Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 12.12.2022 בשעה 10:16, kobi_g כתב:

אתמול בבוקר בדרכי לעבודה הצלחתי במקרה למצוא את אחד המשוגעים שעל הכביש,

הכל החל שנכנסתי לנתיבי איילון ופתאום שומעים צפצוף של אופנוע ממרחק - כאילו ניידת טיפול נמרץ אוצה להזיז את כל הרכבים, ועבר אותי לבסוף.

כשטות מיצידי צפרתי לו פעם אחת כאילו מה?

כאן הבחור "נדלק והחלה מסכת הבעיות שלמזלי נגמרה בשקט.

הוא נעצר לפני והחל להסתכל ולבחון אותו, עשיתי את עצמי כלא שם לב אליו והוא לבסוף המשיך בדרכו אך כניראה היצר הפנימי בו התעורר והוא חיפש אותי וחזר לנתיב.

נסע בנתיב מימיני ולבסוף חתך לנתיב שלי ובלם.

כאן גם אני התחממתי כי מישהי כמעט נכנסה בי מאחור והחלטתי שכלו כל התקוות ואמרתי עולה ומפחיד אותו ולחצתי את הדוושה עד הסוף, הוא שם לב ושמע את נהמת המנוע והבין שכניראה לא כדאי לו להמשיך ונמלט בין המכוניות.

מסקנה שלי - לא להגיב לאף אחד בכבישים כבר כי יותר מידי משוגעים יש ואולי גם לשים איזו אלת ביסבול במושב האחורי כנגד משוגעים כאלה (שמח שנגמר ללא הסתבכויות)

יום טוב

לא מצדיק את הרוכב,אבל נראה שעברת עם 1/4 רכב לנתיב השני,והרוכב עבר בן 2 רכבים ובגלל הסטייה מהנתיב היה קרוב ללנשק לך את המראה.

צפר לך בישביל שתשאר בנתיב שלך,ואז אתה צפרת לו. 

ככה זה נראה לפחות. 

זה לא אופנוען,זה קטנוען,ורוכב לא משהו,ועם יד על הלב אני מניח שבאת לעבור נתיב והוא פשוט היה בשטח מת שלך. 

זה בעיה של הרוכב,אבל זה מעצבן. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

הבעיה עם הרוכבים האלה שהם תמיד חושבים שאתה אשם. 

היה לי מקרה דומה עם רוכב טימקס שבזמן שאני עברתי מנתיב אמצעי לימני הוא עשה מעבר מהשמאלית ביותר לימני ביותר ב20-30 קמ"ש מהר יותר מזרימת הרכבים, כשחצי מהרכב שלי היה בנתיב הימני קלטתי אותו במראה האחורית וחזרתי טיפה למרכז והוא כתוצאה מכך ברח לשוליים. 

הבחור מסתובב ומסתכל עלי

אני יודע שהוא המטומטם בכל האירוע כי מי עושה תמרון כזה ומצפה מרכב שבדיוק מבצע מעבר נתיב לשים אליו לב ועוד במהירות שהוא רכב.

בזמן שאני מאחל לו לפגוש נהג ערני פחות בפעם הבאה  אני מרים יד כאות  "סליחה", אני המשכתי בדרכי וכך גם הוא. 

פורסם

שים לב שאלה קטנועים,קטנועים חושבים שהכביש שלהם.(ואם זה טי מקס,אז הכביש שלהם)

אופנועים גם נדחפים,אבל מודעים לסכנות(לרוב,אבל בדרכ מי שאני רואה שמזגזג נכון זה אופנועים)ויודעים שגם אם הנהג אשם,אתה תיהיה הסובל העיקרי בפגיעה. 

רוב רוכבי הקטנועים לא מודעים לזה כנראה… 

אני גם מזגזג,אבל משאיר תמיד מרווח בטחון מסויים ויש מקרים שאני ממתין עם ה״זגזוג״כמה שניות עד שיהיה מרווח תמרון טוב יותר. 

