Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקיפה על פס הפרדה לבן היא כבר סטנדרט נהיגה פה?

316-95-202 אם זה מעניין את רשויות האכיפה

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בתאריך 21.10.2022 בשעה 14:56, BRAVO30 כתב:

בוא אגלה לך סקופ. עובד על רכב גבוה 11 שעות כל יום ברחבי ת"א והאיזור. על הדרך עושה סוג של מחקרון, לא מדעי. מתבונן ברמזורים אדומים על הצמיגים של הרכבים הסמוכים לי, סתם משיעמום...אתה בוודאי מניח שאני אכתוב שאני רואה רק צמיגים סינים שמורכבים על רכבים ישנים ועממיים, זולים יחסית (רכבים משפחתיים כדוגמת מאזדה 3 ושות' וג'יפונים כדוגמת טוסון/ספורטאז' ושות' נכללים ב"עממי"), אז אתה צודק. עכשיו נעבור לסקופ 2: גם ברכבי יוקרה, אני רואה מותגים סינים (אל תחשבו שאני מתבלבל, אני לא מדבר על מותגים קוריאניים/יפניים שהם על הכיפאק לגמרי, כדוגמת הנקוק/פאלקן/טויו/קומהו ושות'), כן, סינים! דוגמאות לרכבים כאלה רק ממה שזוכר כרגע: אאודי A3/Q5, קדילאק ATS/XT5, לקסוס IS300, וולבו S60, XC40, ב.מ.וו סדרה 5/3/X1, אפילו רחמנא ליצלן ראיתי מרצדס S600 מהדור הקודם. זה רק מה שעולה לי עכשיו בשניות אלו. השורה התחתונה היא שכנראה רוב הרכבים על כבישי ישראל נועלים צמיגים סינים כי לישראלים אכפת מבטיחות של עצמם ושל הסובבים אותם. כנראה אגב, זה גם מסביר מדוע כשיורד גשם, ישראלים נוהגים כאשר הם אחוזי אימה. ומדוע האימה אוחזת בהם גם בסיבובים על כביש יבש, שהם צריכים לבלום למהירות של 20 קמ"ש, פן הרכב "יתהפך". 

ולקינוח, אצדיע לאיזה נהג מונית שראיתי לפני שבועיים, עם E קלאס ישנה מהדור של אמצע שנות ה- 2000 שלא להאמין אבל ראיתי אצלו רביעיית מישלין פיילוט ספורט 5 רעננים! מניח אבל שהוא לא באמת מבין בזה אלא פשוט "דחפו" לו את הכי טוב של מישלין. 

אגב, לצערי גם ברכב שעובד עליו שמיועד להובלת נוסעים, מורכבים צמיגים סינים ירודים שזה עצוב מאד, אבל אין לי מה לעשות עם זה. שיהיה לי בהצלחה בחורף.

אמת לאמיתה. 

העניין עם הגשם תמיד היה לי מוזר. אני מנסה להמשיך לנסוע 90-100 בכביש החוף ואני מרגיש שאני על 200. כולם יורדים ל-60 קמ"ש, מדליקים אורות חירום, נצמדים לנתיב שלהם ולא זזים ממנו לא משנה מה. נוסעים במקביל אחד לשני. 

באמת שאחוזי אימה זה תיאור לא מוגזם. אני לא מדבר על ממטרים חריפים, אלא על גם קל שנמשך מספר דקות. הזיה. 

הצמיגים זה גם לא נתפס בעיניי. אתה יכול עם הרכב הכי טוב בעולם, אבל הקשר הישיר שלך לכביש הוא צמיגים. זה לא ברור לי איך חוסכים על דבר כזה. 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא תמיד זה מטעמי חיסכון, הרבה בעלי צמיגיות פשוט דוחפים ללא בושה צמיגים סינים נחותים עם שלל תירוצים, "זה אותו דבר", "אתה משלם על השם", "הסינים כבר לא מה שהיה פעם" ועוד כי הרווח שלהם על כל צמיג סיני הוא גבוה בהרבה. הלקוח מצד שני חושב(בטעות) שהצמיגאי הולך לטובתו ומוזיל לו את העסקה. לכאורה win-win. 

