Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

נכון לרגע זה, החרדים עם 21 מנדטים.

הדתיים הלאומנים עם עוד 14.

סה״כ 35 מנדטים בע״ה.

מסתמן שביבי יהיה הכי שמאלני והכי חילוני בקואליציה.

שיהיה לנו בהצלחה.

כמו שכתבתי כבר כמה פעמים, זו הפעם הראשונה שבאופן מובהק הבחירות היו על מדינת דת מול מדינה חילונית. הדמוגרפיה ניצחה. הסיכוי היחיד חשינוי יגיע מאנשים כמו יובל פה, שנראה שגם מבינים שזה חרא, עם כל הסלידה שלהם מהשמאל

• אהבתי 8
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

צריך לחכות לפחות עוד מערכת בחירות אחת עד שיובל התפכח שהמשיח מת ושעובדים עליו בעיניים.
בבחירות הבאות יעשו סייאנס ויחיו את כהנה. הוא ירוץ, יקבל 20 מנדטים.
אחרי שהוא יכשל m3 יצביע למירב מיכאלי שתציל אותו מהערבים.

לפני 26 דקות, יובל .מ. כתב:

בינתיים בממשלות חרדים מדינת ישראל רק צמחה

מישהו צירף קודם נתונים. היום ההשפעה של החרדים שלא עובדים זה הפסד של 4% מכוח העבודה.
ב2026 זה יהיה הפסד של 13% מכוח העבודה.
אם זה נראה לך כמו צמיחה אקספוננטית בהפסד כוח העבודה אתה לא מדמיין... זה מה שקורה שאוכלוסיה ש-50% מהגברים שלה לא עובדים גדלה בקצב אקספוננטי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

חלק יגידו שאני מגזים, אבל הדרכון שלי מוכן. מסיים תואר ועובר לחול.

נראה את החרדים והבן גבירים מסתדרים כשיהיה פה רוב לא עובד חי על קצבאות רווחה, איזה מדינה מעולה תהיה להם.

מבחינתי המדינה הזאת בחרקירי שאין איך לצאת ממנו, דמוגרפית-כלכלית המדינה לא יכולה להתקיים. וזה בלי לדבר על חקיקה ליברלית שאני מעוניין שתקרה (המצב עכשיו לא מספיק טוב בשבילי, אז סטטוס קוו לא יעזור לי).

אני כנראה חי בבועה רצינית כי הייתי משוכנע שלגוש ביבי יהיה 59, לא יודע אם זה אומר שללפיד הייתה ממשלה או שהיינו הולכים לעוד סבב - אבל לפחות זה לא התוצאות שיש לנו עכשיו.

• אהבתי 4
פורסם

מ30 נשים בקואליציה ל9 נשים.

קואליציה של מפלגות שדוגלות בהדרת נשים ובעליונות גברית.

אם הייתי בחורה צעירה הייתי בורח מפה כמה שיותר מהר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, eladns כתב:

בשנה הזאת שביבי לא היה סבלנו מאוד

המשכנתא התייקרה פלאים וכו וכו'

די לדקלם מנטרות פייק!

כי בנט ולפיד וליברמן אחראים על עליית הריבית, על עליית האינפלציה, על המלחמה באוקראינה, על הריבית העולה בארה״ב, על האינפלציה באירופה ועוד...

אתם פשוט שטופי מוח שמדקלמים משפטים

• אהבתי 3
פורסם
לפני כשעה, rev-Match כתב:

המדינה הזאת קמה על בסיס רקוב, הגיעו לפה אנשים שעברו שואה ולא התביישו להעביר עולים אחרים לא פחות משואה, זרקו אותם כבשר תותחים בגבולות ואמרו - תשרדו.

מי שחזר לקחו לו את תלושי האוכל.

משפחות אשכנזיות פונו ממעברות בחסות החושך אחרי חודשים בודדים כאשר את המזרחים תקעו שם במשך שנים.

הדור הזה עדיין חי וזוכר, יש בינינו אנשים שאת האח/אחות שלהם העלימו שניה אחרי הלידה.

מה אתם מצפים?

אתם יכולים לקרוא להם טיפשים, זה לא ישנה הרבה.

גם בעיני למדינה הזאת אין עתיד, לפחות בלי מלחמה פנימית, זה יקרה ואז יהיה שקט לעוד עשור.

הגבתי מקודם על חלק מזה אבל אני חייב להתעכב על זה.

הדור הזה הקים מדינה מ-0 ישר למלחמת קיום. זה אפילו לא אוקראינה שמקבלת נשק ונלחמת בחזית אחת. זה אוקראינה בחזקת 100. לא היו הרבה אפשרויות.