לא אמורים לזגזג כעקרון,אז שעושים את זה צריך לעשות זה חכם. 

אבל עדיין,אני רואה מלא מקרים שרכבים פשוט נמצאים על 2 נתיבים בלי סיבה,או סתם נצמדים 10 סמ לרכב לידם שמהצד השני רכב יכל להכנס ברווח. 

זה מרתיח. 

או האלה שפתאום נעמדים באמצע הנתיב,ו10 רוכבים תקועים במקום,פשוט 0 מודעות. 

סהכ תופסים פחות מקום בכביש,ופחות חנייה,אם כל רוכב היה עובר לרכב,המצוקה היית פי כמה וכמה. 

או סתם נהגים שהם באמצע הנתיב ולא מפסיקים לזגזג באמצע הנתיב עם אינספור תיקוני הגה כל 5 שניות. 

במקרה של הסרטון האחרון עם הקטנוע,רואים שהרכב סתם לא שומר על הנתיב שלו. 

הרוכב קטנוע צריך לקחת את זה בחשבון שנהגים לא נשארים בנתיב שלהם,אבל לא לקח,אז התעצבן. 

פורסם

כל רוכב צריך להבין שהנהגים בארץ פשוט לא מודעים וגם לא מעניין אותם זה שרוכב בסביבת הרכב שלהם בדיוק כמו שלא מעניינת אותם שיירת רכבים מזגזגים מאחוריהם כי הם תקועים בשמאלי. 

מי שרוכב בעצמו, בזמן נהיגה ברכב יתנהג שונה כשיראה רוכב במראה. 

פורסם

הצטברות של כמה ימים.
מה עושים כשיש פקק? נדחפים ונוסעים על אי תנועה. ברור.

הרגיז אותי מספיק שלא אפשרתי לו להכנס.

חבל שאין לי מצלמה אחורית, הוא הגיע מנתיב שמאל. חושב שרכב מסחרי זה פורמולה 1.

ברור שפקק עוקפים בנתיב ירידה מכביש מהיר. ממשיך להתפתל גם אחרי כאילו שזה יעזור בפקק.

ועוד נחש על הכביש. שמאל/ימין/שמאל. תהרגו אותי, לא מבין מה הרוויח.

• אהבתי 5
פורסם
לפני 11 שעות, rev-Match כתב:

כל רוכב צריך להבין שהנהגים בארץ פשוט לא מודעים וגם לא מעניין אותם זה שרוכב בסביבת הרכב שלהם בדיוק כמו שלא מעניינת אותם שיירת רכבים מזגזגים מאחוריהם כי הם תקועים בשמאלי. 

מי שרוכב בעצמו, בזמן נהיגה ברכב יתנהג שונה כשיראה רוכב במראה. 

כל נהג צריך להבין שהרוכבים בארץ פשוט לא מודעים וגם לא מעניין אותם זה שרכב בסביבת האופנוע שלהם בדיוק כמו שלא מעניין אותם להיות "ראשונים ברמזור" ועוד על השמאלי, גם אם יש רכב שמהיר מהם פי כמה וכמה.

די להכליל. זה נבלה וזה טריפה.

2016 BMW M235i.

פורסם

נהיה פשוט סיוט לנסוע בכבישים, גם לא בשעות העומס כביכול. שלושת הארועים הראשונים כולם מנסיעה אחת של ארבעים דקות.

0:00 שליח בן אלף שר***ות.

0:18 אני תופר מימין טור של זומבים שנוסעים על 80 בנתיב האמצעי, תוך כדי אחד מהם מחליט שזה הזמן לעבור ימינה (למלעיזים, נסע עם איתות ימינה שני קילומטרים לפני כן). מודה שפה גם אני לא מי-יודע-כמה בהיבט נהיגה מגננתית.

0:40 לא מצליחה להחזיק פניה בתוך הנתיב שלה. עקפתי אותה לאחר מכן, היא לא התעסקה בכלום, פשוט חסרת מסוגלות לנהוג.