• אהבתי 1
פורסם

יש נהגים שהזמן שלהם פשוט יותר יקר משל האחרים אז הם פשוט נוסעים איפה שאפשר בלי קשר לכלום

760-42-801 אם יש שוטר באולם

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נתקלתי בזה היום.

https://www.0404.co.il/?p=842953

צפו בתיעוד | המשטרה איתרה את נהג האוטובוס שעקף כלי רכב תוך כדי נסיעה בנתיב הנגדי.

• אהבתי 2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

לא חשוב

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם

שוטר טוען שהנהג לא עצר בעצור ומשחרר אותו לאחר שהנהג מראה לו שהאירוע מצולם

https://www.facebook.com/mahalooz.il/videos/426478156314999/

לא ברור מה הקטע בשיחה, יש איזה חוק שאומר שצריך לעמוד בפס עצירה יותר מ10 שניות?

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

עוד מקרה דניס. אבל שוחרר יותר בקלות.

ואין הגדרת זמן.

תקנה 64 (ד).

ציטוט

(ד)  נוהג רכב המתקרב לצומת שלפניו מוצב תמרור המציין חובה לעצור, יעצור במקום שיוכל לראות את התנועה בדרך החוצה, ואם סומן קו עצירה - לפני קו העצירה, ויתן את זכות הקדימה לרכב אחר המתקרב או הנכנס לצומת מכביש אחר

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 21.10.2022 בשעה 15:25, Ooga כתב:

אסמס זה חשוב, או מה שזה לא יהיה..

גם אחרי שהוא עלה על המדרכה הוא המשיך להיות בטלפון (קצת פחות רואים בתמונה).

VideoCapture_20221021-151821.jpg.2eb8a63fd7e1b73601a30b36cf6079ca.jpgVideoCapture_20221021-151802.thumb.jpg.4637136210e54d00cddad2c8b08d6c45.jpg

לפני המפגש עם המדרכה סימס לחברה.

אחרי המפגש עם המדרכה פתח גוגל וחיפש "איזון פרונט".

• מעניין 1
פורסם
בתאריך 24.10.2022 בשעה 18:41, סולל הדרך כתב:

יש נהגים שהזמן שלהם פשוט יותר יקר משל האחרים אז הם פשוט נוסעים איפה שאפשר בלי קשר לכלום

760-42-801 אם יש שוטר באולם

זה קורה  שם על בסיס קבוע. החל מרכבי ליסינג ועד מובילים קטנים.

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, Coro כתב:

שוטר טוען שהנהג לא עצר בעצור ומשחרר אותו לאחר שהנהג מראה לו שהאירוע מצולם

https://www.facebook.com/mahalooz.il/videos/426478156314999/

לא ברור מה הקטע בשיחה, יש איזה חוק שאומר שצריך לעמוד בפס עצירה יותר מ10 שניות?

קרה לי בדיוק אותו מקרה. 

ובשני המקרים השוטר עומד היכן שלא רואים בכלל קו עצירה, כי הוא לא יודע שלפי החוק אם יש קו עצירה צריך לעצור בו ולא בקו צמתים. אני מקווה. אחרת זו פשוט מעילה בתפקיד ובמוסר. 

גם אצלי שוטר שקרן וביריון שראה את המצלמה ומיד אמר לי "טוב סע סע". מה קרה, ברגע שיש לי מצלמה פתאום אני לא עבריין? 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני שעה, ניקו פ. כתב:

מה קרה, ברגע שיש לי מצלמה פתאום אני לא עבריין? 

חלק מעצלנות, נהג גם לא יודע, אם שוטר ראה את העבירה. האם נהג יודע מראש שהוא אשם - לא הולך להתווכח יותר מדי.

פורסם
בתאריך 22.10.2022 בשעה 21:03, סולל הדרך כתב:

עקיפה על פס הפרדה לבן היא כבר סטנדרט נהיגה פה?

316-95-202 אם זה מעניין את רשויות האכיפה

לפחות אותת...

• מצחיק 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...