Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברגע שההתנגשות היא של חזית רכב לאחור רכב ההנחה של בית המשפט היא שהנהג מאחור לא שמר מספיק מרחק או לפחות הייתה לו הזדמנות טובה להימנע מההתנגשות. במקרה הנדון אילו חלילה הייתה מתרחשת תאונה, היא לא הייתה תאונת חזית אחור, אלא בצדדים. בהתחשב בתנאי הצומת, החוק ו"מי צריך לתת זכות קדימה", האחריות הייתה נופלת על נהג האוטובוס. היית פעם בבית משפט או קראת פסק דין אי פעם ? הכי חריג שיכול לקרות פה זה הטלת אשם תורם. בית המשפט לא היה קובע אשם כלפי מי שנסע בנתיב שלו והזכות הייתה שלו. בית המשפט בחיים לא יגיד משהו כמו - אפשר בנסיבות מסוימות לא לתת זכות קדימה כמתחייב בחוק. גם אם הוא חושב ככה, הוא לא יגיד זאת כי הוא יישמע טיפש מידי.

זה שהתרגלת שאין דבר כזה זכות קדימה בישראל לא הופך את זה לנכון. בגלל זה המצב שלנו כל כך עגום מבחינת כבישים.

חבר, הייתי מספיק פעמים בבית המשפט (כמה זכיות, הפסד פה ושם והכל מתועד לא לגבי תאונות רק כן ) וקראתי מספיק פסקי דין ותאונות דרכים, נראה שאתה אולי ממציא דברים וגורם לי לחשוב, שאתה זה בעל הנסיון, אולם לא כך הדבר.

אתה רושם דברים כמו "בית המשפט בחיים לא יגיד משהו כמו" או "כי זה טיפשי מדי" זאת אימרה של אנשים שלא היו בבית המשפט, לא יודעים תקדים מהו, בהחלט לא אדם כמוך, שטוען שמבין משהו בפסקי דין, יגיד, התבטאות של חוסר נסיון.

אתה כנראה רוצה להאמין שבית המשפט לא יגיד ולא יכתוב, זה בסדר, כשתצבור נסיון בתחום תבין.

בכל מקרה, כדי להאיר לך ככה קצת את העיניים, בחיפוש שלקח לי 39 שניות בגוגל, מצאתי לך פסק דין של אדם, שגרם לתאונת דרכים בעקבות כך שסטה מנתיב, הואשם בנהיגה רשלנית ורשיונו נפסל וכו', למה? כי לטענתו עמד רכב בצד הדרך, הוא נאלץ לסטות וכו', שום כלום, בית המשפט זימבר לו את הצורה:

http://www.traffic.what2do.co.il/P35078

עכשיו, במה שונה המקרה הזה? מה, אותו נהג שרצה לעקוף מהצד את האוטובוס היה כביכול יוצא זכאי? ממש לא.

ייתכן ומישהו אחר מאחורה, היה מצלם את התאונה או שלאוטובוס, הייתה מצלמה מאחור או מצלמת צומת ואז, אותו נהג של הסרטון היה אוכל אותה יפה בבית המשפט בעקבות כך ש"גזל" זכות גדולה מהאוטובוס ולא צפה את תנועתו ולא אפשר לו להשלים את בקשתו, הזוי ככל שזה יהיה בעינייך, אולי.

אי אפשר לרואת משהו שמתרחש ולא לעצור, למה להמשיך לעקוף?

ראה סרטון וידאו מעלייך, אדם נורמטיבי משכיל ואיכותי, מאט ועוצר, לא ראית במקרה שהוא מנסה לעקוף את הרכב או לגזול ממנו את בקשתו, נכון? אף על שאותו הרכב בסרטון מעליי, לא צודק מן הסתם (זה שרצה לחתוך את הנתיבים).

תאר לעצמך מקרה שזה שצילם את הסרטון מעליי, היה עוקף, נקלע לתאונה, לדעתך היה יוצא לא אשם? בחיים לא.

אז בחייך, תפסיק.

פורסם
זה רק אני או שה-1440 של יוטיוב לא נראה טוב כמו הקובץ המקורי אצלי על המחשב?

0:01 נהג מאזדה שחורה מחליט להוריד נהג במאזדה כחולה מהכביש.