1:22 אוטובוס מחליט שהוא עובר נתיב וכמעט לוקח איתו פריוס.

• אהבתי 5

חזיר דיזל

פורסם
לפני 20 דקות, קורן בן אשר כתב:

נהיה פשוט סיוט לנסוע בכבישים, גם לא בשעות העומס כביכול. שלושת הארועים הראשונים כולם מנסיעה אחת של ארבעים דקות.

0:00 שליח בן אלף שר***ות.

0:18 אני תופר מימין טור של זומבים שנוסעים על 80 בנתיב האמצעי, תוך כדי אחד מהם מחליט שזה הזמן לעבור ימינה (למלעיזים, נסע עם איתות ימינה שני קילומטרים לפני כן). מודה שפה גם אני לא מי-יודע-כמה בהיבט נהיגה מגננתית.

0:40 לא מצליחה להחזיק פניה בתוך הנתיב שלה. עקפתי אותה לאחר מכן, היא לא התעסקה בכלום, פשוט חסרת מסוגלות לנהוג.

1:22 אוטובוס מחליט שהוא עובר נתיב וכמעט לוקח איתו פריוס.

על השליח - אתה קצת עדין לגביו, לא?

על הטור - אזהרת ציניות: הידעת? יש כאלו שלא מכבים איתות שמאל ואז לך תתווכח על זה שהם נדחפו לך תוך כדי עקיפה.

על האוטובוס - אזהרת ציניות 2: לא יודע מה אתה רוצה. זו הנהיגה הרגילה שלהם.

פורסם
לפני 5 דקות, bigfoot7375nadav כתב:

על השליח - אתה קצת עדין לגביו, לא?

כמו שאתה בטח יודע, המצלמה מעוותת את המרחב, במציאות זה היה קרוב. לא מספיק בשביל בלימת חירום, אבל מספיק בשביל קללות בשש שפות (בגלל זה הסרטון במיוט).

חזיר דיזל

פורסם

מה זאת אומרת למה הוא פתאום מחליט לעגור לימני? 

חיכה שתתקרב כדי שיוכל לפגוע בך. כאילו בכוונה. הזוי. 

גם תראה כמה אור כחול יש לו ברכב. בנאדם שלא שמע ולא מבין שהאור הבוהק בתוך 

הרכב מפריע לו בנהיגה. בטח גם לא מודע לאפשרות לעמעמם ופויה לטויוטה שזה לא אוטומטי אצלם. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, Ido12 כתב:

לא מצדיק את הרוכב,אבל נראה שעברת עם 1/4 רכב לנתיב השני,והרוכב עבר בן 2 רכבים ובגלל הסטייה מהנתיב היה קרוב ללנשק לך את המראה.

צפר לך בישביל שתשאר בנתיב שלך,ואז אתה צפרת לו. 

ככה זה נראה לפחות. 

זה לא אופנוען,זה קטנוען,ורוכב לא משהו,ועם יד על הלב אני מניח שבאת לעבור נתיב והוא פשוט היה בשטח מת שלך. 

זה בעיה של הרוכב,אבל זה מעצבן. 

כמה שאתה טועה, הבחור הגיע עם ציפצופים כאילו הוא ראש הממשלה וכולם צריכים לפנות דרך עבורו ונהג וזגזג עד ששמע את הצפצוף שלי ונעמד לו השכל

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

ברור ברור. אין לי ספק שזה עפיפון בלי חוט, אבל זה אשכרה נראה כאילו שזה בזדון. מעצבן ועצוב. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני שעה, קורן בן אשר כתב:

כמו שאתה בטח יודע, המצלמה מעוותת את המרחב, במציאות זה היה קרוב. לא מספיק בשביל בלימת חירום, אבל מספיק בשביל קללות בשש שפות (בגלל זה הסרטון במיוט).

אני מבין שהייתי צריך להכניס אזהרה גם פה 😉 .
התכוונתי שהקללה שלך היתה קצת עדינה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...