Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה טמטום ברמות שאני מתקשה להבין. לא קשור בכלל ליכולות נהיגה ולרמתם. לבלום באמצע כביש מהיר רק מסקרנות. והתסכול שזה לא תופעה פה ושם אלא ממש נוהג מקובל.  אנשים מפגינים היגיון ודחיית סיפוקים ברמה של הקטנצ'יק שלי.

לא מבין בכלל מה אנשים מחפשים בנתיב השני, איך שהכבישים נראים היום אני בנהיגה מרוכז 200% במה שרלוונטי לי. אין לי אחוז ריכוז אחד מיותר לפזר לסביבה ואני באמת לא רואה בכלל מה קורה מסביב. את הניתוח של מה שקרה הבנתי רק מצפיה בסרטון מהמצלמה. בכביש הייתי מרוכז רק בלצאת בשלום בעצמי..

עריכה אחרונה על ידי tza
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לגלות לך משהו? זה לא רק בישראל.

לפני אי אילו שנים נתקעתי בכביש המהיר ממפלי הניאגרה לטורונטו בפקק של שעתיים. הסיבה: תאונת שריטה מאחור בכביש השירות של המסלול הנגדי.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אתה אומר שזו חולשה אנושית נפוצה? מנחם משהו.

עוד לקח מהאירוע זה יכולת הבלימה המביכה שמפגין ה-B3 בהינתן העובדה שהכביש היה עמוס ולא נראה שהייתה לו יכולת לפתח מהירות גבוהה במיוחד לפני זה. הרכב שלי עם מערכת בלימה מיושנת ונחותה משלו ועדיין עשתה עבודה יפה למרות שהמהירות שלי הייתה "ברף העליון שתנאי הדרך אפשרו". חיזוק גדול לזה שההשקעה הכי גדולה שלי ברכב היא במערכת הבלימה ובצמיגים מתוך הבנה בחשיבותם. עוד מקרה שהחזיר בגדול את ההשקעה הכספית.

לפי המקובל בארץ סביר שה-B3 בהיותו בן 10~ היה לדוגמה עם צמיגים סיניים יבשים ברמה כזאת או אחרת וכדו'..

בנוסף אני מקפיד לא לשבת על הבלמים בירידות. וכך ברגע הקריטי קיבלתי מקסימום בלימה בלי דעיכה למרות הירידה הארוכה שהיתה לפני.

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם
לפני שעתיים, tza כתב:

אתה אומר שזו חולשה אנושית נפוצה? מנחם משהו.

עוד לקח מהאירוע זה יכולת הבלימה המביכה שמפגין ה-B3 בהינתן העובדה שהכביש היה עמוס ולא נראה שהייתה לו יכולת לפתח מהירות גבוהה במיוחד לפני זה. הרכב שלי עם מערכת בלימה מיושנת ונחותה משלו ועדיין עשתה עבודה יפה למרות שהמהירות שלי הייתה "ברף העליון שתנאי הדרך אפשרו". חיזוק גדול לזה שההשקעה הכי גדולה שלי ברכב היא במערכת הבלימה ובצמיגים מתוך הבנה בחשיבותם. עוד מקרה שהחזיר בגדול את ההשקעה הכספית.

לפי המקובל בארץ סביר שה-B3 בהיותו בן 10~ היה לדוגמה עם צמיגים סיניים יבשים ברמה כזאת או אחרת וכדו'..

בנוסף אני מקפיד לא לשבת על הבלמים בירידות. וכך ברגע הקריטי קיבלתי מקסימום בלימה בלי דעיכה למרות הירידה הארוכה שהיתה לפני.

רוב הסיכויים שהוא פשוט לא לחץ מספיק חזק, נראה שזה קורה לדיי הרבה אנשים.

פורסם
לפני 3 שעות, FoxLight כתב:

רוב הסיכויים שהוא פשוט לא לחץ מספיק חזק, נראה שזה קורה לדיי הרבה אנשים.

