Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שיש פה עוד נקודה שדי חשוב לשים לב אליה שהנהג התחיל ליסוע לפני שהולכי הרגל חצו לגמרי את הכביש וגם אם אני לא טועה חייב לחכות עד שהולך הרגל יסיים לחצות בביטחה

Sent from my iPhone using Tapatalk

נגיד שהזוג השני לא היה.. חיכיתי עד שהם עברו וראיתי שאין כוונה לחזור אחורה או משהו מוזר כזה. לא סיכנתי אף אחד.

תראה איפה הם היו עם הרגלים, איפה הרכב שלי עמד ומתי התחלתי לנסוע... זה לא שהמשכתי לגלוש שהם עוד היו על הכביש

Enviado desde mi LG-H815 mediante Tapatalk

פורסם

כן אבל עוד לא סיימו לחצות את הכביש ככה זה נראה לפחות שהתחלת ליסוע שעוד רגליהם היו על הכביש ובמיוחד שהיו שם ילדים, ומשום מה נראה גם שהאב קצת נבהל מעצם זה שהתקרבת למעבר חצייה. זה היה מהר יחסית??

פורסם
כן אבל עוד לא סיימו לחצות את הכביש ככה זה נראה לפחות שהתחלת ליסוע שעוד רגליהם היו על הכביש ובמיוחד שהיו שם ילדים, ומשום מה נראה גם שהאב קצת נבהל מעצם זה שהתקרבת למעבר חצייה. זה היה מהר יחסית??

זה לא היה מהר, לגביי הנבהל, הם תיירים, לא ממש מכירים מההולך פה, הוא ראה שאני מגיע ופחד אולי שאני לא אעצור (אני יכול להבין אותו, חחח) אבל ברגע שראיתי אותם התחלתי לאט ועצרתי, אתה יכול לראות שאין עצירה פתאומי מצידי, ועצרתי כמה מרטים לפני המעבר, לא ממש על המעבר, אז שהם כמעט וסיימו לעבור התחלתי לגלוש וכאשר התקדמתי טיפה ראיתי את הזוג השני שהם היו עוד על המדרכה.

פורסם

כן אחי אני יודע ששמת לב ועצרת בזמן אבל זה היה נראה מהלך קצת מהיר כל הסיטואציה שעצרת ושוב התחלת ליסוע ולא הייתה ער מספיק למתרחש אולי כי מיהרת או משהו (שוב ככה זה נראה) ובטח שפעלת כשורה ולא סיכנת אף אחד אבל היה מהלך קצת פזיז ואולי לכן השוטר אמר לך תיזהר. תמיד אני מזהיר את המקורבים לי שבכביש צריך זהירות יתירה אפילו יותר מהצדק, במיוחד כשיש ילדים

פורסם

*חייב להתלהב מזה שבעבודה המהירות העלאה היא 6000KB/s. :-D

אולי אני אפסיק להתעצל להוציא את הסרטונים מהמצלמה.

נהג פוקוס של יבואן מוצרי חשמל שנוסע כמו חתיכת ח*א. לקראת הסוף פונה ימינה מהנתיב השמאלי.

עוד אידיוט שהחליט לפנות בלי להסתכל כשאני מגיע מכיוון אחד, ועוד רכב מהכיוון השני

התלבטתי אם להעלות(חציתי קו לבן רצוף), בנאדם נעמד באמצע סיבוב בצומת נס הרים

העליתי בינתיים 14 סרטונים. כנראה לא אפרסם פה את כולם. אם זה מעניין מישהו.

פורסם

תנסו לקצץ את הסרטונים או לפחות לציין באיזו דקה הדברים התרחשו, מיותר לצפות בכל פעם בדקה שלמה של כלום.

פורסם
*חייב להתלהב מזה שבעבודה המהירות העלאה היא 6000KB/s. :-D

אולי אני אפסיק להתעצל להוציא את הסרטונים מהמצלמה.

נהג פוקוס של יבואן מוצרי חשמל שנוסע כמו חתיכת ח*א. לקראת הסוף פונה ימינה מהנתיב השמאלי.

לדעתי זה קיה סייד סטיישן ולא פוקוס.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

יותר נוח אם אפשר לכוון אותה לדקה הפעולה, במקום לצפות בכל הסרטון :)

יותר קל ונוח ככה, במידה ורוצים דיון על אופי הפעולה/נהיגה יוכלו לצפות לאחר מכן.

אפשרי לחתוך שניות בודדות לפניי המקרה ושניות בודדות לאחריו, במידה ואין משהו מועיל, סתם יקל על כולם.

פורסם

1. בסדר, הבנו. סוכות. אבל להחזיק את הענפים עם היד תוך כדי נסיעה..?

2. אמנם יש ירוק, אבל ישר בלבד. לא עצר אותו מלפנות.

3. מותר פרסה. אבל למה לעצור על יד שלט "אין עצירה"? ועוד תוך כדי חסימת צומת. (85-478-76)

4. החיה הכי זהירה בסירטון - חתול. עובר במעבר חציה. צייתן משהו...

פורסם
1. בסדר, הבנו. סוכות. אבל להחזיק את הענפים עם היד תוך כדי נסיעה..?

אני אוהב את אלו שמובילים מזרן על הגג, והנהג מחזיק אותו ביד אחת בזמן נסיעה... :shock:

פורסם
אפשרי לחתוך שניות בודדות לפניי המקרה ושניות בודדות לאחריו, במידה ואין משהו מועיל, סתם יקל על כולם.

לדעתי נכון להשאיר כחמש שניות לפני המקרה כדי שנראה כיצד הוא מתפתח. בסרטון ארוך או מקבץ של מקרים על קובץ אחד רצוי לציין זמנים להתרחשויות החשובות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

הספארי הוא אקס-טריטוריה וחוקי התעבורה לא חלים שם? העליתי רק שניים אבל זו לא הפעם הראשונה שילדים "נוהגים" שם.

[video=youtube_share;gFmndqjPSrA]

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...