Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 שעות, BeRhthem כתב:

היי,לא קשור לגלאי ה G של פגיעה,הוא מכוון על נמוך,וגם אין סרטונים בספריית RO ששומרת צילום הנובע ממכה.

חד משמעית קשור למצלמה האחורית כי המצלמה מייצרת שני סרטונים כל 5 דקות.סרטון לקדמית וסרטון לאחורית.  מזהים איזו מצלמה ע"פ שם הקובץ המסתיים ב R או F.

במקרים והאחורית לא מייצרת סרטון,יהיה הבדל הן במספור שם הקובץ ובכמות הסרטונים.

אני מזהה אצלי ניתוקים אקראיים של המצלמה האחורית  פניתי כבר לתמיכה של היצרן בנושא.

אם לא יסתדר הם ישלחו לי מצלמה אחורית  וכבל חדש לחיבור בין במצלמות.

ברוב המצלמות האלה צריכים לכוון את G-FORCE לנמוך, כי עם הכבישים שיש בארץ זה ממלא את הכרטיס בסרטונים של "פגיע" ציק-צק.

בקשר לאי הקלטה של מצלמה אחורית- תבדוק את הכבל ובמיוחד את החיבור בשני הקצוות. בגלל השמש והחום שלנו פה, החיבור מתעוות וטיפה נהפך לרופף. תנסה לנתק ולחבר מחדש או בכלל לנסות להחליף כבל. תנסה אולי לחבר את הכבל בזווית טיפה שונה כדי לעביר לחץ שונה למחבר במצלמה (יש לחיבורים חופש די גדול).

תבדוק שאין שום דבר שמועך או לוחץ על הכבל לאורכו.

תבדוק שהמתח שמגיע למצלמה הראשית מספיק להפעיל גם את מצלמה האחורית.

והפיתרון ה IT הכי ידוע שפוטר 90% מהבעיות בעולם - לכבות ולהדליק מחדש.

בהצלחה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

נהג משתולל בחיפה.

https://www.mako.co.il/men-men_news/Article-70f51898a305681026.htm?Partner=rss

נהג השתולל ברחבי חיפה וסיכן חיי אדם: "יכול היה להרוג הולך רגל"

בית המשפט המחוזי בחיפה גזר תשעה חודשי מאסר על תושב העיר בשנות ה-40 לחייו, לאחר שהשתולל ברחבי העיר, חצה רמזורים באדום, וסיכן נהגים והולכי רגל. הנהג נתפס לאחר מצוד שנערך דקות ארוכות, ומבדיקת ינשוף עלה כי הוא היה תחת השפעת אלכוהול.

• אהבתי 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 6 שעות, yor2 כתב:

נהג משתולל בחיפה.

https://www.mako.co.il/men-men_news/Article-70f51898a305681026.htm?Partner=rss

נהג השתולל ברחבי חיפה וסיכן חיי אדם: "יכול היה להרוג הולך רגל"

בית המשפט המחוזי בחיפה גזר תשעה חודשי מאסר על תושב העיר בשנות ה-40 לחייו, לאחר שהשתולל ברחבי העיר, חצה רמזורים באדום, וסיכן נהגים והולכי רגל. הנהג נתפס לאחר מצוד שנערך דקות ארוכות, ומבדיקת ינשוף עלה כי הוא היה תחת השפעת אלכוהול.

9 חודשים מאסר לבן אדם שנוהג כאילו הוא ב-GTA על פאקינג אלכוהול. מדינה רפש. 

• אהבתי 3

2016 BMW M235i.

פורסם
בתאריך 14.2.2023 בשעה 19:08, _slayer_ כתב:

לא יודע מאיזה סיבה עצר את המשאית (ובסוף המשיך לנסוע)  אבל צורת נהיגה - התאבדותי... 

בטח נהג המשאית העז להבהב לו או גרוע מכך לצפור לו, הוא היה חייב לחנך אותו...

• מצחיק 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 13 שעות, Fraysa כתב:

9 חודשים מאסר לבן אדם שנוהג כאילו הוא ב-GTA על פאקינג אלכוהול. מדינה רפש. 

לא מאסר.. עבודות שירות 😆 

פורסם
לפני 6 שעות, Olegis כתב:

בבון אמיתי - את כל הזמן שהוא "חסך" בנהיגה הפרועה שלו, הוא ביזבז אח"כ על "חינוך" נהג המשאית. ממש בנאדם בלי מוח...

והרכב שנסע אחרי המשאית:

fuck-me-farrel.gif

• רעיון טוב! 1
פורסם

כביש בגין בירושלים.

אני כבר רגיל שטרקטורים מסוגים שונים מסתובבים על הכביש למרות שאסור להם לעלות עליו והמשטרה מתעלמת.

אבל לנסוע בנתיב השמאלי ב-10-15 קמ"ש עם המפלצת הזו זה כבר מה שקורה כשמתעלמים יותר מדי זמן. 

אגב, הנתיב לפניו פנוי.

• רעיון גרוע 1
פורסם (נערך)

אתה נוהג באוטובוס ציבורי בלילה בכביש הערבה, לפניך רכבת כביש + רכב נוסף ואתה לא מצליח לראות אם בא רכב ממול. מה תעשה?

ברור, צא לעקיפה מקסימום יש רכב ממול מהר תחזור לנתיב.

ואם אתה כבר באמצע העקיפה?

הכל בסדר. שהרכב הנעקף יבלום שתוכל להיכנס בינו לרכבת כביש והרכב ממול ירד לשול כדי לא להתנגש.

סה"כ הגיוני, לא?

עריכה אחרונה על ידי tza
  • אהבתי 7
פורסם

חותך מימין

מצטער על סרטון קצת ארוך, אבל זה חשוב להבנת המצב.
אני נוסע מאד רגוע בפקק, גשם בחוץ, מוזיקה. אני בנתיב הימני, לא ממהר לשום מקום. מצד ימין ממני יש גדר הפרדה, ז"א לא יכול להיות אף אחד מצד ימין שלי בשום מצב.
ופתאום אני רואה במראה ,אור של האוטו וברגע האחרון מצליח לקחת שמולה, כי הוא כמעט פגע בי. אני נלחצתי - והוא המשיך כמו לא קרה שום דבר 🤬

• אהבתי 7
  • מבאס 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...