Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

b41fc1c0ed14b7a289ea.jpg.2179a95c95c70407ced03fdd24f039d3.jpg

זה תמונה מהכתבה שם, רגע לפני הסטייה שמאלה.

אני גם דיי מסתייג מ"להתאבד" על הנתיב הנגדי - לא טוב לאף אחד, בגלל זה אמרתי שמזל שהנהג ברכב הלבן היה ערני.

פורסם

בעיקר מזל. 

אכן סילבראדו. 

נס גדול. 

אם היה נהג מאוד טוב היה מסתכל לצדדים בחציה של כל צומת גם באור ירוק, אלא שקשה לראות את הסילבראדו ולא בטוח שגם להיות נהג טוב עוזר במקרים כאלו. לפעמים עדיף מזל. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 4 שעות, ניקו פ. כתב:

אם היה נהג מאוד טוב היה מסתכל לצדדים בחציה של כל צומת גם באור ירוק

לא מסכים, זה לא ריאלי, אתה חוצה צומת במהירות של הכביש שבו אתה נוסע, אם כל הנהגים ה"טובים" היו מאיטים כדי לוודא שאין רכב שהחליט שהוא חוצה באדום מלא לגמרי אז היו פה כל כך הרבה פקקים שהיה צריך לחשוב מחדש על עולם התחבורה.

כשהרמזור מתחלף לירוק - מסכים, כי יש לא מעט גניבות של כתום-אדום.

במקרה הזה היה ירוק מלא.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 4
פורסם
לפני שעתיים, aviaviavi כתב:

לא מסכים, זה לא ריאלי, אתה חוצה צומת במהירות של הכביש שבו אתה נוסע, אם כל הנהגים ה"טובים" היו מאיטים כדי לוודא שאין רכב שהחליט שהוא חוצה באדום מלא לגמרי אז היו פה כל כך הרבה פקקים שהיה צריך לחשוב מחדש על עולם התחבורה.

כשהרמזור מתחלף לירוק - מסכים, כי יש לא מעט גניבות של כתום-אדום.

במקרה הזה היה ירוק מלא.

אני מסכים עם @ניקו פ., במעבר כל צומת\מפגש דרכים\מעבר חצייה או כל דבר קרוב אתה צריך:

1. לסוע במהירות מתאימה, מה שלרוב אומר להאט אם אתה מגיע משיוט בין עירוני. נניח על כביש כמו 444 או 40 בין כפר סבא לפתח תקווה\ראש העין, אני נוסע בכביש על 110-120 ומגיעים לצומת מוריד ל90 ואז מאץ חזרה.. זה ממש לא קשה לעזוב את הדוושת גז קצת לפני הצומת.

2. להצמיח עוד זוג עיניים ולהסתכל טוב טוב על כל מה שקורה בצומת.

3. מזל. זה אף פעם לא מזיק 😜

לפני שעתיים, aviaviavi כתב:

אם כל הנהגים ה"טובים" היו מאיטים כדי לוודא שאין רכב שהחליט שהוא חוצה באדום מלא לגמרי אז היו פה כל כך הרבה פקקים שהיה צריך לחשוב מחדש על עולם התחבורה.

זה קורה לדעתי רק בגלל שחצי מאטים בצומת וחצי נוסעים כאילו הם באמצע כביש 6, משתחלים וחותכים.

אם כולם היו מאטים קצת מהמהירות שנסעו לא היה שום פקק, רק היית מגיע דקה יותר מאוחר כי נסעת יותר לאט.

• רעיון טוב! 3
פורסם

הכביש נראה די ריק, צלם נוסע בנתיב השמאלי, ובסוף גורם לבלגן.. מה נגמר עם רכב הלבן בנתיב הימיני, לא כתוב.. 
בקיצור, להמשיך לנהוג ככה, תמיד יש "מזל"... 🙈

פורסם

@Sparrow420אני אישית תמיד מנסה לעבור צמתים ללא לחיצה על הגז, כך שהמהירות יורדת במעט. פשוט לדעתי ההבדל בין 105 ל-90/95 לא תעזור לך יותר מדי לזמן התגובה או לשים לב למה שהולך בנתיב שחותך את נתיב הנסיעה שלך, במקרה ויהיה רכב שיחליט להתאבד עליך מנתיב אנכי.

וברוח התקופה, טרי טרי מלפני חצי שעה

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, ניקו פ. כתב:

בעיקר מזל. 

אכן סילבראדו. 

נס גדול. 

אם היה נהג מאוד טוב היה מסתכל לצדדים בחציה של כל צומת גם באור ירוק, אלא שקשה לראות את הסילבראדו ולא בטוח שגם להיות נהג טוב עוזר במקרים כאלו. לפעמים עדיף מזל. 