0:17 נהג ג'יפ שחור מבצע פרסה באמאמא של כל האורות האדומים.

0:30 שימו לב לפיג'ו השחורה בנתיב השמאלי, חוצה 3 נתיבים כדי לעקוף פקק דרך נתב השתלבות, במהלך הדרך הוא עוקף רכב שאשכרה עולה במחלף [כי חס וחלילה שנפסיד שנייה] ובדרך כמעט עולה על אי תנועה בנוי, ולבסוף מקנח בעקיפה על השוליים כדי להרוויח 15 שניות בהגעה הביתה.

בונוס בשנייה האחרונה של החלק, רואים איך רכב נוסף מנסה לעקוף אותי כשבא מהשוליים, אבל הסרטון נחתך כי לא שמרתי את הקובץ הזה.

1:30 נהג הסוזוקי מחליט שאני לא שם פשוט. לא צפרתי ולא הבהבתי, אין טעם כבר, סתם האטתי.

1:43 שימו לב לגברת בצד שמאל של המסך. רואים מקילומטר שהיא תחצה באור אדום ולכן הנסיעה האטית שלי. פשוט מרחפת לה בכביש מנותקת לחלוטין מהסביבה. מזל שראיתי אותה.

יש שיטה, עלייך לעשות UPSCALE ל 4K ולעלות ליוטוב, הסרטון אומנם לא יהיה 4K אבל יוטוב נותן איכות וביטרייט גבוה הרבה יותר לסרטונים שהוא מזהה ברזולוציה 4K.

הוכח גם מספר פעמים ברשת, שאפילו סרטון של 1080 שנעשה לו UPSCALE ל 4K והועלה ליוטוב, נראה באיכות וחדות הרבה יותר טובה (מדבר על סרטון 1080 שהוקלט במצלמת וידאו מקצועית וכו' כן, שבאמת יש לו איכות מדהימה).

תנסה ותראה, רק מה שכן, אם אתה עושה שימוש בתוכנה חינמית כגון FREEMAKE וכו', הן בחלק מהמקרים לא יכולות אפילו לקודד לך סרטון ב 1440 אלה רק חלקית, נגיד 2048 על 1440 במקום 2560 על 1440 (יש לי מצלמה אחורית A119 לכן מודע לבעיה עם התוכנה FREEMAKE).

בכל אופן, לסיכום, עשה UPSCALE בתוכנה טובה ל 4K מלא והעלה את זה ליוטוב, כמו כן, עשה מספר PASSES לקידוד, לא בודד.

פורסם
הבוקר, כביש 4 לצפון ביציאה לכביש 1, נהג מחליט לעצור עצירה מוחלטת כדי לחזור לכביש 4 דרך אי תנועה.

בדרך הוא קולע אותי בסיטואציה המסוכנת הזו בלי שום ברירה אלא לעצור ולחכות עד שהוא ימצא את הרגע הנכון לבצע את זממו.

לקח לי קצת זמן להבין את הכוונות שלו. שימו לב שתחילה הוא אמנם מאותת שמאלה אבל עומד על קו ההפרדה לכיוון ימין, רק לאחר שעצרתי מאחוריו הוא מתחיל את הפניה שמאלה ואז כבר אין לי טעם לעקוף אותו כיוון שמכוניות בנתיב השמאלי כבר התקרבו במהירות.

הספקתי להבחין שיש מאחורי קטנוע ובאופן כללי כדי לנסות ולהתריע הדלקתי וינקרים.

איך אומרים בעדה? "דביל בלאט!"

שלילה על המקום.

הוא צריך להוציא רישיון מחדש כי ככל הנראה הוא לא מבין מה זה כביש מהיר / זכות קדימה וסכנה באופן כללי.

פורסם
חבר, הייתי מספיק פעמים בבית המשפט (כמה זכיות, הפסד פה ושם והכל מתועד לא לגבי תאונות רק כן ) וקראתי מספיק פסקי דין ותאונות דרכים, נראה שאתה אולי ממציא דברים וגורם לי לחשוב, שאתה זה בעל הנסיון, אולם לא כך הדבר.

