Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

צפיתי בסרטון עוד מספר פעמים, לא רואה שום דבר שגוי במה שעשיתי, יידעתי אותה שאני מתקרב, התכוננתי לבלום ובלמתי. בדרך כלל כשאני מיידע אנשים שבאים לצאת מחניה הם יעמדו ויחכו שאני אעבור, היא הועלתה לשרשור בגלל שהתנהגה בדיוק ההפך מהמצופה, ובעצמה סימנה עם היד שהיא מצטערת.

במקרה אחר זה מישהו עם הטלפון ביד שלא ישים לב שהיא יוצאת, שינהג 3 קמש יותר מהר ממני והופ... תעשו אחד ועוד אחד.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם (נערך)

אני בעד אלי , אם אפשר לחנך תחנך, אנשים חייבים להבין שהם נוהגים בכביש עם רכבים ולא בבימבה במהירות 0, כמות הסיפורים שאני נתקל בהם ביום יום יגרמו לפורום לקרוס.

אנשים לא יודעים לנהוג וביחד עם זה, הם מזלזלים.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

אושריקו

אם אתה רוצה לחנך, תתחיל לעבוד כמורה נהיגה או כשוטר תנועה.

לחנך ככה בתור נהג שצופר או משהו כזה, זה סתם יכול לגרום לאלימות.

צפירה=אזהרה לנהגים סביבך ומניעת פגיעה. זה לפחות מה שאני חושב.

אני לא בעד ולא נגד, אבל אני לא מבין את התרבות הזאת של משתמשים פה שישר נופלים על מישהו שמעלה סרטון ומציינים את כל הדברים שהם חושבים שלא בסדר.

פורסם

אני בטוח שכל המעירים למיניהם עוצרים כל פעם שמישהו מתקרב לצומת שיש להם זכות קדימה בו.

ועוצרים גם בכל כיכר שהם בתוכה כאשר רכב מתקרב מצד ימין, וכמובן מאפשרים לכל נהג מחצר וחנייה להשתלב לפניהם בכביש ובפקק .

בחייאת.

פורסם
וכן... מנסה לחנך אנשים בכביש שמתנהגים בניגוד לחוקים, כי אני אדם רציונלי.

מאה אחוז. תודה. זה מה שרציתי לדעת.

אני לא מעיר, בגלל שאני לא מסכים אתך. אני רק מנסה להבין למה. כמו שאמרתי, לא ממש אכפת לי אם מה שאתה עושה נכון או שגוי. רק שואל מה שמסקרן אותי.

אם אפשר עוד אחת קטנה: אתה מרגיש טוב אחרי זה, כי בפעם הבאה היא תסתכל יותר טוב?

או שזה גורם לך להתעצבן?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני לא אדם חם מזג... מקסימום פולט קללה או צפירה כפי שראית, ושם זה נגמר.

אם זה עושה לי הרגשה טובה? כן.

פורסם

כנראה שהסרטון שאלי העלה רק אלי, אושוריקו ואני ראינו. הסיבות הן כך:

1. לאלי לקח בערך חצי דקה עד שיצא מהחניה. אלי חיכה לזכות קדימה, ונכנס לתנועה בכביש.

2. אלי נסע עד שיונדאי (שלא זוכר את שם הדגם, אבל הרכב הזה מספיק גדול), התפרץ לצומת. אילו היונדאי היה מחכה שאלי יעבור, כל הסרטון הזה לא היה קורה. לכן, לפי שאיך שאני רואה, לא היה "חוסר שדה ראיה" (כי אחרת הוא לא מתפרץ), אלי לא האיץ - אחרת אלי היה מתנגש ברכב יונדאי.

פורסם
אני בטוח שכל המעירים למיניהם עוצרים כל פעם שמישהו מתקרב לצומת שיש להם זכות קדימה בו.

ועוצרים גם בכל כיכר שהם בתוכה כאשר רכב מתקרב מצד ימין, וכמובן מאפשרים לכל נהג מחצר וחנייה להשתלב לפניהם בכביש ובפקק .

בחייאת.

מה פתאום?? אני כמובן מצפצף להם, וכמה שיותר. אחרת איך הם ילמדו???

פורסם

אם המשטרה היתה עושה את עבודתה, כולכם צודקים - אל תחנך.

אבל (לצערנו) המשטרה לא עושה כמעט כלום.

אז מה אתם מצפים מאנשים נורמלים?

שימשיכו לסבול בשקט?

בסוף נמאס.

(אני עם אלי והשאר, גם אני עושה בדיוק כמוהו)

פורסם

לא נראה לי כמו עבירה חמורה (לפחות לא בהקשר שמדובר ביום שבת והתנועה דלילה עד לא קיימת),

אבל בהחלט מראה את דרך החשיבה של הנהג הישראלי הממוצע: אגואיזם מוחלט וטימטום.

שימו לב שכאשר אני פונה, המרצדס (רישוי 57-780-37) יוצא מצד שמאל (חניה גדולה),

בשביל להוריד שתי נוסעות כ-3 מטר אחרי החניה (וכמובן הנוסעת תסדר את המכנסיים והוא יעצור את התנועה עד שתעבור),

כל זה בשביל לחנות כ-3 מטר (בקושי) אחרי.

טימטום מוחלט.

פורסם (נערך)

נכון, זה לא מתחשב, אבל לטעמי זה מעט קטנוני. המכונית עמדה שם פחות מעשרים שניות....

גם התקטננות כזו היא סוג של חוסר סובלנות.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ומה אתה חושב שהוא עושה בשעות הלחוצות כשכולם ממהרים?

אני מנחש שאותו דבר ואז 20 שניות נראות לך כמעט כמו שעה.

חוץ מזה שזה עדיין לא חוקי ללא קשר להתקטננות.

(כשאני מוריד את הילדים בבי"ס זה אף פעם לא על חשבון אחרים. תמיד עוצר בצד. למה הוא שונה?)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...