Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מקבץ מהזמן האחרון:

1. ילד שאם היה מחכה רק עוד 3 שניות אולי הייתי הורג אותו (טוב, כנראה שרק פוצע טוב). לא בלמתי לאפס אבל הורדתי מהירות משמעותית, בגלל הבאמפר זה נראה שהמהירות גבוהה יותר.

לא רואים אבל מצד שמאל שלי רכב עוקף אותי בניחותא, ואז מגיע גוש בשר לעתיד שישמש לצבירת ניסיון של מתמחים במיון סורוקה ועובר ממש ממש צמוד לשנינו ותארו באיזה הפרש מהירויות:

3. פשוט עקיפה של חמור. שימו לב כמה קרוב (ומהר) הוא עובר ליד המכוניות שחונות

[video=youtube;a51-2r7wCaA]

עריכה אחרונה על ידי היו זמני בומבה
פורסם

ההתנהגות של נהג הסיטרואן אחרי התאונה לא ברורה. למה הוא נעמד במקום ומדליק את ארבעת הוינקרים? היתה תאונה, עצור בשוליים וצא מהרכב בזהירות.

פורסם

^^^ כנראה מלחץ...

1. ילד שאם היה מחכה רק עוד 3 שניות אולי הייתי הורג אותו (טוב, כנראה שרק פוצע טוב). לא בלמתי לאפס אבל הורדתי מהירות משמעותית, בגלל הבאמפר זה נראה שהמהירות גבוהה יותר.

כמה אמא שלי הייתה צועקת עליי אם הייתי עושה דבר כזה.

כבר לא מלמדים זהירות בדרכים בגן? :(

פורסם
ההתנהגות של נהג הסיטרואן אחרי התאונה לא ברורה. למה הוא נעמד במקום ומדליק את ארבעת הוינקרים? היתה תאונה, עצור בשוליים וצא מהרכב בזהירות.

התגובה שלך שגויה - הוא פעל בדיוק כפי שצריך לפעול (כניראה לקח לו כמה רגעים לקלוט מה קרה + כמה רגעים לבלום, ולכן המרחק).

הרכבים נשארים בדיוק כפי שהם, עד שלא נשלל שמדובר בתאונת דרכים עם נפגעים אלא רק נזק בלבד.

אם מדובר בתאונת דרכים עם נפגעים, הרכבים נשארים כפי שהם (אפילו אם הם חוסמים את הכביש) עד להוראה משוטר.

פורסם
לא שמר רווח (טעות), ואז נאלץ/העדיף לחמוק הצדה במקום לבלום (טעות).

Tale as old as time...

זה לא שהוא לא שמר רווח בכוונה. פשוט בדיוק הוא קיבל הודעת וואצאפ דחופה.

פורסם

גשם ראשון ואנשים השתגעו! 4 תאונות שראיתי בערב אחד.

1. בבית שומע רעש חזק, הולך לחלון שפונה לרחוב ורואה שנהג נכנס ברכב של השכנים שחנה בסיבוב. אולי בגלל הגשם הראשון הכביש חלק, אולי כי חנה רכב בצד השני של הכביש (זה רחוב צר וחד סטרי) באדום לבן שהקשה על אלו שבאים במהירות ואולי כי מיהר לאסוף את הילדה שלו מחוג הטניס שהתבטל בגלל הגשם.

מיד רשמתי את מספר הרישוי וירדתי בזריזות אל השכנים. כשהגענו הוא בדיוק התחיל לכתוב פתק. בכל מקרה יצא לי מזה אח"כ פתק יפה על דלת הכניסה שלי. כיף לראות שאנשים מעריכים את זה שאכפת לך מרכוש שלהם.

WhatsApp Image 2016-10-27 at 21.36.03.jpeg

2. שני רכבים נכנסו זה בצד של זה כאשר שני הנתיבים שבהם נסעו השתלבו לכדי אחד.

3. חצי דקה אח"כ קטנוע נתן נשיקה צרפתית לקטנוע שעמד לפניו.

4. רכב ביצע פנייה ימינה באחד מצמתי ה"אור כתום מהבהב תן זכות קדימה כשאתה פונה", לא נתן זכות קדימה וננגח ע"י C5.

פורסם

...מיד רשמתי את מספר הרישוי וירדתי בזריזות אל השכנים. כשהגענו הוא בדיוק התחיל לכתוב פתק. בכל מקרה יצא לי מזה אח"כ פתק יפה על דלת הכניסה שלי. כיף לראות שאנשים מעריכים את זה שאכפת לך מרכוש שלהם.

[ATTACH=CONFIG]475137[/ATTACH]

פתק יפה+שקולד -> נשמע כמו תחילתה של ידידות מופלאה.

אם היית כותב במקום "שכנים" את המילה "שכנה", זה יכל להיות מעניין יותר..

אבל כן, השרשור הוא סרטונים ולא סיפורים, אבל סבבה, היה נחמד.

שבירת שגרה מהוויכוחים פה.

פורסם

1. רכב שממשיך ישר מנתיב שמאלה בלבד. כבר העליתי תאונה שהיתה שם בגלל עבירה כזו.

2. עקיפה על קו לבן בשביל לעמוד לידי ברמזור.

3. רכב שיוצא ממגרשי הרכב של גלילות ורוצה לעלות על כביש 5 למזרח מגלה שהוא יכול לנסוע רק לאיילון דרום... מה עושים? חותכים בזהירות שלושה נתיבים ואי תנועה.

[video=youtube_share;MhEk3bPnLq0]

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...