Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקבץ ששלפתי לפני שאני נוסע לאילת וממלא את הRO בבני מיעוטים שחותכים אותי ממרחק סמ:

מעבר באור אדום מלפני שעתיים

*אזהרת סאונד בכל הסרטונים, שימו לב.

סבאלה שלא משתלב - לנתיב השתלבות ופשוט מעכב.... אחרי שעקפתי אותו הוא המשיך לנסוע על 40, פשוט בשמאלי.

נהג מבולבל לא יודע מה לעשות עם עצמו בכביש...

פורסם

שניים ביום אחד, ושניהם בצומת רעננה ( צפון ומרכז)

פניות ימינה מרמזור ישר בלבד (וקיפוח רמזור הולכי רגל או פקק תנועה די ארוך...)

נכנס לצומת לא פנוי, פונה שמאלה מהנתיב הימני, עובר לשמאלי, חוזר לימני ועובר לימני הקיצוני שנפתח עבור המשתלבים, ושוב חוזר לימני.... מה....? יש לך כולה קומפקטית, לא תגידו ואן.

[video=youtube;I-57gAxS27E]

פורסם

שמ*ק שלא יודע לשמור על הנתיב שלו בפניה

[video=youtube;mF6-eF5-dJY]

שימו לב למה שקורה בנתיב האמצעי - אחד מימין אחד משמאל... וכמעט התנגשות.

פורסם (נערך)
נכנס לצומת לא פנוי, פונה שמאלה מהנתיב הימני, עובר לשמאלי, חוזר לימני ועובר לימני הקיצוני שנפתח עבור המשתלבים, ושוב חוזר לימני.... מה....? יש לך כולה קומפקטית, לא תגידו ואן.

אם נעזוב לרגע את ההידחפות לצומת לא פנוי, מעברי הנתיב שלו תוך כדי הפניה לא הפריעו לאף אחד.

כלומר, אני לא הייתי עושה את זה בנוכחות של משתמשי דרך אחרים כי זה נראה לא טוב, אבל אם אתה מסוגל להרחיב את הפניה (טוב) מבלי להסתכן או להפריע לאף אחד אפילו בעין - שיבושם לך.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אלי אם השירים של דיסטורב שיש לך ברקע אתה צריך לזרוק על הנהגים האלה משהו מהחלון XD

כן סירטונים של *שמ!ק*ם בכבישים*... למזלי אני לא נתקל בזה הרבה אצלי באזור אבל כל נסיעה לכיוון חדרה ומרכזה מתחשק לי להחזיק איזה רימון צבע או להתקין צופר קללות

פורסם
אם נעזוב לרגע את ההידחפות לצומת לא פנוי, מעברי הנתיב שלו תוך כדי הפניה לא הפריעו לאף אחד.

כלומר, אני לא הייתי עושה את זה בנוכחות של משתמשי דרך אחרים כי זה נראה לא טוב, אבל אם אתה מסוגל להרחיב את הפניה (טוב) מבלי להסתכן או להפריע לאף אחד אפילו בעין - שיבושם לך.

על מה אתה מדבר הוא הפריע לי להאיץ... נכנס לי לנתיב

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

קשה לו לשמור על הנתיב בפניה כשהוא נוהג עם יד אחת והשניה מחזיקה סיגריה מחוץ לחלון.

פורסם
על מה אתה מדבר הוא הפריע לי להאיץ... נכנס לי לנתיב

הוא נראה רחוק ממך בצילום, אבל אם אתה אומר אז אתה יודע.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
הוא נראה רחוק ממך בצילום, אבל אם אתה אומר אז אתה יודע.

זה מצחיק אבל הגברתי את המוזיקה כשראיתי שהוא מתקדם בגללה רק בגלל שהוא מעשן וחונק אותי, אז יש סיכוי לא רע שהוא עשה דווקא.

דרך אגב בצומת הזו בדרך כלל מי שלוקח את הפניה מהנתיב שאני הייתי בו, מסיים בנתיב שהוא היה אמור להגיע אליו (הימני) כי ישראלים וגם חברי קונסול שבאיזור לא יודעים לשמור על הסימון בכלל.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

ובגלל זה אני שונא לנהוג בבני ברק! מה יש לאנשים בעיר הזו? (שלא כהרגלי, הפעם בלי קול בגלל שטף הברכות והאיחולים :wink:)

[video=youtube_share;5i_iQ6I57HY]

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...