הדור של סבא וסבתא שלי משני הצדדים (תימנים) אחרי כמה חודשים קיבלו שטח בהגרלה(כמובן ללא תשלום) והלכו לבנות עתיד. לא היה מה לתת להם חוץ מאדמה. שתלו כמה עצים, גידלו כמה פרות ותרנגולים וחיו. בוא נגיד ככה שבתימן לא היה יותר קל. גם מבחינת תמותת ילדים לא נשארו להם הרבה ילדים מתימן כי פשוט הם לא שרדו שם.

אתה באמת חושב שיש לנו אופציה למלחמות פנימיות? 

פורסם
לפני 16 דקות, stas12 כתב:

די לדקלם מנטרות פייק!

כי בנט ולפיד וליברמן אחראים על עליית הריבית, על עליית האינפלציה, על המלחמה באוקראינה, על הריבית העולה בארה״ב, על האינפלציה באירופה ועוד...

אתם פשוט שטופי מוח שמדקלמים משפטים

אני רוצה את תלושי המזון שלי והאבטלה שלי בחזרה.

ליברמן הזה פשוט פושע מה שהוא עשה

לא יודע איך הוא בחיים עם כל התפילות של הדתיים עליו שבהם הוא פגע מאוד מאוד.

ואני גם מאוד מקווה שיסגרו עוד רחובות בירושלים ובעיקר בנווה יעקב לנסיעה בשבת. הרוב חרדי ואין שום צורך בכביש פתוח בשבת פה. תנו להנות עם הילדים בכביש כמו בכיפור.

אשלח בקשה לבן גביר שיסגור את שכונת נווה יעקב בשבתות לתנועת מכוניות. 

• מצחיק 2
  • מבאס 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

לו רק הייתה אופציה לתכנן רחובות מגורים ככה שאפשר לאפשר תנועת רכבים וגם מרחב בטוח לילדים והולכי רגל.

מה שם במפלגות הנבחרות יקדם את זה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, פינדר כתב:

מ30 נשים בקואליציה ל9 נשים.

קואליציה של מפלגות שדוגלות בהדרת נשים ובעליונות גברית.

אם הייתי בחורה צעירה הייתי בורח מפה כמה שיותר מהר.

מרמטכלים, אלופים, מפקדי סיירת מטכל לאוסף משתמטים. קראתי איפשהו שחוץ מבליכוד אין אחד שסיים שירות צבאי מלא, אחד.. מכל שאר מפלגות הקואליציה.

למה לשלוח ילד לתפקיד לוחמה אם אחרכך הוא יקבל הוראות מאוסף חבר׳ה שהיו יעד רציני של השב״כ? 

איך זה שמפלגה של כלום ושום דבר עוקפת מפלגה של רמטכלים על הטיקט של ביטחון הפנים? שאלה שצריך להפנות לחבר׳ה של גנץ. זה הזוי, ניהול קמפיין כושל ביותר. למה שהם יפגינו משילות עכשיו שהם לא הפגינו ב30 שנות שלטון, זאת שאלה שצריך להפנות כבר לעם.

לפני 50 דקות, DubelBoom כתב:

חלק יגידו שאני מגזים, אבל הדרכון שלי מוכן. מסיים תואר ועובר לחול.

נראה את החרדים והבן גבירים מסתדרים כשיהיה פה רוב לא עובד חי על קצבאות רווחה, איזה מדינה מעולה תהיה להם.

מבחינתי המדינה הזאת בחרקירי שאין איך לצאת ממנו, דמוגרפית-כלכלית המדינה לא יכולה להתקיים. וזה בלי לדבר על חקיקה ליברלית שאני מעוניין שתקרה (המצב עכשיו לא מספיק טוב בשבילי, אז סטטוס קוו לא יעזור לי).

אני כנראה חי בבועה רצינית כי הייתי משוכנע שלגוש ביבי יהיה 59, לא יודע אם זה אומר שללפיד הייתה ממשלה או שהיינו הולכים לעוד סבב - אבל לפחות זה לא התוצאות שיש לנו עכשיו.

ניהלי שיחה כזאת עם אישתי אתמול, לשם נושבת הרוח.

הכי עצוב\מצחיק\הזוי שההורים שלה חגגו אתמול כאילו זכו בלוטו, המשיח חוזר לשלטון.. לילדים שלכם אין אופציה לקנות דירה, שוקלים לברוח מפה, אבל העיקר המשפט יתבטל, זה העיקר 🤮

לפני 34 דקות, Lior_Django כתב:

בינתיים רוטמן מהציונות הדתית מגמגם ששואלים אותו מה הם יעשו בשביל למנוע פיגועים.

ככה כל בלון מתפוצץ.

פשוט ישלחו עוד ילדים בני 18 לעשות בייביסיטר על מתנחלים, לא ?

