Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Fraysa כתב:

סיכוי טוב שהמצלמה שלך לא מכוונת/ערכת את התאריך, סתם, אבל who cares?

זה שאתה מתחמק מלענות באיזה רכב אתה נוהג (שאלה מאוד בסיסית) מעלה תהיות חמורות.

שנהג עם אוקטביה 1800 כנראה יודע יותר טוב מהישראלי הממוצע וינסה להגיע ליעד שלו כמה שיותר מהר מבלי לעכב את התנועה

ולא להיתקע. אין קשר למהירות, יש קשר למרחב שלך וליכולות שלך.

עלית עליי.
הסירטון צולם ב-1980.

אתה בטח גם מאמין שכדור הארץ שטוח.

לפני כשעה, Fraysa כתב:

נהג קיה נירו ליסינג טיפוסי שנעלב ולקח אישית, much? רק מוכיח את הנקודה שלי. :D

לצערי אתה זהה ל- @CX25GTI.

תשומת הלב שלך לפרטים שואפת לאפס, אז כנראה גם יכולות התימרון שלך בכביש (עכשיו מובן למה אתה מצדד בנהג האוקטביה).

תסתכל על הצילומים שוב - יש שם מכסה מנוע כחול.

אז יהיה לי קצת קשה לנהוג בקיה ליסינג לבנה.

צודק בקיה, טועה בנירו ובליסינג.

עריכה אחרונה על ידי bigfoot7375nadav
  • אהבתי 1
פורסם

נסחפתם 🙂

על כבישי ארצנו נמצאים "מבחר נהגים" שרואים בצורת נהיגתם כטובה והנכונה ביותר.

אכן יש לא מעט מחברי הפורום בעלי נסיון בנהיגה והכשרות שונות ,בינהם גם אני, אבל ככל הנראה את מה שכמותי הפנימו, ככל שנראה, לא נצליח ללמד נהיגה נכונה או דרך ארץ בהתכתבות.  להבדיל מן המפה הפוליטית לרבים מהנהגים בכבישים הם שמאלנים קיצוניים. 😄

חלק מהתגובות לא מכבדות את הכותב אותן. 

• אהבתי 3

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 3 שעות, Fraysa כתב:

שנהג עם אוקטביה 1800 כנראה יודע יותר טוב מהישראלי הממוצע וינסה להגיע ליעד שלו כמה שיותר מהר מבלי לעכב את התנועה

ולא להיתקע. אין קשר למהירות, יש קשר למרחב שלך וליכולות שלך.

אז לפי התשובה הזו אני מבין שאתה מאמין ש-120 קמ״ש הם שונים בין מכוניות שונות?

אם לא שמת לב נהג האוקטביה מאוד מעכב את התנועה כי לרוב הנהגים אין הכשרה של נהגי מירוץ או ראלי ולכן השתוללות כזו תגרום להם ללחוץ על הבלמים.

פורסם
לפני שעה, EliC25 כתב:

כן, אני נוהג בקיה נירו ליסינג...

כנראה שעל רכבים שנהגתי אתה לא תנהג כל ימי חייך.

ו

בוא נראה על אילו רכבים נהגת: קיה מגנטיס , פורד פיסטה, יונדאי גץ. מה אני אגיד לך אחי - איזה מבחר. וואו, ניכר שאתה חובב רכבים מושבע!

תעשה לי טובה, אלי. נו באמת. אני מכיר אותך מכל פוסט שני בפייסבוק. אתה בלשון המעטה ישראלי חסכן. מלבד הסרטונים המאוד משעממים

שאתה מעלה בקבוצה "מהשמשה", רואים עלייך שאתה אתה בדיוק כמו כל ישראלי ממוצע שקונה יונדאי וקיה נטו כי אין פה תרבות רכב.

לפני כשעה, CX25GTI כתב:

בוגר בית ספר לנהיגה של גים ראסל באנגליה מחזור 1992 ...

גם עם נירו מליסינג אני יכול ללמד אותך דבר ואו שתיים על נהיגה.

בלי תמונה - אין אמונה, ידידי.

לפני 41 דקות, bigfoot7375nadav כתב:

עלית עליי.
הסירטון צולם ב-1980.

אתה בטח גם מאמין שכדור הארץ שטוח.

תשומת הלב שלך לפרטים שואפת לאפס, אז כנראה גם יכולות התימרון שלך בכביש (עכשיו מובן למה אתה מצדד בנהג האוקטביה).

תסתכל על הצילומים שוב - יש שם מכסה מנוע כחול.

אז יהיה לי קצת קשה לנהוג בקיה ליסינג לבנה.

