Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלי, מספיק שיהיו מספיק ניידות גלויות בשטח, עם אורות (צ'קלקה) מופעלים, זה כבר מספיק מרתיע ומזכיר לאנשים לבדוק את עצמם.

לגבי העבירה המדוברת עם אורות ערפל וכו', נהג כזה שיקבל דוח אחד אז בהתחלה לא יבין למה קיבל דוח והוא יאלץ להבין שהמצב הראשון הוא לא אורות כחוק, אז בפעם הבאה הוא יזכור להפעיל אורות.

לא בגלל גובה הקנס.

פורסם
שים לב שבפיקנטו קורה להרבה נהגים להדליק רק אורות חניה ולחשוב שהם עם אורות דרך... לא יודע איך המתג שם עובד אבל הם דבילים .

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

המתג רגיל 2 סיבובים בידית, אכן מחלה בפיקנטו, אני רואה מלא נוסעים איתה בלי אורות בלילה.

פורסם
מלפני יומיים:

גשם, לילה, רמזור אדום, ראות לא משהו וניסיון התנקשות בקטנוע.

בקיצור - דביל במזדה שלא בראש שלו לחכות לירוק.

מספר רישוי - 86-728-11

איזה Xiaomi יש לך??

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

פורסם

כששואלים אתכם 'כמה קרוב?'

הנה תמונה להדגמה של התשובה שלכם:

15492555_10154747070912660_6083885148014704687_n.jpg

עושה טיזר לסרטון שאני מעלה מחר... כי אני עדיין די בהלם ממה שקרה, תאונה שיכלה לגבות חיי אדם כמעט והתרחשה 2 מטרים לידי, והמצלמה תפסה.

פורסם

ביגפוט יש הרבה עבריינים במודיעין העא?

אלי לא חסר דושבאגס כאלה, במיוחד בצפון מהמגזר שעפים על עצמם.

לי היה מקרה דומה רק עם דושבאג שנסע לאט ובאתי לכיוונו דיי מהר(כביש של 90 הוא נוסע על 50:shock:) אז הייתי בהאצה אחרי יציאה מעיקול והוא נלחץ שהתקדמתי אליו מהר ונתן ברקס :\ התמונה שלך הזכירה לי את זה(אחרי זה רדף אחרי עד לטבריה עם אור גבוהה בכוונה:lol:)

פורסם

הוא לא ניסה לעקוף בצורה ברברית, הוא פשוט איבד פוקוס לכמה רגעים, אשתו צעקה עליו והוא תפס את הראש, התאפס והמשיך לדהור על 130 לאחר מכן, כשילדיו מאחורה.

פורסם
מטורף!

אבל אילו לא היה לו ABS, הוא היה נכנס בסקודה.

הפעם אין קשר לABS, הבחור אפילו לא בלם.

בהחלט מטורף הייתי בשוק כשראיתי את זה, ועל זה נאמר:

Damn that was close!

פורסם
אין קשר לABS, אם כבר אז ESP שבולמת גלגלים מסוימים על מנת לשמור על יציבות\אי החלקה וכו'.

ואלי, אחד הסרטונים החזקים שהיו פה לאחרונה.

תודה. אני אבל מחכה עדיין לחברי פורום שיגידו שאני נוהג בבריונות :(

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם (נערך)

לא, אתה שומר רווח סביר מהרכב שלפניך. מדדתי. נתיב ימני, מהירות סבירה - كل شي أخصاً. :wink:

אין קשר לABS, אם כבר אז ESP שבולמת גלגלים מסוימים על מנת לשמור על יציבות\אי החלקה וכו'.

שתיהן לא מאוד רלוונטיות פה. הנהג פשוט התקרב מאוד לרכב שלפניו בהיסח הדעת ואז ביצע איזו פעולה פתאומית בהגה, אבל ככל הנראה עדיין בתוך מעטפת הביצועים של הרכב (זה באמת לא נראה תמרון כזה קיצוני) כך שפוטנציאל להתערבות אלקטרונית, שלא לדבר על גלגול, בהחלט לא היה כאן.

מה שכן היה יכול לקרות זה שהוא היה "מטפס" על מחסום הבטון משמאלו וזה בהחלט היה יכול להפוך אותו.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ESP היא לא למניעת התהפכות בלבד, אלא כלי עזר להיגוי.

בעת סיבוב ההגה בצורה שונה ממה שהרכב בפועל מבצע, המערכת אמורה להיכנס.

נכון שפה זה נראה גבולי, ויש מאוד להיות שהיא לא נכנסה, אבל היא עוזרת גם במצבים כאלו של פניות חדות מדי וכניסה לתת היגוי או היגוי יתר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...