עריכה אחרונה על ידי MZN
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, MZN כתב:

שאלה שצריך להפנות לחבר׳ה של גנץ

זה לא מפתיע בכלל, יש המון אנשים צעירים יותר או פחות שמאמינים להבטחות בשקל וחצי של פשיסטים.
כמו ליברמן בזמנו עם ההבטחה לגבי החמאס...
הם לא מבינים מה האנשים האלו מייצגים. הם גם לא מנסים להבין. מבחינתם קול בקלפי זה כמו לקנות קפה בארומה. אפס חשיבה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 3 דקות, MZN כתב:

ההורים שלה חגגו

גיסי הצביע בן גביר.

בכלל בשנים האחרונות הוא ואשתו ״התפכחו״ והם בעד ״להראות לערבים״.

מסיבות של שלום בית, אני מחזיק את עצמי חזק לא להזכיר להם שהגיס שירת שבוע שבוע ואח״כ לא עשה כמעט מילואים ואת הבן שלהם הם שלחו להוריד פרופיל בשביל שחלילה לא יהיה במשהו קרבי.

• לא הבנתי... 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

זה לצערי מה שקורה כשממשלה לא מתמקדת בפוליטיקה ורק מנסה להוכיח את עצמה ע"י ניסיון לייצר עשייה.

אישית, כל מה שחינכו אותי כשהייתי קטן מתנפץ לרסיסים מול המציאות, אותי לימדו שכדי להצליח בחיים ולהגיע גבוה צריך להיות אדם למופת וישר כמו סרגל - אחח התמימות.

הממשלה האחרונה הייתה חייבת למהר ולהעביר חקיקה לשמירה על הממלכתיות והסדר הטוב למען הדורות הבאים.

נבחרי הציבור שלנו הם אנשים שמואשמים (חלקם כבר מורשעים) בפלילים, טרור, מעילה בכספים, גניבה, שוחד, בגידה בביטחון ישראל (איזה ימין זה לתת יתרון צבאי לשכנים שאנחנו לא סומכים עליהם?) ועוד (להחתים למפלגה שלך שופטת שסרחה זה הכי קלאסי).

אני באמת לא מבין איך ראש ממשלה מכהן יכול להיות עסוק במשפטים נגדו (ולא אני אמרתי את זה), איך חתול שגנב את השמנת חוזר לשמור עליה ואיך אדם שהסית לרצח ראש ממשלה בפריים טיים עם הסמל של הרכב של ראש הממשלה מקבל בכלל לגיטימציה מהציבור.

ההתלהמות, הדיבור המגעיל, וכל מה שחשבנו שבחיים לא יגיע לכנסת - כבר נמצא שם.

עצוב מאוד, אבל זה מה שיש.

מצחיק שיש אנשים שחושבים שהם ניצחו אבל בעצם כולנו הפסדנו פה.

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 23 דקות, farkash7 כתב:

כמו ליברמן בזמנו עם ההבטחה לגבי החמאס...

וכמו ליברמן, הם יהפכו להיות דגים כשיכנסו לתפקיד ביטחוני.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 17 דקות, פינדר כתב:

גיסי הצביע בן גביר.

בכלל בשנים האחרונות הוא ואשתו ״התפכחו״ והם בעד ״להראות לערבים״.

מסיבות של שלום בית, אני מחזיק את עצמי חזק לא להזכיר להם שהגיס שירת שבוע שבוע ואח״כ לא עשה כמעט מילואים ואת הבן שלהם הם שלחו להוריד פרופיל בשביל שחלילה לא יהיה במשהו קרבי.

זר לא יבין את זאת

מה שעוברים בירושלים ובאיזור ים המלח כל מי שגר מחוץ למעגל הזה לא יבין את הבלאגן ואת הרמת הראש והנועזות שיש לבני דודינו.

משטר צבאי הוא הפיתרון לעניין זה

גם אני אם הייתי בתל אביב, וגם שאני נמצא ביבנה או באשקלון אצל המשפחה של אישתי הרבה ימים בשנה, אין שום בן דוד שמנסה להתסיס להפחיד לנסוע עם מוסיקה בערבית בעוצמה וסתם להטריד אנשים,ברור שהייתי מצביע למרץ. אבל האוכלוסיה של המרכז שמה קצוץ על אחיה היהודים בניכר ולכן אנחנו אוכלים הרבה חצץ.

חייבים משטר צבאי. ולגבי צבא אף ילד שלי לא ישרת בצבא! בפקודה!!!

יעשו שירות לאומי בכבאות וכו', בוודאי שיתרמו. בצבא? חס ושלום!

אני חטפתי יופי יופי תיק פלילי וחיי נהרסו בגלל שעשיתי עבודתי נאמנה.

ילדיי לא ידרכו בלשכת גיוס גם אם זה יעלה להם במעצר מנהלי אזוקים בננה בכלא גואטנמו

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...