Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ייפתח בבית המשפט המחוזי בחיפה המשפט בעניינו של פיודור בייז'נרי, שכונה "רוצח סדרתי". זאת, לאחר שהוגש נגדו בתחילת החודש כתב אישום. בייז'נרי מואשם בשני מעשי רצח, שני סעיפי אישום בהצתה ובאונס, חרף העובדה כי היה חשוד בארבעה מקרים. כתב האישום שהוגש נגדו מייחס לו מעורבות רק בשני אירועים, בחיפה ובאשדוד לא מייחס לו את המקרים בחיפה ובתל אביב. אחד משני מעשי הרצח המיוחסים לו הוא של אישה עיוורת בשנות ה-50 לחייה שנרצחה ביולי 2013. בייז'נרי נאשם כי אנס ורצח את האישה ולאחר מכן הצית את דירתה שבחיפה. בנוסף נאשם בייז'נרי כי רצח במרץ האחרון צעירה שככל הנראה עסקה בזנות, וגופתה נמצאה בדירה באשדוד.

מתוך:

http://news.walla.co.il/item/2966404

משכנתא זה קל

• תגובות 978
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אומנם לא זדורוב אך מישהו יודע לאן נעלם כל הרעש שהיה סביב הבחור הרוסי,"רוצח סדרתי" שנחשד ב-4 רציחות שמתוכם טענו שרק 2 הצליחו לקשר אליו?

http://news.walla.co.il/item/2959620

מדהים שלא האשימו אותו בהריגה בלבד. טוב, הוא לא מחבל פלסטיני, אז מה זה משנה...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

[h=2]ד"ר מאיה פורמן פנתה לאביחי מנדלבליט בטענה שקודמו בתפקיד, יהודה וינשטיין, פעל לא כשורה כשטען שלא נפל פגם בבקשת הפרקליטות ממנהל המכון לרפואה משפטית, לשנות חלקים בתצהיר שהוגש לבית המשפט[/h]

http://www.maariv.co.il/news/law/Article-544503

משכנתא זה קל

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הסרטונים שהובילו להרשעת זדורוב ברצח תאיר ראדה

באופן תקדימי, ועל מנת להתמודד עם השאלות הפתוחות שנותרו אצל הציבור, מציגה פרקליטות המדינה בעצמה את הסרטונים שבהם נראה זדורוב משחזר את הרצח ואת שיחתו עם המדובב - ומפרטת על כיווני החקירה שנשללו. צפו בעשרת הסרטונים

אחיה ראב"ד, טובה צימוקי ותלם יהבkav.jpgפורסם: 27.07.16 ,ע

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4834035,00.html

The first one to get angry loses

פורסם

מביך כמה אפשר לחשוב שהעם מטומטם (או שזה פשוט עצוב שהעם באמת קצת מטומטם והפך לעדר שאפשר להכווין אותו לאן שרוצים אפילו בלי כלב..).

למה הם כל כך לחוצים לנסות להוכיח? לא נסגר התיק? כל הפיאסקו הזה פשוט בדיחה. לא אצא בהצהרה של 100% לעולם כי אני לא רומן או תאיר ז"ל, אבל.. מספיק להראות את השחזורים האלה לחובבן בתחום הפסיכולוגיה כדי להבין שמשהו פה לא כל כך מסתדר.

פורסם

לא נמאס לכם מזה?

נמצא אשם כבר שלוש פעמים, שיירקב בכלא, סוף הסיפור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שופטים מסתכלים על הראיות, אבל מה אפשר לעשות אם הראיות מפוברקות?

הסרטונים האלו רצים שנים ברשת, השחזור שהוא עשה לא נכון ופה היה צריך להסתיים הסיפור.

תסביר לי דבר אחד ואני אאמין שהטר הרוצח, אם הוא יצא בקפיצה מעל הדלת בשחזור, איך יש טביעת נעל במידה קטנה על הקיר שמפריד בין 2 התאים?

קודם תכיר את פרטי החקירה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
מביך כמה אפשר לחשוב שהעם מטומטם (או שזה פשוט עצוב שהעם באמת קצת מטומטם והפך לעדר שאפשר להכווין אותו לאן שרוצים אפילו בלי כלב..).

למה הם כל כך לחוצים לנסות להוכיח? לא נסגר התיק? כל הפיאסקו הזה פשוט בדיחה. לא אצא בהצהרה של 100% לעולם כי אני לא רומן או תאיר ז"ל, אבל.. מספיק להראות את השחזורים האלה לחובבן בתחום הפסיכולוגיה כדי להבין שמשהו פה לא כל כך מסתדר.

בטח שהעם מטומטם, קולקטיבית. וזה בגלל שאנשים בציבור גדול לא חושבים בעצמם אלא ניזונים משאר האנשים שמסביבם, כך שאם מספיק אנשים חושבים שיש ייצור בשמיים שהוא כל יכול וברא את כולנו, אז זה הופך לדעת הרוב.

שופטים מסתכלים על הראיות, אבל מה אפשר לעשות אם הראיות מפוברקות?

הסרטונים האלו רצים שנים ברשת, השחזור שהוא עשה לא נכון ופה היה צריך להסתיים הסיפור.

תסביר לי דבר אחד ואני אאמין שהטר הרוצח, אם הוא יצא בקפיצה מעל הדלת בשחזור, איך יש טביעת נעל במידה קטנה על הקיר שמפריד בין 2 התאים?

קודם תכיר את פרטי החקירה.

השופטים גם בודקים את מהימנות הראיות. וטביעת הנעל הקטנה יכולה להיות הרבה דברים, זו בטח לא סיבה לא להרשיע.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

התיק הזה באמת משגע אותי, אבל העובדה שהוא ידע שתאיר ראדה היתה עם שיער אסוף ללא גומיה, זה פרט חשוב מאוד ומוכיח שהוא היה בזירה.

• תוכן חדש...