Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
וזאת נסיון התאבדות של רוכבי אופניים שעוד לא ראיתי, עצירה מלאה באמצע כביש מהיר?

טרי טרי מהיום:

1.jpg

שני אירועים קצרצרים (14 שניות יחד) וקצת יוצאי דופן:

הראשון, נהג סובארו שמחליט שאופנוע זה פשוט אוויר וחוצה שני נתיבים בשנייה וחצי. העיקר שאותת.

השני, איש שלא אכפת לו מהילדה שהוא מרכיב, אחרת אין לי הסבר למה הוא חוצה אי תנועה מבלי להסתכל אפילו לכיווני [בצומת זכות קדימה שלי אגב]. מזל שאני מכיר את האזור ותמיד מאט לפני הצומת הזה ללא קשר לכך שזכות קדימה שלי, אחרת הייתה יכולה להיות סיטואציה לא נעימה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אידיוט אחד שמסתכל על רמזור שנמצא קילומטר ממנו, ואידיוט שני שרואה את הראשון ועושה אותו דבר.

וזאת נסיון התאבדות של רוכבי אופניים שעוד לא ראיתי, עצירה מלאה באמצע כביש מהיר?

[מסך מלא ב FHD, זאת הדרך היחידה להבין מה הולך שם].

זה השלב הבא:

[ATTACH=CONFIG]474154[/ATTACH]

שני הסרטונים בהפרש של 3 דקות אחד מהשני ד"א.

כנראה חשבו שזה שבוע הכיפורים ולא "יום הכיפורים" :-)

פורסם

אם תגדיל את התמונה (הקש עליה - תהיה הגדלה ראושנה. הקש על ההגדלה - התמונה תפתח בלשונית חדשה ואז תוכך להגדילה פעם נוספת) תוכל לראות שזה צרפתי .

לוחית הרישוי הגרמנית מורכבת מ-2 קבוצות בנות 1-3 אותיות ואז סדרה של 1-4 ספרות.

הצרפתית והאיטלקית החדשות שתי אותיות שלוש ספרות ועוד שתי אותיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ככה נגרמת תאונת חזית-אחור. נהג רנו (עם נגרר!) נצמד אלי כמו חתיכת תשלימו בעצמכם. עברתי נתיב והוא עבר אחרי.

ב0:55 בעצירה המוחלטת שהייתה לכם שם במקומך פשוט הייתי ממשיך לעמוד עוד כמה שניות עד שהבבון הזה יעקוף.

פורסם

שלום חברים, צריך את העזרה שלכם כדי להבין מה קרה פה.

תראו את הסרטון ותגידו לי למה הבן אדם הזה עשה לי עם האצבע "נו נו נו, ובסוף שומעים תזהר..." (ותגידו לי על הדרך מי זה היה... שוטר???? כי לא זיהיתי מדים של שוטר...

זה בגלל שאחרי שהמשפחה עברה המשכתי לנסוע ועל המדרכה בצד הרחוק ממני היו עוד אנשים??

תודה מראש על העזרה..

פורסם (נערך)

על-פי תקנות התעבורה שעודכנו בתחילת שנת 2015, "נוהג רכב המתקרב למעבר חציה, יאט את רכבו אם הולך רגל עומד על המדרכה בסמוך למעבר החציה ואם ניכר שבכוונתו של הולך הרגל לחצות את הכביש, ייתן לו זכות קדימה". התקנה הזו פירושה שחובה עליך לעצור להולכי רגל עוד לפני שהם יורדים לכביש, וכבר כאשר הם מתקרבים למעבר כפי שניתן לראות בבירור מהסרטון.

במילים אחרות, ביצעת עבירה כשלא המשכת לעמוד ולתת להולכי הרגל לחצות את הכביש. בסיטואציה הנראית בסרטון בהחלט היה חכם יותר (ומנומס יותר) אם היית ממתין שכל הולכי הרגל יחצו בבטחה ולא היית ממהר להמשיך בנסיעה.

לגבי האיש שנופף לך - כן, זה שוטר, שים לב לאופנוע המשטרתי שחונה על המדרכה לידו.

