Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו, 

הם הורידו את העמוד הקודם שהיה בפינת הצומת.

הם העבירו את ה"עצור" שיהיה על גבי הרמזור (כמו שאמור להיות). 

נשאר רק השלט של פניה ימינה על גבי עמוד תאורה (היה על העמוד שהוסר). 

(עברתי משם בשעות היום כך שיכלתי לראות את הפרטים+עמידה ברמזור הנ"ל כך שהיה קצת זמן להביט סביב...).

בהחלט עשו משהו, ועשו לא רע. 

הדבר הנכון ביותר הוא להזיז את עמוד הרמזור, ואני לא יודע עד כמה הדבר מעשי. היה צריך לטפל בו עוד בשלב התכנון של הצומת (עברה שינוי משמעותי מאד בזמן הקמת המטרונית).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

כל עוד התמרור מסתיר את הרמזור הבעיה לא נפתרה, וזה מה שמצטייר מהצילום שלך. התמרו הזה צריך לרדת לגמרי מהעמוד, ואם זה לא אפשרי לפחות לשנות את הגובה שלו. ואולי לשים על עמוד התאורה repeater של הרמזור (אפילו מהקטנים האלה שמותקניםמף בכל מיני מקומות לטובת העומדים ראשונים), או, אפילו, להעביר את כל הרמזור לעמוד התאורה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתם צודקים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אלה תמרורים עם משמעות שונה.

תמרורים 201-213 מורים את כיוון הנסיעה המותר.

התמרור מעל הרמזור מראים לאיזה כיוון מתייחס אותו רמזור, גם אם מותר כיוון נסיעה נוסף (בנתיב נפרד), ללא רמזור או בהוראת רמזור אחר) 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גינות סחרוב, ירושלים. מתפרץ לכביש מבלי לתת זכות קדימה. עולה על אי התנועה, ומבצע פניית פרסה אל הנתיב הנגדי.

נראה כאילו יצא ביציאה הלא נכונה, ועשה את מה שעשה, כדי לחזור לכיוון הכניסה הראשית לירושלים.

• אהבתי 4
  • מבאס 4

פורסם
פורסם

טוב שיש abs כי הפניה הזאת לפני הכניסה ביונדאי השחורה לא היתה עובדת באוטו בלי abs

הפורד כאילו אשם בכל, אבל הוא אידיוט ממוצע וצפוי, אני ממש רותח על האיוניק הלבן שבמקום לזוז קצת ימינה ולשים גז מהר הוא החליט לעצור לגמרי לעשות פרצוף כועס לפורד. כמעט כמעט עלה לי בסיטרואן בגלל המפגר הזה.

• אהבתי 5
  • מבאס 3

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

מYNET.

https://www.ynet.co.il/news/article/bjzkijqqo?utm_source=m.ynet.co.il&utm_medium=email&utm_campaign=email

תיעוד דרמטי של תאונה קטלנית: חוצה רמזור אדום - ופוגע בעוצמה ברכב אחר.

• אהבתי 1
  • מבאס 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני שעתיים, yor2 כתב:

תיעוד דרמטי של תאונה קטלנית: חוצה רמזור אדום - ופוגע בעוצמה ברכב אחר.

ככה זה, שומר על הנתיב הימני, עבר בירוק, ועדיין דיביל מצליח לחסל ..החיים לא הוגנים.

• אהבתי 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...