אתה רושם דברים כמו "בית המשפט בחיים לא יגיד משהו כמו" או "כי זה טיפשי מדי" זאת אימרה של אנשים שלא היו בבית המשפט, לא יודעים תקדים מהו, בהחלט לא אדם כמוך, שטוען שמבין משהו בפסקי דין, יגיד, התבטאות של חוסר נסיון.

אתה כנראה רוצה להאמין שבית המשפט לא יגיד ולא יכתוב, זה בסדר, כשתצבור נסיון בתחום תבין.

בכל מקרה, כדי להאיר לך ככה קצת את העיניים, בחיפוש שלקח לי 39 שניות בגוגל, מצאתי לך פסק דין של אדם, שגרם לתאונת דרכים בעקבות כך שסטה מנתיב, הואשם בנהיגה רשלנית ורשיונו נפסל וכו', למה? כי לטענתו עמד רכב בצד הדרך, הוא נאלץ לסטות וכו', שום כלום, בית המשפט זימבר לו את הצורה:

http://www.traffic.what2do.co.il/P35078

עכשיו, במה שונה המקרה הזה? מה, אותו נהג שרצה לעקוף מהצד את האוטובוס היה כביכול יוצא זכאי? ממש לא.

ייתכן ומישהו אחר מאחורה, היה מצלם את התאונה או שלאוטובוס, הייתה מצלמה מאחור או מצלמת צומת ואז, אותו נהג של הסרטון היה אוכל אותה יפה בבית המשפט בעקבות כך ש"גזל" זכות גדולה מהאוטובוס ולא צפה את תנועתו ולא אפשר לו להשלים את בקשתו, הזוי ככל שזה יהיה בעינייך, אולי.

אי אפשר לרואת משהו שמתרחש ולא לעצור, למה להמשיך לעקוף?

ראה סרטון וידאו מעלייך, אדם נורמטיבי משכיל ואיכותי, מאט ועוצר, לא ראית במקרה שהוא מנסה לעקוף את הרכב או לגזול ממנו את בקשתו, נכון? אף על שאותו הרכב בסרטון מעליי, לא צודק מן הסתם (זה שרצה לחתוך את הנתיבים).

תאר לעצמך מקרה שזה שצילם את הסרטון מעליי, היה עוקף, נקלע לתאונה, לדעתך היה יוצא לא אשם? בחיים לא.

אז בחייך, תפסיק.

אחרי שנוכחתי שאתה מערבב משפט פלילי (תעבורה), עם משפט אזרחי שוכנעתי סופית שאין עוד טעם בהמשך הדיון ועדיף שימשיכו פשוט להעלות סרטונים. גמר חתימה טובה.

פורסם

כנראה שלא הייתי ברור מספיק לגבי "לא רק תאונות" והכוונה הייתה, גם בנושאי תעבורה וגם בנושאים אזרחיים.

בנוסף, לא קראת והתייחסת ללינק.

ולפיכך, אני זה שנוכח כי אתה הוא שמערבב דברים ולכן, באמת שאין על מה להתכתב ביחד איתך היות ולך יש רק אמת אחת, זאת שאתה חושב שאתה מכיר מגוגל.

תודה אבל אני לא חותם, חותמים בשמי.

פורסם

מהנתיב הימני, לפניה שמאלה.. כמעט.

ללא מילים...

[video=youtube;kCG4A-6f-qM]

(יכול להיות שהייתי צריך לשים יותר לב טרם הפניה, אבל לא זכור לי שראיתי את הרכב, התמרור לדעתי הסתיר לי אותו)

!AWDSOME

פורסם

ההוא בדרך נמיר זה עפיפון בלי חוט לחלוטין. כמו האישה אסייתית נוהגת בפמילי גאי.

הסרטון השני זה wtf בהגדרה.

Bazinga

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתה לא מבין, הוא מתאמן על נסיעה מבצעית.

יש אימון דומה גם בלילה ללא אורות.

יכול להיות שהוא התלהב מהמצלמה וניסה לקרוא את הדגם...חבל שלא נתת לו הזדמנות

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

רכב נכנס בספה באמצע כביש 471,

בערך קילומטר אחרי הספה היה טויוטה היילקס בשוליים מאמין שזה שלו.

לא יודע למה המצלמה התחילה לצלם פשוט באיכות חרא בלילה, אם מישהו יודע איך לסדר את זה אשמח לעזרה. (G1WH)

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...