עריכה אחרונה על ידי רועי צוקרמן
פורסם
על-פי תקנות התעבורה שעודכנו בתחילת שנת 2015, "נוהג רכב המתקרב למעבר חציה, יאט את רכבו אם הולך רגל עומד על המדרכה בסמוך למעבר החציה ואם ניכר שבכוונתו של הולך הרגל לחצות את הכביש, ייתן לו זכות קדימה". התקנה הזו פירושה שחובה עליך לעצור להולכי רגל עוד לפני שהם יורדים לכביש, וכבר כאשר הם מתקרבים למעבר כפי שניתן לראות בבירור מהסרטון.

במילים אחרות, ביצעת עבירה כשלא המשכת לעמוד ולתת להולכי הרגל לחצות את הכביש. בסיטואציה הנראית בסרטון בהחלט היה חכם יותר (ומנומס יותר) אם היית ממתין שכל הולכי הרגל יחצו בבטחה ולא היית ממהר להמשיך בנסיעה.

לגבי האיש שנופף לך - כן, זה שוטר, שים לב לאופנוע המשטרתי שחונה על המדרכה לידו.

אומר לך את האמת, חשבתי שזה בגלל זה, אבל ברגע שהמשפחה עבר התחלתי לנסוע וכשהרכב זז כבר ראיתי את הסוג שהיה על המדרכה.

ראיתי את האופנוע אחרי שחבר אחר אמר לי שהיא נמצאת שם, אבל הוא לא מסכים שהוא השוטר (אני גם לא בטוח עדיין), בכל מקרה, יצאתי בזול הפעם, הוא היה יכול להגיד לי לעצר בצד והייתי אוכל אותה נכון?

תודה על התגובה שלך אגב.

פורסם
בהחלט יכל לעצור אותך.

לגבי הולכי הרגל - לא קרה כלום וטוב שאתה מודע לכך שטעית. בכל מקרה קיבלת לקח קל (וחינמי :wink:) לכך שצריך להקדיש יותר תשומת לב להולכי רגל.

כן, אם באמת היה שוטר, חח, בהתחלה חשבתי שהוא היה שומר של החניון אבל אז אמרתי לעצמי "ממתי שומר של חניון יעשה דבר כזה?" חחח.

שמע, אם אתה רואה את כל הסרטון, אתה רואה שאני מאת כי קלעתי שמישהו יעבור (בתכלס הג'יפ אפור הסתיר לי את האנשים ורק ראיתי בהתחלה את הילד עם האופניים חשמליות) אבל את הזוג שבא אחר כך, ראיתי כשאר התחלתי לנסוע חזרה, אם זה היה מגיע מהצד שלי, לא הייתי ממשיך, נוסע משם ביום יום לעבודה, מכיר טוב מאוד את האזור ויודע שיש אנשים כל הזמן, הפעם פספסתי :(

פורסם

רועי כבר הפנה אותך לאופנוע המשטרתי שחונה מצד ימין.

שים לב שעל הכתף שלו יש מע"ד של המכשיר קשר, ואקדח צמוד לירך.

הכובע נראה משטרתי - NEWS1-406200587749482.jpg

והלוגו על החולצה, סמל יחידה, בדומה ל- Semel-Yamam.jpg

פורסם
רועי כבר הפנה אותך לאופנוע המשטרתי שחונה מצד ימין.

שים לב שעל הכתף שלו יש מע"ד של המכשיר קשר, ואקדח צמוד לירך.

הכובע נראה משטרתי - [ATTACH=CONFIG]474231[/ATTACH]

והלוגו על החולצה, סמל יחידה, בדומה ל- [ATTACH=CONFIG]474232[/ATTACH]

כן, ראיתי את האופנוע, אבל עכשיו בגלל התמונות שלך הסתכלתי עוד פעם יותר לאט על הסרטון, ורואה שיש לו מין מכשיר קשר בכתף השמאלי שלו, חח.

מזל שהפעם היה נו נו נו רק :), אבל כבר הסברתי מה קרה, זאת הייתה טעות באמת :(

מה העונש של דבר כזה?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...