Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זורח לו מה...? פנסי ערפל בחמסין?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוודאות דיבר בטלפון. יצא לי לראות דבר כזה לפני שנה , בנאדם בכביש בינעירוני מתחיל לסטות שמאלה ועוד שמאלה ונכנס במעקה הפרדה הזה ואז מתיישר חזרה וממשיך עם הטלפון. תאמינו לי , אנשים הזויים.

פורסם
[video=youtube_share;4S2_G5rHHq0]

צולם לפני כמה ימים באיילון מהאוטו שלי... לדעתי רק המובילאיי הציל אותו במקרה הזה (נראה כמו רכב ג'יפ חדש)

וזה כלום... כמה דברים אני תופס בכל נסיעה (ואני לא נוסע הרבה)

או שנרדם או ששיכור או שהתעסק עם הפלאפון...

https://www.youtube.com/watch?v=dLkzav6EMpE&feature=youtu.be

סרטון מעניין שההורים תפסו.

אפשר להגיד שהאשמה פה זה 50/50??...

פורסם (נערך)

מנקודת המבט של המצלם נראה שלנהג מונית היה מספיק זמן להבחין ברוכב האופניים ולהגיב, יתכן שהיה עסוק בעוד משהו (מונה/GPS/סלולרי) כשהתחיל להכנס אל תוך הצומת. מה גם שלא נראה שהמצלם הסתיר לו את מה שקורה מימין - אבל, דברים שרואים מכאן לא רואים משם.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם (נערך)
50\50 כשהנהג מונית נוסע בירוק ואופניים עובר באדום????

אולי 90\10 נשמע לי קצת יותר סביר..

כן, יש משהו במה שאתה אומר, אבל אף פעם לא נתקלת בזה שהולכי רגל קופצים על הכביש בדקה 90 והרמזור מתחלף בדיוק לירוק ואתה לא נוסע כי נותן להם לסיים לעבור??

אם המונית היה בנסיעה (כאילו בדרך לרמזור) והאופניים היו מתפרצים (ככה כותבים?) לכביש הייתי אומר האופניים אשם ב100%, אבל אפילו יש הרמזור מתחליף, אני תמיד מתחיל לאט בגלל מקרים כאלה... לצערי.

שמעתי על סיפור דומה, אבל עם 2 רכבים, שלנהג שהיה ירוק אמרו לו: "אתה גם אשם, כי אפילו שהיה לך ירוק, הייתי צריך לבדוק שאף אחד לא נכנס לך לכביש" עצוב מאוד, אבל שום דבר לא מפתיע אותי במדינה שלנו כבר [emoji19] .

מוסיף, מסכים עם alphi, בתכלס... לנהג מונית היה זמן באמת לשים לב למטומטם עם האופניים..., רציתי לכתוב קודם ושחכתי [emoji1]

Enviado desde mi LG-H815 mediante Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי kurko1992

פורסם
שונה את האלה עם האופניים. רציתי לעלות סרטון על 1 שלי יש ירוק ברמזור כבר דקה, והוא פשוט עובד כאילו ה הבית שלו... [emoji35] .

ועוד מישהו עם רכב ב2 בלילה, כביש ריק, אני בנתיב הכי שמאלי ובגלל שהוא מתחיל לנסוע עם פלאפון ביד וראש לכיוון הפלאפון, כמעט דפק אותי... [emoji35]

הוצאתי את הכרטיס זיכרון כדי לעלות את הסרטונים ונאבד לי [emoji35]

אמרתם רוכבי אופניים. חבל שהייתי עם הלנטרה והמצלמה לא שם, בכל אופן:

פונה שמאלה מנתיב ימני מתוך שניים, שני ילדים על חשמליות בנתיב השמאלי, מתחיל את הפניה תוך כדי שאני משגיח על 2 הדבילים, והופ כמובן רגע לפני שאני פונה לתוך הקשת, הם ממשיכים ישר מהנתיב השמאלי.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם
אמרתם רוכבי אופניים. חבל שהייתי עם הלנטרה והמצלמה לא שם, בכל אופן:

פונה שמאלה מנתיב ימני מתוך שניים, שני ילדים על חשמליות בנתיב השמאלי, מתחיל את הפניה תוך כדי שאני משגיח על 2 הדבילים, והופ כמובן רגע לפני שאני פונה לתוך הקשת, הם ממשיכים ישר מהנתיב השמאלי.

תאמין לי.. כמה דוחות של 1000 ש"ח ופרסום בתקשורת (לא משנה איזה, עיתון, פיסבוק, ארוץ 2...) וההורים יקחו להם אותם פשוט.

חבל שהמשטרה לא עושה להם כלום [emoji19]

הבנתי שיש חוק חדש בתכלס לגביי אופניים חשמליות, יצא לפועל או לא בסוף??

פורסם
50\50 כשהנהג מונית נוסע בירוק ואופניים עובר באדום????

אולי 90\10 נשמע לי קצת יותר סביר..

נהיגה ברשלנות.

בהחלט 50 50, הוא צריך לשים לב שאך אחד לא מתקרב גם כשיש לו ירוק.

ירוק אומר בסהכ שזה חוקי לחצות את הצומת.

פורסם

לא יודע נראה לי מוגזם לתת לנהג מונית 50% אשמה כשהוא בסה"כ נסע בירוק ישר..

הייתי מקבל 10,20,25% אפילו. אבל 50% נשמע לי ממש מוגזם.

50% זה מבחינתי שהנהג גם עשה טעות קריטית באותה רמה כמו רוכב האופניים... וזה לא המצב.

פורסם

מצטער לקלקל, אבל נהג המונית לא אשם בכלום.

למה?

1. יש לנהג המונית ירוק.

2. לרוכב האופניים יש אדום.

3. אופניים זה כמו כלי רכב לפי החוק - אין לו מה לעשות במעבר חצייה בכלל.

4. גם בתור הולך רגל יש לך אחריות, בייחוד במצב כזה (לפי החוק).

בקיצור, עזבו את נהג המונית כי רוכב האופניים יצא בזול הפעם (לפי חוקי דרווין).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...