Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אז האוטובוס עצר לא ליד התחנה ובזבז לך דקה (!!!) מהחיים. אז מה?

זו אולי הפעם העשרים שזה נכתב פה, אבל בצדקנות שלכם איבדם כל טיפה של פרופורציה, וזה הולך והופך לגרוע מיום ליום.

בדיוק זה. הצדקנות חיסלה את השרשור הזה.

הדברים הקטנים והמעצבנים האלה שכולנו כבר מכירים אין טעם להעלות לפה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בואו נעשה ריכוז של הסרטונים של עבירות מסוכנות, תאונות דפוקות, חוסר התחשבות וכו' שאנחנו מצלמים עם הDVRים שלנו.

^ההודעה הראשונה בשרשור.

או במילים אחרות, אני לא לגמרי מסכים.

יש מקום להראות את האוטובוס ששם קצוץ על שאר משתמשי הדרך. פשוט לא צריך לפתוח בעקבות זאת דיון "פורה" (עם או בלי MX3 :wink:), אלא להסתפק בציון מספר רכב וכד' ולהעלות ישר לפיססבוק של החברה הרלוונטית (בין אם יעשו משהו בנידון או לאו).

פורסם (נערך)

כשהשרשור הזה נפתח, אני בכלל חשבתי שהסרטונים שיהיו פה יהיו בסגנון "נהגים גרועים ברוסיה שעושים תאונות".

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם

אם היינו מעלים סרטוני 'חוסר התחשבות' או דברים דומים הסרטונים פה היו באורך של 20 דקות על כל חצי שעה נסיעה.

אני מניח שאנשים באים לפה לראות סרטונים 'כבדים'.

פורסם

"צמאון הדם" ידוע ומקובל במידה מסויימת, אבל כפי שנאמר פה מספר פעמים, תרצה - תצפה, לא תרצה - אל תצפה.

אני בטוח שאם מישהו יעלה סרטון של תאונה וכד' התיאור של הסרטון יבלוט באותיות קידוש לבנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

TOMֹֹֹ_22, העניין הוא שאין טעם להראות נהג אוטובוס שחוסם נתיב לדקה, אחרי שחזרת מהעבודה/ לימודים/ ווטאבר וראית את זה בlive כמה פעמים ברצף. אותו סרטון גרוע כמו נהג האוטובוס, שניהם מבזבזים למישהו דקה מהחיים :wink:

פורסם

זו דעתך, והיא מקובלת כמובן. אני הצגתי את שלי.

האם הקטנוע שנוסע על המדרכה, הרכב שעושה פרסה באמצע פקק, וחבורת העוקפים בעמוד הקודם הם לא משהו שחווית גם כמעט על בסיס יומי?

מה ישאר מהשרשור הזה? איפה עובר הקו?

סרטונים מוצלחים של אייל, כמה סרטוני WTF פה ושם ואיזו תאונה בלייב פעם ביובל?

(לא שזה רע בהכרח).

פורסם

הכל טוב ויפה. זה מפסיק להיות טוב ויפה כשאחד מהמשתפים כאן מעלה סרטון פרטי שלו מטיול נהיגה בשרשור אחר, וכששואלים אותו למה חבריו חוצים קו הפרדה לבן לפני הפניות, הוא מסביר שהוא לא "שוטר תנועה". ופתאום כל ההטפות על נהיגה נכונה ומתחשבת נעלמות, כאילו לא נכתבו כאן אף פעם.

ולמה אני מביא דווקא את זה כדוגמא? כי זה בדיוק הפך למהות של השרשור הזה. מעבר לעבריינות חצופה, כמו מעבר באדום וכו', כולם טועים ואף אחד לא נוהג מושלם 24\7. גם אתם, גם אני ואפילו האפיפיור ברומא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מה ישאר מהשרשור הזה? איפה עובר הקו?

סרטונים מוצלחים של אייל, כמה סרטוני WTF פה ושם ואיזו תאונה בלייב פעם ביובל?

(לא שזה רע בהכרח).

ישארו סרטונים "איכותיים" עם פואנטה שאייל נותן דו"ח לאיזה ערס או פעלולים בסגנון אמא רוסיה. זה בידור.

עם כל הכבוד לצלמים, תפסתם מישהו עבר באדום והצומת היתה פנויה אז הוא עבריין, אבל מה זה מעניין אותי כצופה?

אם הוא עבר באדום וכמעט נכנס במישהו (כמו בסרט האחרון), זה כבר סיפור אחר.

פורסם

^^

אם כל המטרה היא "בידור", אז לא הגעת למקום נכון.

בשביל בידור יש ים של סרטוני יוטיוב מרוסיה.

סרטונים ממש מוצלחים בארץ נהיים ויראליים, ולבסוף מגיעים לכאן, ובד"כ לא ע"י המצלם.

אני רק יכול לקוות שלא אהיה עד לתאונה מחרידה, ושמח שאני מתעד רק עבירות ללא נפגעים.

תראה איך המשטרה חטפה על הראש בגלל סרטונים כאלו שתפסו בהם שוטרים מושחתים, ופתאום אין כבר סרטונים כאלו. למה זה? נוהל החרמת מצלמה? או פשוט הם הפסיקו לתת דוחות שווא?

אולי הדבר החכם יותר לעשות, הוא לדבר עם העבריין ולצלם אותו בדומה למה שאייל עושה.

ככה הסרטים יהיו יותר מעניינים, וגם ישיגו את המטרה יותר טוב.

פורסם
ישארו סרטונים "איכותיים" עם פואנטה שאייל נותן דו"ח לאיזה ערס או פעלולים בסגנון אמא רוסיה. זה בידור.

עם כל הכבוד לצלמים, תפסתם מישהו עבר באדום והצומת היתה פנויה אז הוא עבריין, אבל מה זה מעניין אותי כצופה?

אם הוא עבר באדום וכמעט נכנס במישהו (כמו בסרט האחרון), זה כבר סיפור אחר.

בדיוק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
^^

אם כל המטרה היא "בידור", אז לא הגעת למקום נכון.

בשביל בידור יש ים של סרטוני יוטיוב מרוסיה.

סרטונים ממש מוצלחים בארץ נהיים ויראליים, ולבסוף מגיעים לכאן, ובד"כ לא ע"י המצלם.

אני רק יכול לקוות שלא אהיה עד לתאונה מחרידה, ושמח שאני מתעד רק עבירות ללא נפגעים.

תראה איך המשטרה חטפה על הראש בגלל סרטונים כאלו שתפסו בהם שוטרים מושחתים, ופתאום אין כבר סרטונים כאלו. למה זה? נוהל החרמת מצלמה? או פשוט הם הפסיקו לתת דוחות שווא?

אולי הדבר החכם יותר לעשות, הוא לדבר עם העבריין ולצלם אותו בדומה למה שאייל עושה.

ככה הסרטים יהיו יותר מעניינים, וגם ישיגו את המטרה יותר טוב.

זה יותר בידור ממה שנדמה לך. אתה חושב שאם תקים מאגר של עבירות תנועה קטנות ומעצבנות זה יזיז למישהו? אין לשרשור הזה שום מטרה חוץ מלשתף את הקוראים במצבים מסוכנים בכביש. לעבור באדום כשהכביש ריק זו עבירת תנועה אבל לא מצב מסוכן ששווה לדון בו ומעניין לצפות בו.

סרט שצולם בו שוטר שמשקר זה בהחלט סרט עם פואנטה. סרט של מישהו שעובר בצהוב מהבהב כשהצומת פנויה לא שווה את זמן הצפיה בו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...