רואים שהוא רואה ובורח לשול השמאלי, עדיין לא ללחוץ כמה שיותר? למה?

פורסם
לפני 4 שעות, tza כתב:

רואים שהוא רואה ובורח לשול השמאלי, עדיין לא ללחוץ כמה שיותר? למה?

כי אנשים לא יודעים ללחוץ חזק, לא תרגלו אף פעם בלימת חרום וכו'

• אהבתי 2
  • מעניין 1
פורסם

על ה-A5 בגרמניה הייתי על 230 קמ"ש, ואז עברתי לנתיב אמצעי כי עקפה אותי פרארי...

• מצחיק 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
בתאריך 18.10.2022 בשעה 14:35, tza כתב:

בוא אגלה לך סקופ. עובד על רכב גבוה 11 שעות כל יום ברחבי ת"א והאיזור. על הדרך עושה סוג של מחקרון, לא מדעי. מתבונן ברמזורים אדומים על הצמיגים של הרכבים הסמוכים לי, סתם משיעמום...אתה בוודאי מניח שאני אכתוב שאני רואה רק צמיגים סינים שמורכבים על רכבים ישנים ועממיים, זולים יחסית (רכבים משפחתיים כדוגמת מאזדה 3 ושות' וג'יפונים כדוגמת טוסון/ספורטאז' ושות' נכללים ב"עממי"), אז אתה צודק. עכשיו נעבור לסקופ 2: גם ברכבי יוקרה, אני רואה מותגים סינים (אל תחשבו שאני מתבלבל, אני לא מדבר על מותגים קוריאניים/יפניים שהם על הכיפאק לגמרי, כדוגמת הנקוק/פאלקן/טויו/קומהו ושות'), כן, סינים! דוגמאות לרכבים כאלה רק ממה שזוכר כרגע: אאודי A3/Q5, קדילאק ATS/XT5, לקסוס IS300, וולבו S60, XC40, ב.מ.וו סדרה 5/3/X1, אפילו רחמנא ליצלן ראיתי מרצדס S600 מהדור הקודם. זה רק מה שעולה לי עכשיו בשניות אלו. השורה התחתונה היא שכנראה רוב הרכבים על כבישי ישראל נועלים צמיגים סינים כי לישראלים אכפת מבטיחות של עצמם ושל הסובבים אותם. כנראה אגב, זה גם מסביר מדוע כשיורד גשם, ישראלים נוהגים כאשר הם אחוזי אימה. ומדוע האימה אוחזת בהם גם בסיבובים על כביש יבש, שהם צריכים לבלום למהירות של 20 קמ"ש, פן הרכב "יתהפך". 

ולקינוח, אצדיע לאיזה נהג מונית שראיתי לפני שבועיים, עם E קלאס ישנה מהדור של אמצע שנות ה- 2000 שלא להאמין אבל ראיתי אצלו רביעיית מישלין פיילוט ספורט 5 רעננים! מניח אבל שהוא לא באמת מבין בזה אלא פשוט "דחפו" לו את הכי טוב של מישלין. 

אגב, לצערי גם ברכב שעובד עליו שמיועד להובלת נוסעים, מורכבים צמיגים סינים ירודים שזה עצוב מאד, אבל אין לי מה לעשות עם זה. שיהיה לי בהצלחה בחורף.

עריכה אחרונה על ידי BRAVO30
  • רעיון טוב! 3
פורסם

נהג יונדאי טיפוסי אידיוט. חבל שלא התהפך ונכחד, היה עושה טובה לכולנו. 

אהבתי שכל כך לא אכפת לו מהרכב שלו שהוא פשוט המשיך בנסיעה ולא בדק לראות מה קרה. 

• רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

פורסם

הוא לא הרגיש. יקבל מחר בבוקר צעקות של TPMS.

כאלה גם מורידים רוכבי אופניים ולא שמים לב.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...