Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו שיודע להיתעסק עם אמריקיות (קטלס סופרים)

ת''א,פ''ת,רמת גן,הוד השרון, או משהו באיזור. רוצה להגיע לשם בשישי הקרוב אחרי בדיקה של הספידומטר.

זקוק לסידור החשמל ברכב, הורדת כל האילטורים והחלפתם בחיבורים אנושיים או הלחמות. בקיצור לא רוצה לראות בשום מקום איזולירבנד. בקיצור לא עוד "חשמלאי שיודע ללפף 2 חוטים ולשים איזו.

תודה.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

איך אתה מצפה ליפול על בעל מיקצוע ביום שישי ולקבל שרות ?

מתכון לבאלגן

ממליץ לך לפנות זמן ולתת לחשמלאי לעבור על כל האוטו וככה לא יחזרו לך הבעיות

אני ממליץ על בני באג ( נמצא ליד צומת הטייסים )

או על יורם מקובר אם הוא עדיין מקבל לקוחות

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אתה צודק, אבל לצערי זה הים היחידי שיש לי, ו...מה לעשות צריך להספיק.:?

עם אוו ספידומטרים אני יתאם מחר הגעה בשעת הבוקר המוקדמת מצידי אני יפתח שם אוהל ויביא שק''ש כדי ליהיות הראשון.

אולי אחפש חבר שיכול לקחת את האוטו אליו.

יש לבני באג כתובת? מספר טלפון? תודה.

פורסם

עידן עבדה 0506562631 אזור תעשיה סגולה פ״ת תגיד לו אלירן שוורץ שלח אותך מהפורום הוא ידאג לך מקצוען אמיתי מומלץ בחום

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

פורסם

רמי קראדי בהוד השרון 0523577879 תגיד לו שאריק שלח אותך.

בעיקרון ימי שישי אצלו הם עמוסים אז אם תוכל לשים את הרכב בבוקר מוקדם הוא יסיים אותה עד סוף היום,בלי לחץ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

גם לדעתי נכון להקדיש יום ולהיות עם הרכב.

ככה תוכל לראות בדיוק מה עשו ומה לא וכמובן ללמוד על הדרך.

לטעמי זה לא כלכך מורכב, צריך מלחם, בידוד מתכווץ וקצת רצון.

בהצלחה.

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

יש הכל, מלחם,שרינקים,הלחמות, כל מה שצריך אפילו אימא שעובדת 6 שנים בהלחמות, אבל אני פשוט לא מכיר את המערכת החשמל ולא יודע איך מפרקים את כל העסק בדש בורד כדי להגיע לכל מקום.

פורסם

אהלן !

כפי שאמרו לך כבר אחרים, ביום אחד ועוד יום קצר, גם אם יעבוד לך מהשעה 6 בבוקר, העבודה תראה בדיוק ככה - קצרה ובדיוק איך שאתה לא רוצה. אין דבר כזה אצלנו לעשות הכל בצורה מקצועית ומושלמת בחצי יום עבודה, אם כבר אתה רוצה אז זה להשאיר את הרכב אצל בעל המקצוע שיעבוד עליו.

ובנושא ההמלצות, אני לא יודע אם זה אותו בחור שהתכוונו כאן עליו, אבל הוא מרחובות ואין שני לו בכל הקשור לעולם החשמל ברכב, ממש הכל, בלי קשר לסנדה בה הוא עובד שאין שניה לה ארץ (לדעתי ולדעות רבים) לכל הקשור לרכבי אספנות ובפרט אמריקאיות.

הבן אדם קודם כל עובר על כל ספרות הרכב, על כל תרשימי החשמל ברכב ומתחיל פשוט להוציא כל מה שלא הגיע במקור עם הרכב, רק לאחר מכן הוא מתחיל לעבוד על הרכב ושואל מה אתה רוצה :lol: ! ככה שזה יכול מאוד להתאים לך, אם תרצה תשלח לי הודעה פרטית ואכוון אותך.

בכל מקרה שיהיה הצלחה !

• תוכן חדש...