Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה זמן. אני רואה רכב בשמלי בקושי נוסע. כולם עוקפים מימין.

מגיעים לצומת. הגיברת עברה לנתיב הימני. יש ירוק והיא בקושי זזה כמעט משהו נכנס ברכב שלה.

אני עוקף. ומה רואה היא אם העניים בסמרטפון.

• מבאס 2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
בתאריך 12.1.2023 בשעה 10:27, ברווז כתב:

@Coro אחלה מצלמה!

מה הדגם?

ושים לב שהיא מתעדת גם את המהירות שלך...😆

מצטער על האיחור, המצלמה היא Viofo a119 עם מודול GPS. אני מודע לתיעוד של המהירות :)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

מזל שבאמריקה יש מרחב לעשות שטויות. אצלמו זה היה הגמר בערימה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

למה יש צפצוף מהמצלמה? ייתכן שחווה בעיית ניתוק של  מצלמה האחורית מדי פעם? אני שואל כי גם אצלי מדי פעם יש ביפ כפול מהA129 וזה קשור למצלמה האחורית ( אני מול התמיכה שלהם בנושא)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממה שאני יודע, הביפ הספציפי הזה מופיע כאשר לוחצים על הכפתור ששומר את הוידאו האחרון. כך לא צריך ללכת לחפש את הסרטונים מאוחר יותר, אלא הם עוברים לתיקייה נפרדת שממנה הם גם לא יימחקו (הרי המצלמה מוחקת סרטונים ישנים כדי להקליט חדשים. אז לחיצה על הכפתור המדובר מונעת את המחיקה הזו).

דבר שני, שמת לב מתי אתה שומע את הצפצופים? אם הם נשמעים בדיוק עמו בסרטון, יכול להיות שזה קשור לשמירת צילום אוטומטית כשהמצלמה מזהה פגיעה ולא רק למצלמה האחורית (אני נוטה להאמין שהיו מגדירים צלצולים שונים לכל מצב, אבל אולי אני טועה). יש בתוך תפריט ההגדרות הגדרה של הרגישות של עוצמת הפגיעה. יכול להיות שאצלך זה מכוון על רגיש מדי, ואז טלטולים יחסית עדינים בזמן נהיגה גורמים לשמירה של סרטונים ולצפצוף הזה. נסה לבטל את ההגדרה הזו ולראות אם הם נעלמים (או לכל הפחות מתמעטים). אתה גם יכול לבדוק את התיקיות בכרטיס הזיכרון, לראות אם יש אחת שכל הסרטונים בה מסתיימים עם צפצוף כזה.

דבר אחרון לגבי ההגדרה של זיהוי פגיעה - יש לי חבר שהיה עושה טיולי שטח עם הרכב, ובכל טיול המצלמה הייתה מעבירה עשרות סרטונים רנדומליים לתיקייה נפרדת כדי שלא יימחקו. ביום שחברה שלו עשתה תאונה - לא היה תיעוד כי המצלמה פשוט הפסיקה להקליט סרטונים חדשים מכיוון שנגמר המקום. אז כדאי לבדוק שהמצלמה אכן מקליטה סרטונים חדשים פעם בכמה זמן.

פורסם

היי,לא קשור לגלאי ה G של פגיעה,הוא מכוון על נמוך,וגם אין סרטונים בספריית RO ששומרת צילום הנובע ממכה.

חד משמעית קשור למצלמה האחורית כי המצלמה מייצרת שני סרטונים כל 5 דקות.סרטון לקדמית וסרטון לאחורית.  מזהים איזו מצלמה ע"פ שם הקובץ המסתיים ב R או F.

במקרים והאחורית לא מייצרת סרטון,יהיה הבדל הן במספור שם הקובץ ובכמות הסרטונים.

אני מזהה אצלי ניתוקים אקראיים של המצלמה האחורית  פניתי כבר לתמיכה של היצרן בנושא.

אם לא יסתדר הם ישלחו לי מצלמה אחורית  וכבל חדש לחיבור בין במצלמות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...