Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, אני פשוט לא חושב שהתמרון באמת כל כך קיצוני שהיה מביא להפעלת בקרת יציבות.

אגב, כאשר בקרת יציבות מופעלת אחד או שניים מהגלגלים נבלמים די בחדות, ובהתחשב באיכות התמונה - זה משהו שרואים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אין קשר ל-ABS או ESP או כל ראשי תיבות אחרות של שלוש אותיות.

יש קשר לבן אדם שאסור לו לנהוג.

זה בערך כמו בן אדם שיכור או על סמים.

בין אם אישתו צעקה עליו או סתם עצבני ולא הסתכל או שיחק בנייד.

פורסם
תודה. אני אבל מחכה עדיין לחברי פורום שיגידו שאני נוהג בבריונות :(

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

ה"יו" שלך היה מאוד חזק ומאוד מופתע

להבא תשתמש ב"יו" עדין יותר בשביל לא להבהיל את היבחושים

פורסם
תודה. אני אבל מחכה עדיין לחברי פורום שיגידו שאני נוהג בבריונות :(

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

.

יש לך לאן להשתפר, בריון.

פורסם

^^הנהג שמצלם צריך וישרים חדשים ונעזוב את זה שהוא נוסע אחרי האידיוט עם ההונדה במהירות מופרזת בגשם.

למי שבהונדה בושה לקרו נהג, אנשים כאלה צריך לעזוק בבית עם רצועת שוקר שלא יתקרב לכביש ושלא ינבח!!

פורסם

עוד יגיעו אלו שיגידו שעל הנהג היה לנסוע לאט יותר מאחר וזה מקום עירוני, או להיות יותר חד הבחנה ולשבור יותר ימינה.. :|

לדעתי הנהג בהחלט מסכן, טראומה לכל החיים שלא באשמתו.

פורסם

בהמשך לשירשור הזה (האם לדעתכם מגיע פיצויים לנהג שפגע בהולך רגל אבל יצא זכאי?), תאונה שקרתה לפני שלוש שנים בערך. רוכב על אופניים (עם אוזניות סגורות) עקף בתוך הצומת רכב שפונה ימינה.

דיברתי עם הנהגת באותו יום בשביל להעביר לה את הסרטון והיא סיפרה לי שהוא עזב את המקום בלי לחכות לעזרה רפואית ובלי להשאיר פרטים. הנזק לרכב הסתכם בכמה מאות שקלים עבור החלפת מראה.

[video=youtube_share;GUABe53Hh-w]

פורסם

א. רוכב האופניים עקף מימין לכן הוא לא יכול לצאת זכאי.

ב. נהגת הרכב לא אותתה כשהיא פנתה.

ככה ששניהם לא צדיקים גדולים, מי אשם? אני מניח שרוכב האופניים אשם יותר מאשר נהגת הרכב, ואפילו צריך לפצות אותה על נזק, אם נגרם לפח.

דבר נוסף, אסור לחצות כביש עם 2 אוזניות (אין לי מקור מוסמך לצרף, אבל ככה הבנתי, אשמח לאסמכתא).

השאלה אם יש הבדל בין לחצות כביש לבין "להשתמש בדרך" בנהיגה\רכיבה.

פורסם

רוכב אופניים הוא כמו כלי רכב על הכביש ולכן, יש לו חלק גדול מאוד באשמה הכללית היות והוא מחוייב לציית לחוקי התנועה גם כן כמו רכב לכל דבר, במיוחד כיום.

מן הסתם קצת קשה בתור נהגים לראות מישהו "קטן" כמו רוכב אופניים שמזגזג ועוקף רכבים ובקו המחשבה הרגיל שלנו, רכב לא יכול לעבור מצד ימין אבל באופן טבעי פונים ולא מתחשבים.

כיום, חייב להגיד שהמצב בכביש שונה, הרוכבים נמצאים לידנו ואיתנו על הכביש הרבה יותר ממה שהיה לפניי 3 שנים, אין ספק.

כן, יש שם פסיקת פיצויים לנהגים פוגעים במקרים כאלו ואחרים.

פורסם
דבר נוסף, אסור לחצות כביש עם 2 אוזניות (אין לי מקור מוסמך לצרף, אבל ככה הבנתי, אשמח לאסמכתא).

השאלה אם יש הבדל בין לחצות כביש לבין "להשתמש בדרך" בנהיגה\רכיבה.

התקנה אומרת כך:

169. לא ינהג אדם רכב ולא ילך עובר דרך בכביש כשלאוזניו צמודות אוזניות המחוברות למכשיר להשמעת צלילים או קולות, למעט אוזניות המחוברות למכשיר שמיעה רפואי.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...