צודק בקיה, טועה בנירו ובליסינג.

חחחח למה אני לא מופתע שצדקתי בקיה? למה? אין, אתם נהגי הקיה פשוט מכת מדינה. אי אפשר להיפטר מכם.

פשוט הזוי שצדקתי וזה רק מוכיח את הטענה שלי.

לפני 56 דקות, קורן בן אשר כתב:

^ מיותר להגיב לו בכלל. נדיר לראות דבר כזה פה, מתאים לכל מיני פורומים אחרים. התנהגות שמתאימה לבן תשחורת פוחז, אני מקווה בשבילו שזה המקרה, כי מבנאדם יותר מבוגר מצופה להתנהגות קצת יותר מיושבת.

זה שדעה אחת שונה מהאחר לא אומר ש"מיותר להגיב". זה אינטרנט, לא משפחה.

לפני 3 דקות, bigfoot7375nadav כתב:

אז לפי התשובה הזו אני מבין שאתה מאמין ש-120 קמ״ש הם שונים בין מכוניות שונות?

אם לא שמת לב נהג האוקטביה מאוד מעכב את התנועה כי לרוב הנהגים אין הכשרה של נהגי מירוץ או ראלי ולכן השתוללות כזו תגרום להם ללחוץ על הבלמים.

הבנת הנקרא much, ידידי?

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 8 דקות, Fraysa כתב:

זה שדעה אחת שונה מהאחר לא אומר ש"מיותר להגיב". זה אינטרנט, לא משפחה.

מיותר להגיב, כי לא ממש הבעת דעה, אלא התחלת ויכוח ילדותי ברמה של גן שולה "אבא'שלי יותר חזק מאבא'שך".

• אהבתי 3

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

@Fraysa ניצחת.

אתה פשוט מדרדר את הפורום למקומות שאנשים (גם אני ביניהם) לא אוהבים.

הצלחת להוציא לכולם את הרוע והעצבים.

אני מסכים שיש מכת מדינה והיא לא אנשים שנוהגים בקיה אלא אנשים שאוהבים לריב בשביל להיות צודקים ולהתעלל באחרים עם אימרות שטוטיות.

דוגמה טובה: אתה.

כל הכבוד לך.

רק שתדע שיצאת נעל - זה אפילו לא הרכב שלי.

לא עונה או מתייחס אליך יותר.
הבנת את זה? ״ידידי״?

• אהבתי 3
פורסם (נערך)
לפני כשעה, Fraysa כתב:

בוא נראה על אילו רכבים נהגת: קיה מגנטיס , פורד פיסטה, יונדאי גץ. מה אני אגיד לך אחי - איזה מבחר. וואו, ניכר שאתה חובב רכבים מושבע!

למה אתה חושב שנהגתי רק על הרכבים שבבעלותי?

ויפה שאתה מכיר אותי 'מפוסטים', שזה בפני עצמו אמור להביך אותך, שאתה יודע מי אני בלי שאני יודע מי אתה, ואתה מסתתר מאחורי ניק ניים מסתורי

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 58 דקות, קורן בן אשר כתב:

מיותר להגיב, כי לא ממש הבעת דעה, אלא התחלת ויכוח ילדותי ברמה של גן שולה "אבא'שלי יותר חזק מאבא'שך".

זה כי זה התפתח לריב בגלל שאנשים לא אהבו את הדעה המקורית, שהייתה שהמצלם הוא האשם.

לפני 15 דקות, bigfoot7375nadav כתב:

@Fraysa ניצחת.

אתה פשוט מדרדר את הפורום למקומות שאנשים (גם אני ביניהם) לא אוהבים.

הצלחת להוציא לכולם את הרוע והעצבים.

אני מסכים שיש מכת מדינה והיא לא אנשים שנוהגים בקיה אלא אנשים שאוהבים לריב בשביל להיות צודקים ולהתעלל באחרים עם אימרות שטוטיות.

דוגמה טובה: אתה.

כל הכבוד לך.

רק שתדע שיצאת נעל - זה אפילו לא הרכב שלי.

לא עונה או מתייחס אליך יותר.
הבנת את זה? ״ידידי״?

הצלחתי להוציא לכולם את הרוע והעצבים, נטו כי יש לי דעה אחרת? וואו, אז כנראה שאתם פעם ראשונה באינטרנט.

ואם זה לא הרכב שלך, לא יצאתי נעל - אתה יצאת שקרן. שים לב שאתם כבר במשך שלושה עמודים מתחמק מלהגיד מה הרכב שלך.

סיבה פשוטה: "אמור לי מה הרכב שלך, אגיד לך מי אתה...".

