Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשאתה מאט: יש לך יותר שליטה על ההיגוי (משקל לפנים וכו').[...]ואתה לא מאיץ בתוך סיבוב.

במקרה של תמרון חמיקה, לרוב זה לא נכון. העברת המשקל, בטח בהאטה עדינה, קטנה מאוד ויש אפקטים נוספים, משמעותיים יותר, על התנהגות הרכב שנגזרים מן ההאטה.

תמרון התחמקות עושים או בנסיעה (מהירות קבועה, שבתמרון כזה דורשת גז בנדיבות) או בבלימה נסוגה או הפעלת ABS. כל משהו בין האפשרויות האלו מזיק יותר מאשר מועיל.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
ראיתי את אשר כתבת, אני בחרתי להתייחס לעניין החוקי ולא לפי תנאי הדרך...

כתבת שהיה מוטב לעזוב את הגז - מדוע? אם אני הייתי נוהג דווקא הייתי מאיץ עוד ע"מ לעבור את המכשול במהירות במקביל לסטייה ולכן אשמח להסבר.

היא הייתה יכולה פשוט לסובב את ההגה שמאלה, אז ימינה ושום דבר לא היה קורה. לא הייתה חייבת להאיץ ולא הייתה חייבת לבלום. מצב שגרתי למדי שקורה המון בכל יום נתון בכל מקום נתון. פשוט לא הייתה מרוכזת בכביש, זה הכל. בין אם זה טלפון, חלום בהקיץ, או כל דבר אחר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ראיתי את אשר כתבת, אני בחרתי להתייחס לעניין החוקי ולא לפי תנאי הדרך...

בשבילה - תסביר לה שכש-200 מטר לפני כן יש אודיטורים ואולם ספורט (=ילדים) ו-200 מטר אח"כ צומת מרכזית שקרובה לבי"ס (=ילדים), עדיף להיות עירנית יותר, ואולי גם להפחית מהירות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
1. רכב שממשיך ישר מנתיב שמאלה בלבד. כבר העליתי תאונה שהיתה שם בגלל עבירה כזו.

2. עקיפה על קו לבן בשביל לעמוד לידי ברמזור.

3. רכב שיוצא ממגרשי הרכב של גלילות ורוצה לעלות על כביש 5 למזרח מגלה שהוא יכול לנסוע רק לאיילון דרום... מה עושים? חותכים בזהירות שלושה נתיבים ואי תנועה.

[video=youtube_share;MhEk3bPnLq0]

לפייסבוק משטרת ישראל

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

בלימת פתע ומעבר על אי תנועה. כניסה לצומת בנתיב לא נכון וסטיה מסוכנת מנתיב. נסיעה ברוורס בנתיב עקיפה. וכל זה בתוך דקה וחצי. פשוט גן חיות בכביש.

ln1jbr7K5hA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

פורסם (נערך)

שאלתי אותו כשנעצרתי לידו אם הוא יודע לשמור על הנתיב שלו בזמן פניה. הוא ענה "אני לא יודע מה אתה רוצה או למה צפצפת לי, אולי טעיתי, לא יודע".

עריכה אחרונה על ידי Caveman

!AWDSOME

פורסם

לפעמים אני רוצה שאחד כזה יכנס בי בזמן שהמצלמה עובדת, עושה פחחות וצבע על כל הרכב על חשבונו ומעלה לו את הפרמיה שתעשה חור כואב בכיס שילמד מהטעויות שלו. באמת אנשים לא מסתכלים לצדדים ועושים מה בראש שלהם.לא שאני טלית שכולה תכלת, גם אני לפעמים לא שומר על נתיב בפניה, אבל לפני שאני עושה את זה אני נותן מבט הקפי יפה שחס וכרפס לא יפריע למישהו או יסכן משהו על הכביש.

פורסם

במידה ואתה לא אשם, הפרמיה שלך לא נפגעת בכלל.

לפעמים אני רוצה שאחד כזה יכנס בי בזמן שהמצלמה עובדת, עושה פחחות וצבע על כל הרכב על חשבונו ומעלה לו את הפרמיה שתעשה חור כואב בכיס שילמד מהטעויות שלו.

הייתי בסרט הזה כבר כמה פעמים. המצלמה הייתה ההוכחה שאני זכאי.

תאמין לי, הייתי מעדיף שזה יסתיים בסרטון של כמעט, מאשר כאב ראש של ימים ותיקונים לרכבים שלי.

!AWDSOME

פורסם
אני חושב שגם הפרמיה שלך תעלה.

פרמיה לא נפגעת כשהתובע לא אשם. מי שמשלם את כל ההוצאות היא חברת הביטוח הנתבעת.

המצב היחיד בו הפרמיה של התובע תעלה היא אם הוא יבחר לתקן את הנזק בעצמו מאיזושהי סיבה ולא לתבוע את הפוגע.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...