Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ככה נגרמת תאונת חזית-אחור. נהג רנו (עם נגרר!) נצמד אלי כמו חתיכת תשלימו בעצמכם. עברתי נתיב והוא עבר אחרי.

קורה לי הרבה. בגלל זה הזמנתי מצלמה נוספת על מנת להעביר אותה אחורה.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם
למה? אם היה נכנס בך מישהו מאחורה, יהיה קשה להוכיח מי אשם?

נניח שהמנוול טוען שאתה נסעת רוורס עליו?

סתם דוגמה שאני לא יודע אם מתאימה למקרה הספציפי אבל באמת עדיף להיות מוכן מאשר להצטער ולחפש אשמה.

אוי זה מעולה!!!

פורסם

אכן צדק נעשה, אבל לפי מה שאני מבין מהצפירות של הבמוו שהיו פה כמה ׳התעללויות׳ מצד הנהג שצילם, ורואים איך שהוא בכוונה מעט את קצב הנסיעה שלו ואח״כ מגביר בסיבוב, ולצערנו התרבות נהיגה הזאת של לא לוותר מצויה אצלנו מאוד. אני אישית משתדל לוותר בכביש ולהתחשב בסובבים אותי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
למה? אם היה נכנס בך מישהו מאחורה, יהיה קשה להוכיח מי אשם?

כי הוכחה ששעולה לי 150 שקל של בטחון ושקט נפשי שווה את זה.

פורסם
אכן צדק נעשה, אבל לפי מה שאני מבין מהצפירות של הבמוו שהיו פה כמה ׳התעללויות׳ מצד הנהג שצילם

לא בטוח שהתעלל כמו שאולי קצת התמהמה בהתנהלות שלו בפניה שמאלה בצומת הראשון בסרטון, בעוד נהג ה BMW ככל הנראה סתם חמום מוח וחסר סבלנות.

בארץ רואים את זה המון ; אנשים שלא יודעים לגשת לצומת לא מרומזר או בפניה לא מבינים שיש נתיב האצה שהוא dedicated עבורם וממתינים עד שכל התנועה תחלוף ובינתיים חוטפים צפירות ועצבים.

פורסם

אל תצפה מ 150 שקלים לעבוד ביאוכת טובה בלילה או תחת טמפ' גבוהה לאחר שהרכב עמד בשמש, את זה גיליתי בדרך הקשה.

יש לי מצלמת A119 החדישה, מצלמה של 80$, הדגם המתקדם של ה A118.

מותקנת על השמשה של הדלת החמישית מאחורה, לאחר שהרכב חונה תחת השמש, אי אפשר לעשות בה שימוש והיא עושה ריסט לעצמה מדי מספר דקות או בשניות הראשונות לא ניתן להשתמש בה, המסך מרצד וכו'.

מה שקורה בעצם, יש מרווח בין הזכוכית ויש למצלמה עדשה בולטת, המצלמה רשומה שתעבוד עד לטמפ' של 60 מעלות וזה עם קבל.

ה DOD שלי עובדת עד 65 מעלות אבל נמצאת תחת "צילוי" קטן בשמשה הקדמית. 5 מעלות זה הבדל לא קטן.

ולא, אני לא הולך להוריד אותה ולהכניס לתא כפפות או לרכב ואז להתקין שוב פעם, לא רכשתי מצלמה לעבוד בשבילה בבוקר ובערב בדרך הביתה.

לכן, ה 150 שקלים, עלולים לגרום לעוגמת נפש כאשר הצילום יהיה באיכות ירודה, בלילה לא תראה כלום מן הסתם ותחת שמש רותחת ולאחר שעתיים שלוש שהרכב חנה בשמש בקיץ, ספק אם היא תעבוד אלה אם כן היא תותקן תחת הגג עצמו ולא חשופה.

פורסם
אל תצפה מ 150 שקלים לעבוד ביאוכת טובה בלילה או תחת טמפ' גבוהה לאחר שהרכב עמד בשמש, את זה גיליתי בדרך הקשה.

יש לי מצלמת A119 החדישה, מצלמה של 80$, הדגם המתקדם של ה A118.

מותקנת על השמשה של הדלת החמישית מאחורה, לאחר שהרכב חונה תחת השמש, אי אפשר לעשות בה שימוש והיא עושה ריסט לעצמה מדי מספר דקות או בשניות הראשונות לא ניתן להשתמש בה, המסך מרצד וכו'.

מה שקורה בעצם, יש מרווח בין הזכוכית ויש למצלמה עדשה בולטת, המצלמה רשומה שתעבוד עד לטמפ' של 60 מעלות וזה עם קבל.

ה DOD שלי עובדת עד 65 מעלות אבל נמצאת תחת "צילוי" קטן בשמשה הקדמית. 5 מעלות זה הבדל לא קטן.

ולא, אני לא הולך להוריד אותה ולהכניס לתא כפפות או לרכב ואז להתקין שוב פעם, לא רכשתי מצלמה לעבוד בשבילה בבוקר ובערב בדרך הביתה.

לכן, ה 150 שקלים, עלולים לגרום לעוגמת נפש כאשר הצילום יהיה באיכות ירודה, בלילה לא תראה כלום מן הסתם ותחת שמש רותחת ולאחר שעתיים שלוש שהרכב חנה בשמש בקיץ, ספק אם היא תעבוד אלה אם כן היא תותקן תחת הגג עצמו ולא חשופה.

118 מאחורה ו119 מקדימה..

לא קרה לי בעיות עד עכשיו במשך שנה עם ה118

פורסם
לא בטוח שהתעלל כמו שאולי קצת התמהמה בהתנהלות שלו בפניה שמאלה בצומת הראשון בסרטון, בעוד נהג ה BMW ככל הנראה סתם חמום מוח וחסר סבלנות.

בארץ רואים את זה המון ; אנשים שלא יודעים לגשת לצומת לא מרומזר או בפניה לא מבינים שיש נתיב האצה שהוא dedicated עבורם וממתינים עד שכל התנועה תחלוף ובינתיים חוטפים צפירות ועצבים.

יכול להיות, רק הצלם יודע מה האמת

פורסם
אכן צדק נעשה, אבל לפי מה שאני מבין מהצפירות של הבמוו שהיו פה כמה ׳התעללויות׳ מצד הנהג שצילם, ורואים איך שהוא בכוונה מעט את קצב הנסיעה שלו ואח״כ מגביר בסיבוב, ולצערנו התרבות נהיגה הזאת של לא לוותר מצויה אצלנו מאוד. אני אישית משתדל לוותר בכביש ולהתחשב בסובבים אותי.

למען הסר ספק, החסרתי מילה בכתיבה: היו פה כמה התעללויות -קודמות- שלא צולמו... כך לפי הבנתי

פורסם

אידיוט אחד שמסתכל על רמזור שנמצא קילומטר ממנו, ואידיוט שני שרואה את הראשון ועושה אותו דבר.

וזאת נסיון התאבדות של רוכבי אופניים שעוד לא ראיתי, עצירה מלאה באמצע כביש מהיר?

[מסך מלא ב FHD, זאת הדרך היחידה להבין מה הולך שם].

זה השלב הבא:

maxresdefault.jpg

שני הסרטונים בהפרש של 3 דקות אחד מהשני ד"א.

פורסם (נערך)

היציאה ב"פז" מבלבלת גם נהגים ותיקי שאינם בני המקום.

ויש שם באופן קבוע רוכבי אופניים והולכי רגל, שלא ברור לי מה מעשיהם בכביש המהיר, גo על השוליים. בהמשך היציאה לטבעת פז השוליים צרים מאד, לא מפריע להם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...