לפני 6 דקות, EliC25 כתב:

למה אתה חושב שנהגתי רק על הרכבים שבבעלותי?

אוקיי. אז עשית סיבוב על 330 של חבר. אם היית באמת אוהב אותם, היית קונה אותם, לא? מה זה הקטע ההזוי הזה להמשיך לקנות

יונדאיים וקיות במשך עשרות שנים? לא בא לך קצת להתפנק? שואל ברצינות.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם

'לעשות סיבוב' לא מוגדר אצלי לנהוג ברכב.

לנהוג ברכב מבחינתי זה להשתמש בו כמה ימים בתור דיילי לפחות .

עשיתי את זה על רכבים קצת יותר מעניינים מסדרה 3 או מהאאודי A3 TFSI שהחזקת, רכבים שכנראה הסיכוי שתנהג בהם הוא אפסי, מאחר ואפשר לספור על אצבעות 2 הידיים במקרה הטוב, את כמות הרכבים שנותרו בישראל מאותו דגם.

יש הבדל בין הנאה מוטורית לבין שיקולים כלכליים בחיים, ובנושא הזה אין לי טעם להאריך. זה שנולדת למשפחה אמידה\עשירה\וואטאבר לא הופך אותך לנהג יותר טוב או אנין טעם ברכב.

מאחר ואני בן אדם לפני הכל, יוצא לי לנהוג תקופות ארוכות ברכבים מאוד מיוחדים של חברים טובים שסומכים עליי ומאפשרים לי גם ליהנות ממה שהם השיגו בחיים.

גם במובן הזה, הרכבים שאני מחזיק היום הם לא בדיוק השיקול הכי כלכלי שיש. אז אמנם יש את הקיה אבל העלמת עין גם מרכב אספנות שעלות שיפוצו עולה עשרות אלפי שקלים, וג'יפ שאוכל 1 ל7 עם עלויות אחזקה יקרות. זה מהנה אותי הרבה יותר מללחוץ על הגז בTSI DSG

פורסם

image.thumb.png.45ae54b501e4df280642bfed369a351c.png

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 23 דקות, omricn כתב:

שמע חבוב, צריך להכניס אותך לשרשור פרטי עם Transporter ולחכות לך בחוץ

מה עשית לטרנספורטר? הוא לא אשם.

מצד שנח, אולי פראיסא יעבור מואג לואגיו.

• מצחיק 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתם סוטים מהנושא. 

אבל בכל זאת יש כאן מראה מעניינת של נהגי ישראל/חובבי הרכב לאו דווקא הנהיגה.

יש את אלו שנהנים מהרכב ולא בורחים מVAG או תוצרת מערבית אחרת. ואלו ש "מפחדים" מהרכב ומחפשים או לחליפין מתנחמים ברכבים "סתמיים"/שימושיים וסונטים באחרים.

הד"ר למשל מאד פרקטי, מטיף בהרבה מקרים לבחירה ברכב שימושי (ואפילו משעמם, כרכב) לעומתו אחרים מנסים ומתנסים במגוון כלי רכב ויכולים להעיד ממקור ראשון על אותם כלים, דיסקו,רומן ,קרמבו ועוד כמה . 

פורסם (נערך)

לפני 50 דקות, Fraysa כתב:

זה כי זה התפתח לריב בגלל שאנשים לא אהבו את הדעה המקורית, שהייתה שהמצלם הוא האשם.

צודק. אני אשם. גם במצב הכבישים והפקקים.

הצלחתי להוציא לכולם את הרוע והעצבים, נטו כי יש לי דעה אחרת? וואו, אז כנראה שאתם פעם ראשונה באינטרנט.

או שאתה פשוט. מעצבן.

ואם זה לא הרכב שלך, לא יצאתי נעל - אתה יצאת שקרן. שים לב שאתם כבר במשך שלושה עמודים מתחמק מלהגיד מה הרכב שלך.

סיבה פשוטה: "אמור לי מה הרכב שלך, אגיד לך מי אתה...".

מהעשור האחרון:
פרטי

פאסאט 1.8 טורבו (אני ערס?)
הונדה ג׳אז היברידית (אני סבתא?)
הונדה ג׳אז רגילה (אני דודה?)

קיה פיקנטו של בן משפחה (״נהג קארס פורום מבוגר״?)

מהעבודה
פריוס (אני זבל?)
אאוטלנדר 7 מקומות (אני אבא?)
פיג׳ו 3008 (נגמרו לי הדימויים)

אתה מדבר כ״כ הרבה שטויות ללא הכרה.

הנהג אחראי לנהיגה. לא הרכב.

• אהבתי 1
  • מצחיק 3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...