Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בטוח שברכבים בשנתונים כמו הוולוסטר נעילת דלתות אוטומטית זה פיצ'ר קיים.

עכשיו אני בהרבה יותר מעריך אותו.

לגבי הסרטון - תגובה ממש מיותרת של הנהג. גם אם יצאת צודק - לא יצאת חכם.

היום: Fiat Bravo Tjet

בעבר: Ford Focus Mk3 2.0 Titanium, BMW Z4 E85 3.0, BMW 118i F20
בעבר הרחוק: האיטלקיה האדומה - Fiat Punto Evo MultiAir Turbo 135 HP

פורסם

מזל שלא נפל על ערס או מישהו אחר שהיה מוריד לו בוקס במקרה הטוב או אחד שלא הורידה לו בקבוק שלם של גז מדמיע לפרצוף.

אני לא יודע איך הייתי מגיב לזה, או שמתפוצץ עליו או שם קצוץ עליו. לגביהה כמו שאמרתי קודם, צפירה מכל הלב וזר ברכות

פורסם
היא לא נכנסה מיד כשהתפנה מקום, אלא חיכתה. כשראתה שהוא לא נכנס, החליטה להכנס היא. רק אחרי שהיא נכנסה (אפילו לא כשהתחילה בתנועה), הוא פתאום נזכר לזוז, לצפור לה, לגשת פיזית לרכב שלה ולפתוח לה את הדלת.

היא לא חיכתה ולא נעליים.

היא נסעה על נתיב ישר לכיון צומת בית דגן עקפה את כל הפקק ונדחפה בצומת לא פנוייה. חבל שאין שם כל בוקר שוטרים לעשות שם סדר לכל הנדחפים.

פורסם

על מה אתה מדבר? איפה ראית שהיא עקפה פקק? כל מה שראיתי בוידאו זה שהיא נכנסה לצומת לא פנויה (וזה באמת לא תקין), אבל מעבר לזה לא ראיתי את מה שאתה מתאר.

פורסם
על מה אתה מדבר? איפה ראית שהיא עקפה פקק? כל מה שראיתי בוידאו זה שהיא נכנסה לצומת לא פנויה (וזה באמת לא תקין), אבל מעבר לזה לא ראיתי את מה שאתה מתאר.

כי אני מכיר את הצומת הזו ומכיר את הפקק הזה. היא הגיע מנתיב ישר לכיון בית דגן רמלה ראשון ונדחפה לנתיב שהוא גם ישר אבל אנשים הפכו אותו לנתיב פנייה שמאלה לכיון 1 ו 4 צפון.

פורסם

רואים בבירור כי בדקה 2:08 היא נדחפת מין הנתיב 3 שממשיך ישר.

ניתן לשים לב גם כי בתחילת הסרטון עומדת הטויוטה החומה\אפורה, מאחוריה מאזדה ומאחוריה קיה, לכן בבירור הוולוסטר נדחפה בין הטויוטה למאזדה, בדיוק כפי שנדחפה המיצובישי בשנייה ה0:48.

אין ספק שהבחור הגזים ולא היה צריך לצאת מרכבו ולפתוח את הדלתה. לא מבין למה לא מוצבות ניידות במקומות כאלו, הרי משטרת ישראל מחפשת לעשות סדר ולתת כמה שיותר דוחות, וזה לדעתי מקום מעולה למטרה זו.

פורסם

כל המרכז ומה שזורם אליו מפוקק 7\24, לא יכולים לשים בכל צומת משטרה, גם אין צורך בניתוב או סידור תנועה בזמן עומס, צריך לבנות תשתיות נכונות, לצמצם מספר רכבים, ולהתאים רמזורים בהתאם לעומס, מה שאף פעם לא יקרה, אני רק מציין מה כן יכול לפתור את הבעייה.

פורסם

אם צופים בסרטון מההתחלה, ניתן לזהות עוד מספר רכבים שעושים את אותו תרגיל של הדחפות מהנתיב השלישי וגם כניסה לנתיב של המצלם (אבל קדימה ממנו) לאחר שהם נתקעים בתוך הצומת.

פורסם

אני גם מכיר את הצומת המדובר.

הנתיב השמאלי ביותר מיועד לפניה שמאלה. כל השאר הם לנסיעה ישר:

https://www.google.co.il/maps/@32.0121679,34.8129159,3a,75y,120.56h,87.89t/data=!3m6!1e1!3m4!1sH3ZyerbSGKXeFwOEN1SzkA!2e0!7i13312!8i6656?hl=en

בסרטון אפשר לראות איך נוצר טור שלם של מכוניות שמעוניין לפנות שמאלה ותופס את הנתיב של הנסיעה ישר.

רק אחרי הגשר, הנתיב מתפצל לשני נתיבים שמאלה:

https://www.google.co.il/maps/@32.0099888,34.8144804,3a,49.5y,41.25h,86.88t/data=!3m6!1e1!3m4!1sAgwZy-M1iNlbqqjuFIhJ0g!2e0!7i13312!8i6656?hl=en

לצערי, בסרטון אפשר לראות עשרות מכוניות נדחפות בין אם בצומת או לאחריו.

יש כאלו שמגדילים ראש ומשתלבים ממש בסוף לקראת הרמזור של הפניה שמאלה.

זה המצב כיום בשעות העומס - הרבה נהגים שעומדים בפקק ומחכים, והרבה אחרים שעוקפים אותם :-(

פורסם

עקיפה מימין לפני רמזור (והמשך לתוך הצומת)

מהירות נסיעה כארבעים קמ"ש קצת פחות, השארתי את הקטע לפני כדי להראות שלא הייתה ממש שום הצדקה לעקיפה שכזאת.

[video=youtube_share;YAHz6NAGxcc]

פורסם

^^ למה אתם לא מכבים (או משתיקים) את הרדיו בזמן פרסומות, זה לא משגע אתכם?

פורסם
מכיון ששתי הידיים שלי תמיד על ההגה ואינני רואה צורך לעשות פעולות מיותרות של הנמכת ווליום ולאחר מכן הגבהה חזרה.

מה?

הידיים שלך על ההגה?

תמיד חשבתי שיד אחת צריכה להיות מחוץ לחלון והשניה מחזיקה סלולארי...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...