Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שהתחלתי בנסיעה לא אומר שאני על המעבר חציה.. עצרתי די רחוק ממנו עוד בתוך הכיכר, כי כמו שראית הם חצו באלכסון ולא במעבר החציה

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם (נערך)

בדקה 1:35 יש טנדר שברולט לבן שנוסע נגד הכיוון בשביל לעקוף את המיני פקק הזה. כמה שניות אח"כ רואים אותו פונה ימינה בכיכר.

עריכה אחרונה על ידי ArikB
פורסם

ילדים חסרי חינוך וחינוך תעבורתי, רצים לכביש כשהם לא מסתכלים, וכשהם מסתכלים מחכים..

הצלחתי להתחמק מהכדור ד"א

*לא צולם ביום חול

עשית נכון כשעצרת בכיכר רחוק מהילדים, אבל למה אתה כל כך ממהר להאיץ לידם? שמת לב בדקה 0:18 שהכדור שוב נופל לילד ומתגלגל לכביש והילד אחריו? אפילו לא האטת...

פורסם

תשמע ... הפתעת אותי, באמת שלא שמתי לב לזה

מזכיר את הסרטון בדיקה, שמשחקים כדור סל, ולא שמים לב בכלל שעובר שם מישהו עם תחפושת של קוף( מי שמכיר יבין)

פורסם
ילדים חסרי חינוך וחינוך תעבורתי, רצים לכביש כשהם לא מסתכלים, וכשהם מסתכלים מחכים..

הצלחתי להתחמק מהכדור ד"א

*לא צולם ביום חול

עשית נכון כשעצרת בכיכר רחוק מהילדים, אבל למה אתה כל כך ממהר להאיץ לידם? שמת לב בדקה 0:18 שהכדור שוב נופל לילד ומתגלגל לכביש והילד אחריו? אפילו לא האטת...

ראיתי, לא היה טעם לעצור מהמרחק שהיה לי ממנו, סמוך עלי... הייתי שם :)

פורסם

רק עכשיו ראיתי סרטון של 2 ילדים בגובה מטר ובמבה שעברו מעבר חציה באמצע פקק בכביש דו סתרי, כלומר רק צד אחד היה מוכרח לעצור ולצד השני לא היה שדה ראיה - ובום הם עפו באוויר איזה 72 מטר בלי להגזים.

פורסם

סרטון די מזעזע שפרסם אתמול עיתון האינדיפנדנט הבריטי.

נהג משאית מצולם משחק בטלפון, ונכנס חזית-אחור בטור של מכוניות שעומדות בפקק.

גרם למותם של ארבעה ונידון לעשר שנים בכלא.

פורסם
ו..... מה המסקנה?? אולי יש קישור לסירטון הזה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

כל הסרטונים פה עם מסקנה?

נראה לי די מתבקש: לא להתעסק בטלפון, במיוחד סמארטפון, בזמן נהיגה. במיוחד במשאית אבל לא רק.

הקישור בתגובה המקורית שלי.

פורסם
כל הסרטונים פה עם מסקנה?

נראה לי די מתבקש: לא להתעסק בטלפון, במיוחד סמארטפון, בזמן נהיגה. במיוחד במשאית אבל לא רק.

הקישור בתגובה המקורית שלי.

ברור! אסור לגעת בסמארטפון בנהיגה תשאירו אותו לבית או להמתנה בקופ״ח. כוונתי הייתה להגיב על ההודעה שלפניך על שתי הילדים שחצו בדו סיטרו ונכנסו בהם

Sent from my iPhone using Tapatalk

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...