Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום במקרה נהג המונית נסע בירוק ופגע ברוכב אופניים, אבל מחר כשהוא לא ישים לב למה שהולך מסביבו, זה יכול להיות ילד שעבר בירוק.

לבני האדם יש שדה ראייה של כמעט 180 מעלות ,שלא כמו רוב הציפורים (360 מעלות) .

המבט בדרך כלל נתון קדימה כשהרמזור מתחלף לירוק .

אותו שדה ראייה הצטמצם עוד יותר כאשר נהג המונית החל בנסיעה ויש מצב שבנקודה מסוימת על פי מהירות הרוכב ,קורת A קדמית ימנית הסתירה לנהג המונית.

אם נהג המונית היה מתחיל את הנסיעה במהירות גבוהה יותר ,רוכב האופניים היה מתנגש באחת מהדלתות ,וברכב חזק יותר ,בתאוצה גבוהה יותר בתחילת נסיעה ,רוכב האופניים היה מתנגש ברכב שבנתיב השמאלי.

נסה לדמיין את הסיטואציה שכתבתי.

נהג המונית עבר בירוק .

נהג המונית התחיל את נסיעתו בהתאם לתנאי הדרך.

התפרצות לכביש עם אופניים מזווית של 180 מעלות - אפס אשמה .

לא מבין את ההשוואה לילד שעובר בירוק במעבר חצייה .

אתה מזכיר לי את אחד המורים שהיו לי בבית הספר היסודי (וזה היה ממש,אבל ממש מזמן) :

"היום לא הכנת שיעורים -מחר תפרוץ לקיוסק"

יותר נכון (אם כי לא במאת האחוזים ,ולא נכון לגביי לפחות) ,אם היה אומר :

היום לא הכנת שיעורים -מחר תהיה נהג מונית" :lol:

אבל נשבע לך שלא נהייתי נהג מונית בגלל השיעורים .

ודרך אגב :לא בגלל זה אני "מגן" בחירוף נפש על אותו נהג (מונית)

וממליץ לכולם להתקין מצלמה (שעם הזווית הרחבה שלה ,גם היא לא הייתה קולטת את ההתפרצות של הרוכב ,אלא את רגע הפגיעה,אלא אם הייתה מופנית ימינה)

פורסם

מוטי - בתור "שונא" נהגי מוניות (ותאמין לי, לא רק ישראליים) אין לי ספק שבארוע הזה היה אשם רוכב האופניים באופן בלעדי.

רק הערה לגבי שדה הראיה - שדה הראיה אינו אחיד, והראיה במרכזו הרבה יותר חדה מאשר בהיקפו, מה שמקשה עוד יותר על נהגים לראות את המתרחש בצד הצרוחק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מוטי - בתור "שונא" נהגי מוניות (ותאמין לי, לא רק ישראליים) אין לי ספק שבארוע הזה היה אשם רוכב האופניים באופן בלעדי.

רק הערה לגבי שדה הראיה - שדה הראיה אינו אחיד, והראיה במרכזו הרבה יותר חדה מאשר בהיקפו, מה שמקשה עוד יותר על נהגים לראות את המתרחש בצד הצרוחק.

גם אם מה שכתבתי נראה /נשמע הגיוני ,שלא יהיה לך ספק :

במידה וזה היה מגיע למשפט ,הנהג היה חוטף אפילו אם היה מגיע עם הסרטון הזה .

אין הנחות בבתי משפט לנהגים ובמיוחד למי שמוגדרים נהגים מקצועיים.

צדק הוא אחלה כוכב .....

פורסם

לא ברור העניין.

עוד יותר לא ברור לי למה לא מסדרים שם את העיקול הזה.

כל נסיעה שלי שם צצה איזו 'מפגרת' כזאת, ויצא לי לראות יותר מפעם אחת נהגים מחליפים פרטים.

סימוני כביש, מראה, משהו.

פורסם (נערך)

סימוני כביש לא יעזרו.. אלו בדיוק אותם נהגים שיידחפו לך לנתיב בשעה ששניכם לוקחים את הפניה. אם לא ברור להם שצריך להצמד לימין, בייחוד בעיקול/כשתנאי הדרך לא מאפשרים לצפות מה קורה ב 5 מטרים הקרובים, הם צריכים לחזור לעשות תיאוריה וכמה שיעורי נהיגה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

השופטת לא אמרה שהנהגת לא אשמה.

מה שהיא אמרה זה שנראה שמוקד הנזק הוא לא הנקודה שבה הנהגת פגעה ברכב, אז הנזק שיש שם נגרם ברגע אחר ומנסים להלביש את זה על הנהגת.

היא אמרה שהנהגת אשמה אבל שהיא לא גרמה לנזק, אז היא זיכתה אותה מתשלום אבל לא מאשמה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...