מדגיש כי כנראה התפספס לך ;)

@aviaviavi

לפני 6 שעות, Sparrow420 כתב:

אני מסכים עם @ניקו פ., במעבר כל צומת\מפגש דרכים\מעבר חצייה או כל דבר קרוב אתה צריך:

1. לסוע במהירות מתאימה, מה שלרוב אומר להאט אם אתה מגיע משיוט בין עירוני. נניח על כביש כמו 444 או 40 בין כפר סבא לפתח תקווה\ראש העין, אני נוסע בכביש על 110-120 ומגיעים לצומת מוריד ל90 ואז מאץ חזרה.. זה ממש לא קשה לעזוב את הדוושת גז קצת לפני הצומת.

2. להצמיח עוד זוג עיניים ולהסתכל טוב טוב על כל מה שקורה בצומת.

3. מזל. זה אף פעם לא מזיק 😜

\

מסכים ובמיוחד סעיף 1. אנחנו עם שמאוד אלרגי לבלימות. כשמישהו משתלב לפניי אני מאט טיפה ומקבל צפירה מאחורה, על כך שאפשרתי לאחר להשתלב. כאילו אם גרמתי למישהו לבלום פגעתי בנבכי נשמתו. הזייה. קטע די ישראלי ממה שיצא לי להתנסות. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

זה מה שקורה כאשר כל היום תקועים בפחית על גלגלים נדפק המוח וכל מי שמעז לעקוף/לבלום/להשתלב נתפס כאויב שצריך להרוג. 

תהנו ממה שיש כי המצב רק ילך ויחמיר. 

עריכה אחרונה על ידי PeugeotVictimBoy
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 9 שעות, PeugeotVictimBoy כתב:

תהנו ממה שיש כי המצב רק ילך ויחמיר. 

??? 

"בן גביר יעשה פה סדר"

🤣

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם (נערך)
בתאריך 2.12.2022 בשעה 20:02, Fraysa כתב:

הקלות בה אנשים שולפים נשק ומחפשים להתקוטט בימנו מחרידה.

בשביל אחד כזה צריך לשמור ברכב אלת בייסבול ושהוא מגיע שיראה אותה מולו ויעזוב.

מטורפים אלוהים

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
לפני שעה, rsm130d כתב:

ניסיון לרצח!

הוריד אותי מהכביש הבן עוולה הזה 🤬.

מזל שהיה לאן לברוח בשבריר השניה, כי אם לא היה לאן, התנגשות 100%.

לא הבנת.

אתה נרדמת בימין והוא ״הראה לך״.
אתה פשוט עבריין. מי נוסע בימין? מי? 😉

פורסם

בשבוע האחרון פעמיים שהכיסוי של הפיג'ו ירד באמצע הלילה והייתי צריך להרים אותו למחרת.

הנחתי שזה בגלל רוחות או מזג אוויר, למרות שהכיסוי של הסיטרואן לא זז מילימטר.

הבוקר הייתה הפעם השלישית, הפעם המראה הייתה שבורה והכיסוי היה מלא בשתן של כלבים...

הקיה חנתה די קרוב וזה מה שהצלחתי לתפוס.

אני יודע מי הבן אדם, מה הייתם עושים?

• מבאס 1
פורסם
בתאריך 28.11.2022 בשעה 19:58, Trilandian כתב:

מקרים של אי-מתן זכות קדימה בכיכרות כבר כ"כ שכיחים בכבישי ארצנו שאני כבר לא מחשיב אותם כמשהו שמצדיק העלאה לשרשור, אבל היום נתקלתי במקרה מיוחד.

אני נכנסתי לכיכר, האידיוט התורן התפרץ פנימה, ואני שחררתי צפירה עצבנית כדי לומר "אדוני, הפרת את זכות הקדימה שלי. זה לא מעשה מקובל". עד כאן, ביזנס אז יוז'ואל.

אמנם נראה שהוד בבונותו נעלב מזה שמישהו חושב שהוא עשה משהו לא בסדר, אז הוא מיד האט, וכשאני, בעקבות זאת, המשכתי לצפור לו, הוא פשוט עצר באמצע הכביש.

הנתיב ליד היה פנוי, אז אני עקפתי אותו, רק שבעודי עושה זאת, אני קולט אותו מתחיל להוריד את החלון שלו כדי להתחיל איתי ויכוח (אפילו רואים את ההתחלה של זה בסרטון).

כמובן שלא הייתה לי שום כוונה לחסום את כל התנועה רק כדי שהאידיוט יצעק עלי משהו שכנראה יתנקז ל"למה, מה קרה?!?", אז פשוט הצדעתי לו עם אצבע אחת והמשכתי הלאה.

זו ראש העין Rev. 2? מרגש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...