דבר והיפוכו.

בן גביר ושות' סוציאליסטים 

נכון, אבל זה שוב להיכנס לדיון של למה הצבעתי למטומטם הזה שאין לי כוח לחזור על הטיעונים. "נכון לשעתו" וכל זה.

יימח שמו חתיכת כושל.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 13.8.2024 בשעה 20:57, motior כתב:

והנה תגובת ביביסט (או בוט ביביסטי, או בוט איראני, או...) לכתבה:

image.thumb.png.dc65cb08866b3e733a11c1cd23fee1e0.png

להשחית שלטים של חטופים זה מגעיל. אבל יש כאלו שלא מסתפקים בזה ומקללים ישירות ילד שחזר מהשבי.

הוא בגיל של הבן הצעיר שלי ואני לא יכול לדמיין איזה מח מעוות ושטוף שנאה ידבר ככה לילד בגיל צעיר כזה, שחזר מהגיהנום למציאות שבה הבית שלו לא קיים ובני משפחה וחברים שלהם עדיין חטופים או מתים.

בטוויטר חזרו השבוע בתיאום מפליא, אחרי היעדרות ממושכת, אוריך ולוק ממכונת ההסתה ומאיר רובין המנכל של קהלת. והם כולם מתנהלים שם בזחיחות ובהתנשאות, כאילו השנה האחרונה באמת היתה מוצלחת במיוחד. לא יודע כבר לאן אפשר להמשיך מפה.

• מבאס 2

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתם מבינים להיכן מכונת הרעל הביביסטית הביאה אותנו? לעם מפולג, שחלקו שונא את החלק השני יותר משהוא שונא את חמאס.

עכשיו מיקי זוהר גם מנסה לשכתב את המציאות ולטעון שהעם בכלל לא רצה לחסל את חמאס וכמובן שום דבר לא באשמת ביבי. זה "כל המדינה".

מה השלב הבא? יכריזו בשביעי באוקטובר, כאשר המלחמה עוד מתנהלת, ש"תמיד היינו במלחמה עם איראסיה...סליחה, חמאסיה" ואחוז לא מבוטל מאזרחי ישראל יגיד אמן?

• אהבתי 3

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה עוד הרבה שיט. בטח עוד שנתייפ יטענו שהמלחמה התחילה בתקופת לפיד או רבין.

זה לא שהמציאות מעניינת ביביסטים.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מייאש. התזכורות של היועצת בתקופה האחרונה שעדיין יש חוקים שצריך לעמוד בהם מעודדות ואני מקווה שאיכשהו יצליחו לנווט את המדינה לעתיד נורמלי ולא ונצואלה.

• אהבתי 1

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 דקות, MadCat_LE כתב:

התזכורות של היועצת בתקופה האחרונה שעדיין יש חוקים שצריך לעמוד בהם מעודדות

מה מעודד?

הם פשוט מתעלמים ממנה ומהחוק.

איך תעצור אותם? הרי 64 מנדטים קבעו שהם מעל החוק.

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני כשעה, MadCat_LE כתב:

אתם מבינים להיכן מכונת הרעל הביביסטית הביאה אותנו? לעם מפולג, שחלקו שונא את החלק השני יותר משהוא שונא את חמאס.

עכשיו מיקי זוהר גם מנסה לשכתב את המציאות ולטעון שהעם בכלל לא רצה לחסל את חמאס וכמובן שום דבר לא באשמת ביבי. זה "כל המדינה".

מה השלב הבא? יכריזו בשביעי באוקטובר, כאשר המלחמה עוד מתנהלת, ש"תמיד היינו במלחמה עם איראסיה...סליחה, חמאסיה" ואחוז לא מבוטל מאזרחי ישראל יגיד אמן?

הנדסת תודעה. בדיוק כמו בנט בגד במצביעים שלו, גלנט אומר שהניצחון זה קשקוש, ועוד ועוד.

העניין הוא שהרבה יותר קל למכור את השקרים האלה למי שכיף לו בבית ולא מרגיש שום דבר, לא למי שאיבד בני משפחה וחברים, לא למי שיושב במלון 10 חודשים ורואה בחדשות את העיר שלו בוערת, לא למי שהאפליקציה של פיקוד העורף משגעת לו את הטלפון, לא למי שיש לו ילד ביחידה קרבית, לא למי ששכח איך הילדים שלו נראים בגלל יותר מדי זמן במילואים, וגם לא למי שהמציאות הזאת חונקת את המשפחה שלו. שקרים בסופו של דבר מתפוצצים כמו שראינו וזה פשוט פתטי להמשיך לשקר אחרי שכבר נתפסת.

יש מטומטמים שיאמינו לזה, לא מספיק בשביל 64 מנדטים.

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא, לא, זה לא קשור בכלל. 

הם מצליחים עם הנדסת התודעה הזו יפה מאוד גם על מפונים וגם על משפחות שכולות.

בקרב משפחות החטופים ראינו לפחות מתפכחת אחת, אבל אצל שאר הקבוצות לא ממש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...