Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהאוטו עבר עוד טיפולים דרושים והוצאו עליו כספים נוספים, הגיע הזמן להתפנות להמשך יצירת הייחודיות של הפונטו.

השיגעון החדש - ציפוי עור להגה.

חשבתי לגשת לאוטו אלגנס ולברר על ציפוי להגה, שיתן סטייל לרכב ואלגנטיות נחמדה.

לפי מה שקראתי משרשורים ישנים, אם נבוא כקבוצה נזכה להנחה. יש מעוניינים?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אני מצטער להיות משבית שמחות אבל אל תצפה לגדולות.

בעבר עשיתי אצלם ציפוי מחדש להגה של הקליאו והייתי מאוד מרוצה מהעבודה.

המחיר היום (עברו כמעט 5 שנים) הוא כמעט כפול.

יש כרגע קבוצת רכישה שמתארגנת במועדון הרודסטרים.

גם הם כמוך באו בתקוות שיקבלו הנחה משמעותית ולבסוף קבלו מספר חד ספרתי של אחוזי הנחה מהמחיר המופרך (לדעתי) של החלפת ציפוי להגה מעור (מחלה ידועה של כל רכב בעל ציפוי מעור להגה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קחו בחשבון שההגה צריך להיות מצופה עור במקור - מה שאוטו אלגנס עושים זה הורדת ציפוי העור המקורי, משתמשים בו כשבלונה ומכינים העתק מעור חדש, ואז תופרים אותו בחזרה.

redroze - מה המחיר כיום (לפני הנחה)?

פורסם

redroze - מה המחיר כיום (לפני הנחה)?

בשביל לקבל הצעה עדכנית ורצינית תאלץ כמובן לפנות אליהם ישירות.

אני בררתי לפני כחצי שנה והמחיר עמד על אזור ה-750 ש"ח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שאלה: לי אין מרצדס, האם אני עם המכונית הפשוטה שלי יכול להנות מריפודי עור?

תשובה: לא תאמין איזה שידרוג "המכונית הפשוטה שלך" פשוט תעלה בדרגה.

http://autoelegance.co.il/faq/faq.aspx

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם תתארגן קבוצה גדולה מספיק של מעוניינים אוכל לבדוק את האפשרות לקבל מחיר מיוחד אצל אודיבה-ארט.

אני לא מבטיח כלום לגבי המחיר אבל אני די בטוח שאם יהיה כאן מספר דו-ספרתי של חברי פורום שירצו נקבל ממנו הצעה טובה יותר מזאת של אוטו-אלגנס.

ולמי שתוהה על איכות העבודה - תסתכלו כאן, למשל: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3414779#post3414779 (התמונה השנייה משמאל בשורה העליונה)

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם המחיר יהיה מתאים אני בעניין. ההגה שלי כבר מתקלף, אמנם יש לי עוד אחד במצב חדש אבל אני מעדיף שלא להתעסק בהחלפת הגה והעברת כרית אויר כשאפשר לצפות מחדש.

התכוונתי לחכות עם זה עוד כמה חודשים, אבל אם יהיה מחיר טוב מספיק אקדים את הטיפול.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
אם המחיר יהיה מתאים אני בעניין. ההגה שלי כבר מתקלף, אמנם יש לי עוד אחד במצב חדש אבל אני מעדיף שלא להתעסק בהחלפת הגה והעברת כרית אויר כשאפשר לצפות מחדש.

קח בחשבון שהציפוי מחדש בכל מקרה יצריך את פירוק ההגה וכרית האויר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ההגה שאני מתכוון לצפות הוא של פונטו 99. מן הסתם לא מגיע עם הגה עור במקור

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

בררתי מול אוטו אלגנס, הם יכולים לצפות הגה פלסטיק - אבל לא כל הגה פלסטיק (תלוי במבנה החישורים וכרית האוויר).

אם אתה אתה מעוניין, תצטרך להגיע לפני כדי שיבחנו את ההגה.

• תוכן חדש...