Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יפה פה? ברגע שקורה דבר כזה צריך מיד להתרחק מהמקום ולהתקרב למטף הקרוב.

בטח ובטח שלא שולפים פיה לחוצה שממשיכה להזרים דלק על כל האזור.

קודם כל מטף, אחרי שכבר אין להבות רק לאחר מכן סוגרים את הלחצן של הידית ובסוף מוציאים אותה.

פורסם

היא הרי יצאה מהרכב בגלל שהפסיק התדלוק, יצאה לנתק..

ואז זה נדלק, וגם לאחר שהיא הוציאה את הידית המשיך לצאת דלק ובכמויות..

או שזה שאריות שנשארו בצינור או שפשוט תקלה במשאבה..

רק לי זה נראה מוזר?

שאפו על הכיבוי המהיר של השיער והקור רוח [או טימטום?]

Seat Ibiza FR

פורסם
מה יפה פה? ברגע שקורה דבר כזה צריך מיד להתרחק מהמקום ולהתקרב למטף הקרוב.

בטח ובטח שלא שולפים פיה לחוצה שממשיכה להזרים דלק על כל האזור.

קודם כל מטף, אחרי שכבר אין להבות רק לאחר מכן סוגרים את הלחצן של הידית ובסוף מוציאים אותה.

כל הכבוד על ההתנהלות בקור רוח ולא על אופן הטיפול עצמו.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)

יום שגרתי בישראל, הנתיב הימני פנוי... לעומת זאת השמאלי , WELL...

רוכב אופנוע, מילא הגעת מהמדרכה, אבל להכנס מרחוב חד סתרי ואין כניסה... כשיכולת להשתלב כמו בנאדם מהמפרץ שהיה מטר מאחוריך?

אחרי זה הם אוהבים לבכות שלא סופרים אותם בכביש, קודם שיתנהגו כמו שצריך.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם

רוכב אופנוע נכנס ברכב שעצר בשוליים של כביש 4 צפון בין מורשה לרעננה צפון, ככל הנראה התעסק במשהו אחר:

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

הרחוב שלי חסר קצת שדה ראייה וגם צר יחסית.

צירפתי את תחילת הסרטון בו אני יוצא מהבית כדי שתבינו כמה זהירות נדרשת על מנת לעבור בבטחה..

כמה בניינים לאחר מכן הבחורה הזו , ועוד עם רכב גבוה, פשוט מתפרצת לכביש.

פורסם

ממש שומעים איך אתה נותן גז תוך כדי הצפירות רק כדי לחנך אותה.

לא חבל על הדלק והעצבים?

כאילו לי לא אכפת באמת מה אתה עושה. רק שואל מסקרנות. אתה נהנה מזה? אתה חושב שזו שליחות? מה הסיבה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ממש שומעים איך אתה נותן גז תוך כדי הצפירות רק כדי לחנך אותה.

לא חבל על הדלק והעצבים?

כאילו לי לא אכפת באמת מה אתה עושה. רק שואל מסקרנות. אתה נהנה מזה? אתה חושב שזו שליחות? מה הסיבה?

אשלח אותך לבדיקת שמיעה אם זה מה שאתה שומע .. רואים האטה ברורה כי עזבתי את הדוושה ולבסוף גם לחצתי על הברקס.

וכן... מנסה לחנך אנשים בכביש שמתנהגים בניגוד לחוקים, כי אני אדם רציונלי.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם
אשלח אותך לבדיקת שמיעה אם זה מה שאתה שומע .. רואים האטה ברורה כי עזבתי את הדוושה ולבסוף גם לחצתי על הברקס.

וכן... מנסה לחנך אנשים בכביש שמתנהגים בניגוד לחוקים, כי אני אדם רציונלי.

לא. רואים בבירור איך אתה מאיץ לפני שדפקת ברקס. זה המשך של ההתנהגות שלך מסרטונים אחרים שחותכים אותך ואתה נצמד ומצפצף ומסכן סתם. אבל ביקשת שלא נעיר שם על זה אז לא הערתי.

פורסם

התחלת לצפור לה כל כך מוקדם וללא סיבה כשאפילו הפרונט של הרכב שלה בקושי יצא החוצה והלחצת אותה סתם.

אם היית נוסע קצת לאט יותר, לא היית מגיע במהירות אלייה ולא היית מרגיש "סכנה" כלשהי (וזאת לא המצלמה שגומרת לתחושה שהמהירות היא גבוהה יחסית).

ברחוב כזה גם 15 קמ"ש זה מהר, לאנשים אין מושג כמה זמן לוקח לנו לקלוט סכנה, לבלום ועד שהרכב ייעצר לגמרי.

ברחובות כאלה אני נוסע על 10 קמ"ש בהילוך ראשון ושכולם מאחוריי יתפוצצו כי אף אחד לא יהיה איתי ברגע שמישהו יקפוץ לי לכביש ואצטרך לעצור במהירות.

אני לא מנתח כל סירטון פה ומנסה לחנך אבל קצת מעבצן שאחרים מנסים לחנך אחרים ע"י צפירות.

פורסם

הצפירה לא נועדה לחנך אלא ליידע אותה שאני בכביש במידה ושדה הראיה חסום כפרה עליך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...