Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני בלי מצלמה כי לא שמתי את המצלמה החדשה, וקרה לי מקרה שחבל שלא תפסתי במצלמה. אבל בכל זאת אני רוצה לשתף...

נכנסתי לכיכר וקלטתי משאית (מהגדולות מאוד) מגיעה במהירות לכניסה הבאה, באיזשהו שלב הבנתי שאין סיכוי שהיא עוצרת בזמן אז בלמתי לפני. המשאית גם דפקה ברקס ובסופו של דבר נעצרה חלקית בנתיב בכיכר. בקיצור זכות קדימה לא לוקחים... הדבר הזה היה יכול להרוג אותי...

פורסם

3 מהסופש

התלבטתי אם להעלות כי עברתי בכתום שערורייתי, אבל בסדר אספוג.

2 נהגים שסתם עוברים לשמאלי (לא פנו שמאלה מאוחר יותר ב3 קילומטרים שהיו מאחוריי) ומונעים ממני נסיעה רציפה.

https://www.youtube.com/watch?v=aAxtMCn5GXk&feature=youtu.be

נהג עובר באדום ומקבל דוח מתנה מהמצלמה

אדום יפה

[video=youtube;N4dTUe-Xt7k]

פורסם

1. מה עושים שחסום לך נתיב? לוקחים נתיב נגדי גם אם מישהו שם. הדביל בבימר עוד אומר לי שאני לא בסדר.

2. איתות? הגיון? לא קיים בארץ. מה היא עושה ולמה? לא הבנתי.

3. דביל שיצא שתי מכוניות מאחורי ומנסה לעקוף על נתיב השתלבות. לא הייתי צריך לריב איתו. ברגע שפגע לי במראה וויתרתי. ואז יצא הישראלי המאוד מכוער. (39-785-14)

4. ריק מאחורי אבל אם לא נדחפים ומסתכנים בתאונה, זה כאילו לא נהגת. ישראלי דפקט.

5. רכב "הסעות חיים דדון ובניו". או חיים דדון ובניו האגואיסטים. נהג הסעות מחורבן. העיקר יש מדבקה "איך אני נוהג". (91-526-65)

[video=youtube;lZo7q1kI-D8]

פורסם (נערך)

תרומה ראשונה שלי לשירשור

1.נהג מונית חוצה צומת באדום.

2.האדון במאזדה כנראה ממש ממהר לסרט אז הוא עוקף את התור בכניסה לחניה ונכנס דרך הנתיב הנגדי (נגד כיוון התנועה).

3.שוב רמזור אדום. מרשה לעצמי להניח שהוא לא שם לב.

4.פרסה במקום אסור.

5.רוכב קטנוע נוסע נגד כיוון התנועה. חסכתי מכם את האיחולים. בתגובה קיבלתי את הסימון הבינלאומי ל- "ששש... שב בשקט".

6.רוכב אופניים שעובר בין שני רכבים שעומדים ברמזור, פונה ימינה ועל הדרך חותך את הרכב שהיה בימני.

עריכה אחרונה על ידי deltaHF
התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לגבי 5 - קטנוע זה עוד כלום, כמעט כל יום אני רואה שם מכונית נוסעת נגד כיוון התנועה.

אגב עד לפני כשנה אולי קצת יותר, החלק הזה של הרחוב היה דו-סיטרי

פורסם

ממש לא נכון, הקטע הזה חד סיטרי לפחות 3 שנים. עד לפני שנתיים עבדתי שם והייתי נוסע שם יום-יום. כמובן שנתקלתי בהמון שנסעו נגד כיוון התנועה אבל אז לא היתה לי מצלמה :wink:.

מקבץ שני:

1.רכב שחולף באדום. טוב ששני החבר'ה שלהם היה ירוק היו עסוקים בלפטפט ולא נכנסו לצומת.

2.טנדר שנמאס לו לעמוד בפקק מנסה להשתלב לנתיב השמאלי ביותר. לטנדר חסר שדה ראיה ונהג המאזדה הלבנה לא תכנן לאפשר לו להשתלב.

3.אם אני מאותתת אז אין צורך להסתכל במראה.

4.היתה עסוקה בפלאפון בזמן העמידה ברמזור אז היא התמהמהה בתחילת הנסיעה. כתוצאה אני נשארתי לעמוד ברמזור והיא עברה באדום.

5.נהג המאזדה נסע מוזר כבר מכיוון נס ציונה. פה אפשר לראות שנתיב אחד אינו גדול דיו להכיל את המאזדה שלו ואז הוא מחליט להמשיך ישר מנתיב פניה שמאלה תוך כדי שהוא נלחם עם טרנזיט על הנתיב ומנצח.

6.נהג מסחרית נחמד שלא יודע לתת זכות קדימה.

[video=youtube;whCxZ6v-Tug]

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם (נערך)
ממש לא נכון, הקטע הזה חד סיטרי לפחות 3 שנים. עד לפני שנתיים עבדתי שם והייתי נוסע שם יום-יום. כמובן שנתקלתי בהמון שנסעו נגד כיוון התנועה אבל אז לא היתה לי מצלמה :wink:.

יכול להיות שיותר, אני עובד ממש ליד כבר מעל ל5 שנים, וזה היה דו סטרי כשהתחלתי שם, אך מכיוון שאני מעט מאד עובר דרכו לא ממש שמתי לב מתי השינוי נעשה.

בכל מקרה כל האזור הזה מועד לפורענות, הרבה מאד מרביצים שם מהירות שממש לא מתאימה לתנאי הרחוב ועוד....

עריכה אחרונה על ידי Eyals39

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...