Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם זה לא הופך ויראלי, לא אכפת להם.

אני שמתי בעמוד שלהם כמעט תאונה שאדם שיחק בטלפון וגרם לי להסיט את הרכב בצורה חדה מאוד, כמעט הרג אותי.

עשיתי צילומי מסך עם הפנים שלו, מספר הרכב, סוג הרכב.

כל הפרטים האפשריים, אבל הם בחרו לתת את אותה תגובה מטומטמת: "גש לתחנת המשטרה ותגיש תלונה".

ניגשתי לתחנת המשטרה, 10-15 דקות המתנתי בתור (הייתי היחיד, ז"א אני הבא בתור בזמן שהחוקר משחק במחשב) והחלטתי לעוף משם לפני שאבזבז עוד זמן יקר.

אני ממש לא בא כנגד המשטרה, הם עושים עבודה נפלאה ברוב הזמן.

הבעיה היא שבחלק מהזמן שהם לא עושים, זה מעצבן ותופס יותר "נפח בזיכרון" במוח..

לא חבל? אם כבר השקעת ובאת אז למה לחכות עוד כמה דקות..

השקעתי והתעצבנתי לראות שאני ממתין בתור ואין אף אחד לפניי. ובמקום שהחוקר יפנה זמן לטפל בפנייה שלי ולאחר מכן ימשיך לשחק, הוא בחר להתעלם למרות שפניתי אליו ואמרתי לו שאם הוא יכול אז אשמח כמה שיותר מהר להגיש את התלונה ולצאת כי אני מאוד ממהר.

הוא ענה לי משהו בסגנון: "אתה לא רואה שאני עסוק! אתה תחכה עד שאסיים או שתלך" אבל בצורה חריפה ומגעילה יותר, אני לא זוכר כל כך את הנוסח המדויק. התגובה שלו עצבנה אותי יותר מאשר ההמתנה בתור.

גם את זה כתבתי למשטרה בעמוד הפייסבוק באותו פוסט ששמתי להם על העמוד גם הסרטון וכל הפרטים.

לא שמת לב, אבל כבר נאמר..

קיימת גם אפליקציה (לפחות באנדרואיד) בשם "רכב גנוב"
פורסם

ותגיד, אתה בטוח שהוא שיחק במחשב או שבאמת יש סיכוי שהוא עבד על משהו שהתחיל מוקדם יותר?

פורסם

לא סתם הייתי טוען דבר שכזה, ההרגשה שלי הייתה שאני ממתין ללא סיבה.

לפי איך הוא לקח את הזמן ולפי ההתנהגות שלו ומה שענה, הבנתי שהוא מעביר את הזמן שלי עד שהוא מתפנה מעיסוקיו כי אני לא כל כך חשוב לו.

אני לא יודע בוודאות של 100% שהוא לא עסק במשהו חשוב יותר או מוקדם יותר ממני, רק לפי איך שהוא התנהג והגיב הסקתי את זה.

שוב, רוב השוטרים עושים אחלה עבודה, פשוט יש מיעוט מסוים שמוציא להם שם רע וחבל.

פורסם

אז ככה:

1. לא כל אחד צריך לעמוד בתור. (53-127-53)

2. עוד כמה חוצפנים ואחד שאמר "אם כבר, אז כבר" ופשוט נסע על אי התנועה המצוייר.

3. נהג משאית מטומטם ברמה שקשה לתאר. מישהי נדחפה לו אז הוא החליט שאני מיותר. (14-999-58)

4. לשמור על נתיב זה ק-ש-ה! (87-803-11)

5. בן אדם שחושב שהוא שליח ללא קטנוע? פשוט הולך על פסי ההפרדה. (לזה אין לי מספר רישוי)

6. נכנסה לאין כניסה. עשתה רברס לתוך צומת. ובסוף גם לא הסתובבה. מטורללת.

פורסם
לא רק פז'ו נשרפות...

ומישהו יודע איך בדיוק מכונית עולה באש, על תא הנוסעים עלה באש...

איך שכולם עוצרים באמצע הכביש ככה זה מתכון לתאונות.

נשלח ממקום סודי.

פורסם
אז ככה:

6. נכנסה לאין כניסה. עשתה רברס לתוך צומת. ובסוף גם לא הסתובבה. מטורללת.

נראה שלבחורות עם גטס יש בעיות תמרון

פורסם

^^גם אני שם לב ליותר מידי בנות שנוסעות על גטס ואין להן מושג מה הן עושות:shock:

בין אם זה לחשוב שגטס זה האמר ולנסוע על נתיב וחצי,להכנס לאין כניסה(טוב זה יכול לקרות לכל אחד שפחות ערני לתמרורים), לחנות עם גטס על 3, אני מדגיש 3 חניות!! אין דברים כאלה(על זאת של החניה היא שמעה את כל התשכול שלי על אנשים שלא יודעים לחנות וזה עוד ב3 בלילה, מאז היא חונה בין הקווים:lol:)

פורסם
לא רק פז'ו נשרפות...

ומישהו יודע איך בדיוק מכונית עולה באש, על תא הנוסעים עלה באש...

הנהג, פינוקיו, היה קצת חרמן. מפה לשם, החיכוך ייצר ניצוץ...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...